the greenest go!

Hejhej! Idag har jag verkligen inget att blogga om, men jag är ändå sä himla sugen! Haha. Därför bestämde jag mig för att promota en kille som jag tycker är hur duktig musiker som helst! Han heter Hugo Hultgren och hans Myspace hittar du här: The Greenest Go! Han har redan cirka 20 000 visningar på sin profil. Jag har inte träffat killen på ett tag, vilket är synd... Men besök honom och lyssna på hans musik!


Hugo, Paulina and I as zombies :)

Hugo kommer inte gilla att jag la upp ett kort på honom utan att fråga så det är kanske bäst att han inte ser det ;) Haha. Men godnatt på er alla!

Puss<3


Eclipse (All yours) - Metric

Här är en låt till som jag verkligen gillar för tillfället. Det är en typisk sån låt som jag kommer tröttna på eftersom jag spelar sönder den. Men den ligger i alla fall på min topplista just nu. Precis som Chop And Change med The Black Keys som jag visade er igår.




Puss<3


Grillat

Ikväll så blev det grillat hemma hos Paulina med fyra andra tjejor. Mycket mysigt. Julia fick dock inte hoppa i höt som hon ville, men en galen biltur blev det i alla fall.

Nu, efter att ha bölat ner hela kudden ska jag sova. Jag har kollat på Hachiko och man kan ju bara inte sluta böla! Jag som är så blödig också. Jag borde hålla mig borta från sorgliga filmer. Men inte då! Jag såg att Kenza skev om den och eftersom det är en film som jag aldrig hört talas om tidigare så blev jag ju full av nyfikenhet!

Puss och godnatt! <3


chop and change - the black keys

Detta är låten som spelas hemma hos mig som mest just nu. Lyssna och se vad du tycker.


The black keys - chop and change

Puss<3


Amanda Wants

Okej. Dessa underbaringar vill jag verkligen ha! Ser de inte mumsiga ut? Galet! Skönheterna kostar 1324 kronor - inte gratis alltså... Haha.





Som ett litet plus i kanten så får ni en bild på mig också. Det är taget i bilen påväg till Nora. Jag skulle mobilblogga upp det när internet plötsligt la av... Förbannat också! Ha...

Puss<3


Hemma igen

Nu är jag nyss hemkommen från Örebro. Men jag ska inte stanna länge, jag drar nämligen tillbaka på tisdag, eller eventuellt onsdag. Men just nu sitter jag och väntar på att Johanna ska komma och hon har med sig godis! Mmm... Jag bad henne även löpa ett grisöra till Tindra. Hon kom ju hem från pensionatet idag så jag tänkte att hon skulle få det. Är inte jag en snäll matte?

Hoppas ni har en bra sommar! :) Puss<3


On my way!

Nu sitter jag på bussen till skövde där jag ska byta buss. Sedan åker jag till Mariestad där jag ska byta buss igen för att komma till Örebro. Krångligt?Ne... har allt fixat ju. här är i alla fall min hälsning from the road!

Imorgon drar jag från Tidaholm!

Hejhej! Imorgon ska jag åka iväg på semester. Igen. Så härligt! Jag tycker att det är sjukt kul varje gång jag åker någonstans. Jag gillar att se mig omkring. Så nu är i alla fall den stora blåa resväskan packad.

Dagen har spenderats på stan. Jag åt lunch och shoppade med Johanna. Alltid lika kul att shoppa med den tjejen! Sedan var det bara att åka hem och börja packa. Är ju ensam hemma nu. Lite ensamt nu på kvällen när det bara är jag och Tindra. Men imorgon blir huset helt tomt!


M e   t o n i g h t


M e   t o n i g h t

Puss<3


Godnatt

Imorgon fyller min mamma år, eller det är ju idag... Men nu ska jag sova i alla fall. Godnatt sötnosar! :)

Puss<3


Riktigt THfan?

10 minuter efter Tokio Hotel-budorden  hittade jag denna med på samma BDB! Haha. Jag vill verkligen visa er denna med.. Så är du ett riktigt THfan?

1. Riktiga TH fans vet mer låtar änn monsoon. 
2. Riktiga TH fans vet Bill Kaulitz's brors namn.
3. Riktiga TH fans vet att Tom och Bill är tvillingar.
4. Riktiga TH fans skriker 'JA!' när en av deras låtar spelas.
5. Riktiga TH fans gillar inte varenda person som dissar Bill's hår, femenima stil, eller Tom's hår.
6. Riktiga TH fans älskar låtarna i både tysk o engelsk version.
7. Riktiga TH fans tycker att grabbarna e riktigt heta.
8. Riktiga TH fans tycker att Devilish var coolt.
9. Riktiga TH fans älskar inte bara Redy,set Go och Scream.
10. Riktiga TH fans gillar inte TH bara för deras utseende.
11. Riktiga TH fans vet hur man stavar deras namn.
12. Riktiga TH fans kan sjunga alla låtar i tyska(fast de inte kan språket).
13. Riktiga TH fans gillar inte bara Bill.
14. Riktiga TH fans glömmer alldrig Tom, Gustav eller George.
15. Riktiga TH fans har denna text uppladdad på sin bdb
(i mitt fall blogg)

Puss<3


budord

Haha! Jag hittade denna på en bilddagbok idag. Var bara tvungen att sno den och lägga upp den här.

1) Du skall icke ha andra gudar vid sidan av de allsmäktiga Tokio Hotel.

2) Du skall missbruka Tokio Hotels namn.

