i bilen

Sitter i bilen just nu påväg till Varberg. Hela dagen har spenderats på GeKås/Ullared. Toppendag med andra ord som innehöll mycket shopping. Vilket sommarlov jag har! Helt underbart :). Passade på att blogga nu i bilen påväg till Träslövsläge i Varberg. Vi ska tillbringa 4 dagar med vår släkt på Tidaholms sommargård som ligger här nere.                                                                              

Eclipse

Var ju på Eclipse ikväll med!! Glömde nästan att berätta det! Så bäst var den! Absolut favoriten bland de tre som finns i serien. Hinner inte skriva mer för jag måste sova. Ville bara berätta att jag såg den ikväll. Klockan 00.00.



Puss<3


sorry

Oh my good I am SO SO SO sorry! Det var verkligen inte meningen att glömma av er. Det blev så mycket precis innan vi stack så jag glömde av bloggen totalt. Men nu har det varit bloggtorka i en vecka och mer kommer det. Ska nämligen till Varberg imorgon och stanna där tills på söndag. Kanske bloggar lite i mobilen denna gången. Får se om det hinner bli ett inlägg till innan jag drar imorgon. Men här kommer iaf en hälsning från mig!



En lycklig MandaLinea som ska slappna av heeela sommaren och glömma bort allt dåligt. Mår mycket bättre nu än tidigare! -Vilket är en bra sak.

Puss och hej! <3


Today!

Idag åker jag! Mer om det senare... Men här kommer dagens outfit :)


Puss<3


Rena vildmarken! scary as hell!

Okej, jag sover inte än. Men så här är det! Jag hade öppnat fönstret lite för att det hade blivit förjäkla varmt inne på mitt rum. Då hör jag hur ett rådjur "skäller". Ni vet att sådjur skäller va? Precis som hundar låter dem. Jaja. Det är inget konstigt eller ovanligt här på landet. Men i alla fall så reagerade jag inget speciellt över det. Grejen är den att det inte slutade att skälla. Därför gick jag ut och satte mig på vårt altantak, man kan gå ut genom mitt fönster. Jag satt och kollade ut mot skogen eftersom det verkade som om det kanske var skadat.
Efter cirkus två minuter så hör jag hur ett vildsvin skriker (det lät som en gris och var därför tvunget att vara ett vildsvin). Jag har aldrig sett ett vildsvin så jag blev mer nyfiken och började kolla mer och noggrannare. Sen blir det ett himla liv och en massa läten kommer från skogen. Sen blir det tyst.
Efter ytterligare två minuter så hör jag hur något går typ 20 meter bort från mig på andra sidan av en häck. Det är högt gräs när på andra sidan och det var lätet av gräset jag hörde. Det kom rakt mot mig, eller mot buskarna. Men det var så himla scary! Jag bara hoppades att det var ett rådjur. Men sen hör jag grymtanden. Jag blev skitskraj! Men det blir tyst igen.

Sedan hörde jag inte mycket mer. Bara några fler skall från rådjuret/en och lite grymtanden från vildsvinet som var cirka 10 meter bort nere på marken. SCARY AS HELL! Haha.

Rådjur är såååå SÖTA och vildsvin är så läskiga!




Puss<3


Thai och bio

Kom hem ganska nyss efter en härlig kväll. Först var jag hos morfar, sen hos mormor och sist åkte jag till Johanna. Vi käkade thai och sedan åkte vi och såg på bio. Mycket skratt var det allt! Kollade ju på en komedi. Men nu är jag trött och ska sova ganska snart. Endast 24 timmar tills jag åker till Grekland! Likelike!

Btw så blir det en massa tråkiga inlägg utan bilder nu det sista, men jag orkar verkligen inte plocka fram kameran för alla inlägg. Kanske kommer några kort imorgon.

Puss och sov sött gullungar! <3


Sen hälsning idag

Ja, lite sent kanske. Men detta är ju första inlägget idag. Finns ingenting att skriva, ingenting att visa. Ni vet redan allt eftersom jag berättat det tidigare. Det enda som är nytt är att jag måste få tag på en resväska. En stor en! Men det går nog eller? Ingen av er som har det? Haha.

Nu ska jag ringa Johanna och fråga om hon har en som jag kan låna. Hon var ju mycket utomlands förut och så :).

