Halmstad, Haverdal

Imorgon drar jag med familj till Haverdal. En liten ort utanför Halmstad :). Min farmor och farfar har sommarstuga där så vi brukar åka ditt varje sommar. Imorgon far vi i alla fall. Jag har redan gjort upp med farfar om att vi ska pröva den nya minigolfen som de gjort där nere. Vi får se vem som är bäst egentligen... ;). Men som vanligt ska jag göra annat när jag skriver. Nu är det dags att äta. Jag har så lite tid till bloggen, men jag tycker att jag hinner mycket i alla fall. Nackdelen är ju att jag inte har tid att skriva om precis allt. Eftersom blogg.se är ganska segt så är det jobbigt att lägga upp bilder, därför läggar jag inte upp så många som jag gärna velat. Men jag ska börja lägga in mer "dagens outfit" etc. Ne, nu MÅSTE jag ner och äta!

Pusshej<3

                                                                                   

Så jävla seg!

Är det något jag är dålig på så är det att läsa! Jag läser fan som en snigel. Därför tycker jag aldrig att det är roligt att läsa. Kommer ni ihåg att jag köpte "Twilight"-boken i mars? Jag läste i alla fall ut den igår. Jag tänkte att jag skulle sätta fart och läsa ut den. Så igår började jag med att läsa 100 sidor! Sedan läste jag de sista 100 sidorna idag. Altså 200 sidor på 2 dagar! Fan rekord! Därför har jag börjat på bok #2 nu. "New Moon". Men egentligen heter böckerna 'Om jag kunde drömma' och 'När jag hör din röst'. Jag har faktiskt fått riktig fart och det är kul! Men ska LÄSA nu ;).

Twilight


New moon

Pusshej<3

                                                                                     

Gårdagens shopping

Igår blev det lite shopping innan bion. Kommer inte skriva så mycket om det. Bara visa bilder på det. Jag köpte heller inte speciellt mycket. Men vi hade ju inte hela dagen på oss heller.






Allt för igår ;)

Puss<3

                                                                               

Myskväll och biokväll

Igårkväll blev det lite myskväll med hyrfilm och tjejerna, och idag blev det bio. Skojskoj i över 24h! Jaja, det blev i alla fall Harry Potter ikväll. Jag ville ju sett Public Enemies, men det är mer en "Amanda-film" så det ville inte de andra. Nu ska jag slappna framför TVn. Jag hör av mig ;)



Puss <3

                                                                                 

Vill på BIO!

Jag bara MÅSTE gå på bio snart. Tror jag ska dra till Skövde imorgon. Jag vill så gärna se Public Enemies med Johnny Depp. Den verkar urgrym och Johnny är ju så himla snygg med! Jag ska bara lyckas värva någon som kan följa med mig. Här är i alla fall en bild;

Johnny Depp

Puss<3


                                                                                              

Nya videos!

Nu har jag lagt till många minuters njutning i form av videos. Du hittar dem längst ner på bloggen i mitt lilla minibibliotek. Rulla ner och njut!

Pusshej och godnatt <3

                                                                                    

Knarkar Twilight

Just nu sitter jag och knarkar Twilight. OMG! Jag kommer aldrig att tröttna på den. Jag längtar något fruktansvärt till den 20 november. Då New Moon har biopremiär. Men ska kolla klart nu.

                                    Robert Pattinson <3

Pussis<3

                                                                       

Ny design

Som ni antagligen redan sett så har jag ju bytt design på bloggen. Inte hela, men lite skillnad är det i alla fall. Men nu har jag suttit hela kvällen och fixat med fler. Jag har sammanställt hela 4 st nya bilder. Men jag tänker låta ER välja ut vilken jag ska ha. Så vad tycker ni? Och snälla, för en gångs skull, tyck till! Jag blir så deppig när ingen kommenterar... Jaja, kommentera numret på bilden ni tycker jag ska använda. Eller ska jag kanske ha kvar den jag har nu? Skriv det i så fall!

