Julafton!

Eller det är det ju ifs inte längre... klockan är nämligen över tolv. men imorgon ska vi till mormor och fira jul så det är ju som två julaftonar (eller hur säger man det eller? :S). Men men. Jag orkar verkligen inte visa bilder på paketen nu, men det kommer antar jag :P. Jag fick inte så mycket i år :(. Jag fick nog minst av alla typ, men wtf! Jag brukar få massa av mormor :). Men stackars pappa fick nog minst eller ngt. Jag och pappa hade väl fått typ lika mycket. Men jag fick en STOR en! Typ lika lång som jag - 174 cm - , lite kortare. Det säger jag inte nu var det var i det paketet. Det kan ni lura på lite... Men nu ska jag försöka sova innan jag ska upp igen och fira mer julafton :).

Min lillebror fyller 8 på måndag med! OMG! Haha xD. Det blir bara festligheter dessa helger. Jag ska förhoppningsvis till Göteborg mer tjejerna i mellandagarna med. De som ska med är typ Johanna, Paulina, Josefine J, Emma, Malin mfl. Sen kanske det tillkommer någon och någon kommer bergis att hoppa av :P. Men vi får se om det blir något av det hela över huvud taget. Kanske blir för mycket :P.

Det var allt jag hade nu. Uppdaterar antagligen imorgon kväll. (Ni vet ju hur det brukar bli ;) Haha).

God Natt <3


Militärerna kommer vinna stort!

På måndag är det volleybollturnering i skolan. KUL! Mitt lag ska vara utklätt till militärer :). Vi kommer vinna stort över ALLA! Så här ska jag i alla fall se ut :). Tycker ni? (a)




Så kommer jag se ut! Puss på er!

Sen som vanligt...

Somvanligt finns det stunder då jag knappt uppdaterar alls. Men det är för att jag har varit väldigt upptagen. Det börjar dra sig mot lov och inlämningar etc ska in. men snart är det som sagt slut och jag kan blogga mer än någonsin. För tillfället får ni vara nöjda med så kallad dålig uppdatering.

Puss<3


Hearing Damage - Thom Yorke

Denna låten är från New Moon Soundtracket och den är underbar! enligt mig i alla fall ;). Vad tycker DU?


Puss<3


RSS 2.0