3) Du skall hålla deras födelsedagar heliga.

4) Visa aktning för din far och mor, samt Tokio Hotels team.

5) Du skall icke dräpa, om det inte är ett galet fan som står som enda levande person mellan dig och
Tokio Hotel.

6) Du skall icke begå äktenskapsbrott med en vanlig människa, gör det med Tom istället.

7) Du skall icke stjäla Georgs kalsonger hur gärna du än vill ha dem.

8) Du skall icke vittna falskt mot din nästa om hur sexig Bill är, du blir avslöjad när du säger att han är ful.

9) Du skall icke jämföra dig med de Gudomliga, det är omöjligt att bli dem.

10) Du skall, om möjlighet finns, överösa de Gudomliga med presenter.

11) Du ska icke stjäla Gustavs trumpinnar för privat sexuellt bruk.

12) Följ dessa budord till fullo annars får du en stekpanna i betong i huvudet (vi skojar inte)



Tokio Hotel <3


Bill Kaulitz <33

Så det är väl bäst att man följer dem! haha. Den hade jag inte sett förut. Men jag har i princip följt dem tidigare med utan mening ;).

Puss<3


Stuck!

Jag lyssnar på Breaking Dawn i form av CD-bok just nu och jag kommer inte ifrån den! Hur ska jag kunna somna ikväll? Det är verkligen sträckläsning som gäller för denna boken. Stephenie Meyer är ju helt underbar.. Jag har läst den flera gånger förut, men man blir som fast. Sick! HELP ME!!



Puss<3


Idag är det kalas!

Idag firar min söta lilla mamma. Hon fyller inte år, men hon valde att ha kalaset idag. Egentligen är det hennes födelsedag på söndag. Hon har gjort så fint på bordet under vårt gigantiska äppelträd med jordgubbstårta och allt. Det här är en kort hälsning från mig. Igår var jag förresten i Skövde. Men kanske berättar mer om det en annan gång.



Puss<3


Ny nedräkning

Nu är det bara att börja räkna ner till Breaking Dawn då eftersom Eclipse har haft premiär. Därför har jag nu bytt ut den gamla nedräkningen. Så här ser den nya ut.

Twilight Breaking Dawn

Puss<3


Vinn en iPhone!

Skulle det inte vara hur coolt som helst och vinna en iPhone laddad med 1000 kronor? Nu har man chansen HÄR. Jag tycker iaf att jag är värd en sån! Eller hur? Jag skulle i alla fall ta väl hand om den. Men för att vinna så måste man länka den här länken: http://feber.se/teliamax25/, svara på frågan: som är 5000 sms/månad och man måste förklara varför man ska vinna.

Varför ska jag vinna? Jo, för jag har hur länge som helst velat ha en iPhone men inte kunnat skaffat det. Istället hoppas jag på denna tävlingen :).



Tävla ni också! :)

Puss<3


missed me?

Jag är en väldigt dålig bloggerska! Jag skyller på att jag är upptagen hela tiden (vilket jag är), men man hinner alltid blogga lite snabbt. Kenza är ett utmärkt exempel! Hon gör saker jämt, reser, fotar osv. Men hon bloggar ändå lix. Så jag är antagligen bara lat eftersom jag borde hinna. Hinner hon hinner jag!

Idag kom det ett par vita Converse i min brevlåda! Blev så himla gad! Nu har jag massa nya saker i min garderob som jag måste visa någon dag. Men nu är klockan mycket och jag måste sova.

Först vill jag bara visa lite minnen jag har :). Dessa kort är tagna vid en liten Fotoshoot jag och Paulina hade för över ett år sedan som jag aldrig visade något av. Här är två kort. Gaaaammla, men aldrig visade!



Natti <3


NeverShoutNever

Detta är låten som piggar upp mig för tillfället :). Inget kul att vara i närheten när jag sjunger på denna! Haha. Josefine och Rebecca vet vad jag snackar om. Njut av låten!

NeverShoutNever - Love Is Our Weapon

Puss<3


Får man rida där eller inte?

Låter bilden tala för sigsjälv.


Puss<3


Always Think High About yourself

Idag har det varit en lugn söndag. Hände inte så mycket på förmiddagen, men på eftermiddagen fick jag besök av en liten mupp. Haha. Det var Johanna som kom och hittade på lite bus. Vi skulle ha solat, men när hon kom så gick solen i moln... Tråkigt, men då hade vi ju en anledning till att sitta inne och titta på New Moon istället! Nu ska jag sova.

By The Way så har jag hittat ett så himla perfekt halsband till mig. Det står 'Always think high about yiurself' på det. Jag var bara tvungen att ha det. Kanske visar lite fint som jag köpt imorgon.

Puss<3


hemresa

Nu blir det hemresa för min del. Jag trodde vi skulle hem imorgon men det är tydligen slut idag. Men det är inget att grina för. Ska ju ytterligare en vända till Ullared nu. Mer hör ni av mig senare. Nu måste jag packa in hela familjen i bilen.   PUSS<3

090702

Det blir verkligen långa mellanrum mellan mina bloggningar när det gäller semester. Eller hur? Men jag har helt enkelt inte tid. Men vi har det bra här nere i Varberg och vi njuter av solen till fullo. jag blir brunare och brunare nu efter att ha varit i Grekland och fått en bakgrund. Men nu ska jag ut och röra mig i solen genom att spela fotboll med de andra. Ni andra får ha det så underbart medan jag semestrar vidare! PUSS <3

RSS 2.0