#1



#2



#3



#4



Pussis<3

                                                                               

Poppis skål

Ni undrar visst var jag köpt skålen? :). Den köpte jag i en liten "pyntaffär" i Eksjö som jag inte kommer ihåg namnet på. Men men. Sånt är livet. Vill ni ha en sådan får ni ut i världen och leta efter den ;).

Puss<3

                                                                            

Mysdags

Jag var så hiiiiiimla sötsugen så jag bestämde mig för att göra chokladbollar. Nu är de klara och de blev urgoda! Fina va? (a) Haha. Inte lika stora men... Ne, nu ska jag sätta på en av mina favoritfilmer; Pearl Harbor. Den borde ni egentligen se om ni inte redan gjort det. Snyggingen Josh Hartnett är ju med ;).

Ses, puzz<3

                                                                                  

Dagens shopping!

Här kommer bilder på vad jag köpte idag:

             röd/vitt linne/topp                              blommig tubtopp/klänning


                                         rosa dubbelskål

Pusshej <3

                                                                                      

Dagens Outfit

Idag var det en alldaglig outfit som fick gälla. Jag föredrar kjol, men eftersom jag skulle till O-ringen blev jag tvungen att ta något annat idag. Jaja. Det blev i alla fall:

x grå chinos, ginatricot
x svart tubtopp/klänning, ginatricot
x rosa kofta, ginatricot


Dålig bild som vanligt, men vafan! ;)

Puss<3

                                                                                                

Hemma igen

Kom hem ganska nyss från Eksjö. Det var en trevlig dag med familjen. Vi åkte in till affärerna i Eksjö och tittade lite. Det var fantastiskt vad mycket fina affärer det fanns där! OMG! Fanns verkligen hur mycket som helst. + att det var rea i hela staden med. Jag kunde såklart inte låta bli att fynda som vanligt. Jag köpte:

x röd/vitt linne
x blommig tubtopp/klänning
x skål med plats för chips OCH dipp! ;)

Jag kommer visa dem på bild lite senare men nu ska jag få i mig något att äta först.

Förutom alla sakerna jag fick i Eksjö så ångrar jag lite att jag åkte dit. Min bror Carl ville följa med mig hem, men det fick han inte för mig så det slutade med att pappa och mamma var sura på mig när jag åkte. KUL! Sedan skickade mamma ett sms om att jag skulle ringa när jag kom hem. Men självklart så var det upptaget när jag väl ringde. Mamma ringde mig senare och frågade om jag var hemma. Sedan hann jag knappt svara  ja förrän mamma sa "måste sluta nu. Pusshej!". KUL det med!

Men vi ses senare, puss<3

                                                                                               

Eksjö imorgon

Imorgon drar jag till Eksjö för att hälsa på min familj. De är ju som sagt där för att springa O-ringen. Därför tänker jag inte skriva så mycket nu. Jag sitter just nu och tittar på American Pie och äter en underbart god glass. Ska duscha sen och lägga mig. Men jag hör av mig så fort jag kan om besöket i Eksjö.


GlassGlassGlass

Puss<3

                                                                                      

Dåligt med kommentarer

Varför kommenterar ni inte?! Jag har en besöksmätare så jag vet att det är MÅNGA som kollar in min blogg, men ingen kommenterar ju. Ni kanske inte vet hur man gör? Man trycker i alla fall på länken "Ordet är ditt" under inlägget. Sen är det bara att kommentera på ;). Så från och med nu vill jag ha fler kommentarer. Kommentera vad ni tycker om filmer jag ser, om mina outfits etc. Jaja, kommentera mera!

Puss<3

                                                                           

Startar filmkvällen

Sitter just nu och ska precis starta en liten mysig filmkväll för mig själv. Jag har Coca Cola, Nachos, popcorn och grönsaker med dipp ;). Men har du tid så är det bara att komma förbi och göra mig sällskap. Jaja, ska kolla på 'We were soldiers' nu. Sen Godzilla som börjar klockan 22:55 ikväll.

WE WERE SOLDIERS


GODZILLA

Puss <3

                                                                           

Ensam

Jahaja. Då har jag varit ensam i 2,5 dygn. Men jag har haft Johanna hos mig fredag till lördag så det har inte varit så ensamt. Jag har ju min underbara Grand Danois Tindra med :). Men jag hinner inte uppdatera mer nu. Mamma har gett mig massa med sysslor jag ska göra på morgonen och kvällen och det är dags för kvällsturen nu ;).

Men jag lovar att höra av mig i veckan som kommer.

Pusshej <3

                                                                            

Ensam snart

Så imorgon (eller idag egentligen ;)) sticker alla i familjen utom jag till O-ringen i Eksjö. Ngn mer som ska dit? Jaja, det blir väl myskvällar med kompisar hela veckan lång. Men jag kommer mest slappa och sova bort hela dagarna. Det brukar bli så. Men jag lovar att uppdatera på riktigt denna veckan om allt jag gör. Men nu är klockan 01:50 och jag ska med mamma till KSS imorgon.

Pusshej <3

                                                                                   

Doktorbesök

Jag har konstant ont i halsen och eftersom det verkar vara halsfluss så gick jag till doktorn igår. När hon kollade i halsen på mig så var det inget speciellt. Därför fick jag stanna kvar och ta prov på halsen och blodprov. Det värsta började med att jag inte slutade blöda i armvecket efter att de tagit blodprovet. Men de fick stop på det tillslut i alla fall. Sen var det dags att träffa doktorn igen, och jag fick inget roligt resultat. Hon berättade först en god nyhet. Det fanns inga streptokocker i halsen så det var inte halsfluss. Men sen berättade hon att min järnhalt i blodet var aldeles för låg. Kommer inte ihåg värdena nu. Men hon sa i alla fall att hon inte kunde fatta hur jag kunde gå omkring och vara så trött som jag förmodligen borde vara. Men jag har ju inte märkt något specielt lixom. Visst, jag kan sova länge på dagarna och jag har humörsvägningar. Men så ska det ju vara för tonåringar. Jaja. Jag får i alla fall dricka blutsaft nu. Jag hoppas på att det är bättre innom en vecka.

Jag tkr att det ska bli jättespännande att få se hur det blir om jag inte är lika trött och grinig! Tänk att jag har gått omkring och varit trött hela tiden!

Men nu är klockan mycket och jag ska upp tidigt och ge mamma en present. Hon är nämligen borta på sin födelsedag, så jag firar henne imorgon istället ;).

Puss <3

                                                                                   

Myskväll med Hanna

Ikväll fick det bli myskväll med underbara Hanna :*. Vi gick en promenix som slutade med att vi gick in på ICA och köpte konserverade perchikor och päron. Till det köpte vi även grädde och Coca Cola. Och som pricken över i så hade jag med mig mitt USB med filmer. Eftersom Hanna har hemmabiosystem så är det bara att sätta i USBt och voíla! Sen kan man se på filmen i TVn ;).



Jaja, måste sova nu. Har lovat mamma att gå upp tidigt imorgon.

Pusshej <3

                                                                                

Ensam hemma...

Jag ska vara ensam hemma i 8 dagar, GREAT!

Tänker inte skriva så mycket mer om det. Ville bara berätta det. Så, åtta myskvällar framöver då ;).
Pusshej <3
                                                                               

Ice Age 3

Ikväll var jag på Ice Age 3 med kussen :D. Den var hur rolig som helst. Älskar verkligen den humorn som är i den filmen ;). Jaja, jag rekomenderar er att gå och se den. Bjuder på många roliga skratt och äventyr.

För övrigt så hjälpte jag Plina med hennes sommarjobb, vilket är att sälja jordgubbar utanför ICA, både igår och idag. Jobbigt, men vafan! Man måste ju ställa upp + att hon lovat att bjuda mig på bio en dag :D.

Idag kom även Hanna hem! Yay! Så jag har bestämt att jag ska träffa henne imorgon :D. Men nu är jag helt utmattat sov 4 timmar inatt och gick upp vid 9. Det innebär att jag varit vaken i cirka 15 timmar med 4 timmars sömn. Fy! Däckar snart... Haha. Men ska läsa lite först hade jag tänkt. Har ju fått bok nummer 2 i Stephenie Meyers serie om vampyren Edward. Läser fortfarande första boken. Och jag vet, jag läser segt. Men jag har faktiskt inte hunnit läsa något. Gör ju saker var dag nästan.

Jaja, huvudet värker och ögonlocken vill inte hålla sig uppe. Bäst jag lägger mig.

NattiNatti <3
                                                                                    

Robert Pattinson kopia!

Idag när jag stod i kön till Flumriden så pratade knut med mig precis innan vi skulle visa åkbanden. Sen säger en röst: "Hej, hej!" och jag tittar upp. Där var han! Underbart snygg och en kopia av Rob. Traffade sedan på han flera gånger igen och fick faktiskt chansen att prata med han! Hur stor är chansen att man blir så jävla lik en filmstjärna eller? Och min favorit med! Ville fan åka Flumriden igen för att få se på honom. Men sedan träffade jag som sagt på han på flera ställen.  Jaja, jag ger i alla fall alla Twilight fans att åka till Liseberg och hoppas på att få se kopian. Han var nog några år yngre än Rob med ;).



Kärlek från mig <3
                                                                            

!LISEBERG!

Idag var jag med familjen på Liseberg :). Det var verkligen jättekul, förutom krånglet när vi skulle äta. Plus i kantenn blev även att vi såg Carolina Af Ugglas! Jättekul! Men vi stannade inte för att titta på henne :P. En annan rolig sak inträffade när jag stod och spelade vid chokladhjulet. Då kom det fram en mörk man/kille och ställde sig vid brickan intill mig. Han råkade stöta till min arm och sa:
"Oh, excuse me. Did I hurt you?"
"No, I'm okey :)"
"How old are you?" Varför undrade han det lix? :S
"sixteen"
"Nice ;)"

!!WTF!! :S Haha! Jaja, sen sa han inte mer i alla fall ;). Men jag är helt utmattad efter dagen. Gick upp 7 lix. Så ska nog sova snart. Men känner att magen kurrar lite nu så får fixa en kvällsmacka eller något ;).
PussPuss<3
                                                                                          

OPROA, Västerhöjd, Skövde

Jag kom nyss på att jag glömt att berätta att jag kom in på mitt första val till gymnasiet! Wiiie...! Jag kom altså in på omvårdnad, räddning och akutsjukvård på Västerhöjd i Skövde. Det var en stor sten som lossade från bröstet när jag fick beskedet.

Puss<3
                                                                       

Tillabaka till Skövde

Idag bar det av tillbaka till Skövde för att kopa mobil :D. Nu är jah überglad som har en ny mobil som man ser något på. Den andra kan jag bara slänga i väggen nu. Vi gick i alla fall in i teliabutiken, men den jag spanat in fanns inte operatörslåst. Om man vill ha den så att den inte är det så kostar den 600 kronor mer. Och det är så att jag inte tänker lägga ut 600 spänn på att ha en icke operatorslåst mobil när jag ändå har Telia lix. Så besviken fick jag gå ut ur butiken.

Men sen kom jag på att mamma sagt att jag kunde gå in på Expert och titta med och där fanns ju skönheten! Den kostade i och för sig 100 kronor mer där, men vad gör det lix. Så nu är jag lycklig ;).


                                           W302i

Puss <3
                                                                                     

Oplanerad rutt till Skövde

Idag vaknade jag sent eftersom jag inte lyckats sova så mycket. Eller sent och sent... Vaknade vid tolv av att Anna-Karin (min moster) ringde och frågade om jag ville följa med till Skövde idag. Och det klart jag ville det! Så en timme senare var vi påväg dit. Så, jag har spenderat hela dagen i Skövde med shopping.

Tyvärr blev jag mest smakråd åt Anna eftersom jag bara hade cirka 150 kronor (var i Skövde förra veckan och shoppade upp månadens peng). Men jag hittade faktiskt en hel del! Jag köpte:
x skor
x 3 hårklämmor (2 små och en stor)
x hårband
x Flipp-Flopp

Och jag fick allt det för under 150 kronor! VADÅ FYNDAT?! Jag lovar att visa bild på fynden en annan dag. Kanske imorgon. På tal om imorgon! Imorgon blir det nämligen till att köpa ny mobil ;). I Skövde såklart... Jag kommer inte ihåg om jag skrivit om olyckan med mobilen. Jaja, drar den igen i alla fall.

Jag har nämligen alltid min mobil i min BH. Det är lixom lättast när man har tunika etc. Men jag hade i alla fall glömt att jag hade den där. När jag sedan tog av mig BH:n så ramlade den såklart ner på golvet. Oops...! Då sprack hela skärmen och man ser inte ett piss på den längre. Men imorgon kommer friheten och jag får en ny. Stackars brorsan kan då få tillbaka sin mobil då. Jag har nämligen snott hans och använder den istället. Men han använder den i alla fall inte. Nästan inte i alla fall.

Men nu hinner jag inte mer. Vi ses väl imorgon då ;)
Puss <3
                                                                                     

Redi't redi't

Idag har jag varit superredig :D. jag har faktiskt städat mitt rum. Tyvärr räcker det inte med en dag för att gå igenom my stuff. Men jag har i alla fall rivit ner alla mina plancher nu. Det bildades lixom damm under tejpbitarna så de blev gråa. Därför var det inte snyggt längre och jag tog ner dem. Jag har även hunnit sätta upp min tv på väggen :D. Det är en platt tv som jag har haft stående i 2 år tror jag. Den har stått på ett bord i mitt rum utan att bli använd. Men nu har det blivit ändring på det. Jag har kopplat in boxern och allt så att det fungerar.

Nu återstår allt småplock. Jag ska se till att städa undan alla småsaker jag har liggandes i alla lådor. Hur mucket som helst! Bland annat knappar man får med när man köper jackor/ byxor mm. Haha. Men men... LOVAR att uppdatera imorgon om resultatet ;).

Är det någon mer än jag som blir extra sugen på att läsa under sommarhalvåret? Jag bokstavligt talat HATAR att läsa i vanliga fall. Men när solen och värmen kommer är det så hiiimla mysigt att kunna sätta sig ner och läsa. Jag har en stol/gunga som hänger i vårat äppelträd som jag ÄLSKAR! Men den gick sönder i förrgår :'(. Jag är skitlessen över det.! Jag sa till mamma att jag absolut vill ha en ny, men det kommer inte hända. Hon sa typ bara: "Mm..." sen gick hon! Vad fan! Hörde hon inte eller. Jaja, jag får väl titta lite på nätet och tjata på pappa istället. Mamma blir bara irriterad. 

Just nu läser jag i alla fall Om Jag Kunde Drömma av Stephenie Meyer. Boken bakom filmen Twilight, min personliga favorit som ni kanske vet. Lääääängtar något enormt efter nästa film, New Moon. Knarkar ju redan Twilight och Twilight soundtracket. Undrar hur det kommer gå med ytterligare en film och ett soundtrack. Jag har bestämt mig för att jag inte vill läsa boken före det att Jag sett New Moon. Jag vill inte veta vad som händer i filmen. Men man vet aldrig. Jag kanske känner ett sug att fortsätta läsa när jag läst ut den jag läser nu ;).

Ne, nu tycker jag att jag skrivit tillräckligt för i dag. Antar att de flesta skippat att läsa denna långa text och skrollat neråt istället. Skulle jag gjort i alla fall. Men men... jag ska sova nu. Ni får sova så sött så ses vi imorgon :*.

PussPuss<3
                                                                      

RSS 2.0