Puss<3


Natti

Nu ska jag sova för imorgon har jag lovat min mamma att jag ska städa mera. Sen på kvällen blir det bio. För att hinna med så är det bäst att jag somnar snart. Fick ett ganska intressant samtal ikväll förresten. Haha. Ni får ha det underbart och sov sött!

Pussar <3


En kul hälsning

Idag fick jag ett vykort på posten. Det var från Rebecca som befinner sig i Mallorca och solar. Tack så jättemycket!


Puss<3


inget Göteborg

Vi åker inte! :( vi bestämde att det är roligare att ta det någon annan dag. En dag då inte båda försover sig. Haha. Så nu ska jag lägga mig i sängen och föräta mig på kakor!

Puss<3


frukost på sängen

Jag och Johanna har försovit oss! Men det gör inget för det är chill att åka några timmar senare. Men ligger i alla fall just nu och käkar frukost på sängen. Underbart med te på morgonen! Är det bara jag i min ålder som tycker det eller? Alla jag frågar som ska ha te säger att det är äckligt. Men det struntar jag i!

Jaja, här var i alla fall min morgonhälsning.


Helt oseriöst alltså om ni undrar ;)

Puss<3


Mysa lite innan jag somnar?

Tror jag ska ta och sätta på ett avsnitt av OC innan jag somnar? Hmm.. Ja, helt klart! Haha. Brukar bli så när jag lägger mig. Antingen OC eller The Secret Life Of The American Teenager och förr var det mellan True Blood och Andra Avenyn. Men De är ju slut och jag väntar på tredje sesongen av True Blood. Som sagt så blir det OC nu.

Men för att det ska bli perfekt så tar jag med mig Tokio Hotel ner i sängen. Haha. Lyssnar på dem just nu och funderar lite mellan websidorna. Just nu tror jag att jag lyssnar mest på låt nummer ett på deras skiva, Noise.

Det blir så tråkigt med en blogg utan kort så här kommer min underbara t-shirt som ni sett förut. Taget för 5 minuter sedan.




Det var allt från mig. Ha det bra alla underbara läsare!

Puss♥


Nyheter

Detta är mina nyinkomna sandaler. De är jättefina tycker jag! Jag gillar verkligen den turkosa färgen på stenarna. Kommer bli jättefint att gå omkring i dem i Grekland nästa vecka. Stenarna ser dock blå ut på kortet. Men det var inte lätt att få till det ;).


Puss<3


mys hos jossa

Sitter hos Jossa just nu och bloggar från mobilen. Verkligen en lyckad tjejkväll. Dock borde jag åka hem snart eftersom jag ska upp tidigt på morgonen imorgon när jag ska till Göteborg. Men det är inget att lipa över, för det kommer bli toppen :)!

Puss<3


städning

Godmorgon! Eller goddag snarare. Det är kaos! Jag har inte börjat städa än och klockan är halv 4. Det är bara att sätta fart. Jag har legat hela dagen och kollat på OC och The Secret Life Of The American Teenager. Men ville bara visa att jag lever. Lite sen uppdatering idag kanske, men det är så det blir på sommarlovet.

Nu måste jag börja städa och se framåt mot en helg som kommer bli toppen. Ser speciellt fram emot Göteborg imorgon. Men ska som sagt städa nu.

Pusshej <3


Ladda inför helgen

Imorgon kommer jag städa hela dagen och ladda inför kommande helg. Imorgon kväll ska jag till Jossa för en mysig tjejkväll med vänner, lördagen ska tillbringas i Göteborg och sedan blir det en lugn söndag med bio och allmänt slappande. Sedan åker jag ju till Grekland natten mellan måndag och tisdag så jag hinner inte göra så mycket annat. Det känns även mycket bra att avsluta här i Tidaholm med en lugn kväll på bion. Jag ska se Komissarie Späck. En komedi som verkar riktigt bra. Vi får se. Utvärderar säkert filmen här sen.

Men för att kunna göra allt det där roliga så måste man ju sova, och det är precis vad jag tänker göra nu! Jag är trött som ett as nu efter att ha tävlat. Men innan sängen blir det nog lite OC eller kanske The Secret Life Of The American Teenager. Hmm...

Men ha det så jättebra! :) Ni vet att jag älskar alla mina läsare! Puss<3


Tänd eld på en fis!

Så kan det också gå! Haha! Jag vet faktiskt ingen som har provat. Men dessa tjejer hade nog lite otur tror jag. Kolla in videon så fattar ni.

EMBED-Lighting Fart, Girl Torches Butt - Watch more free videos




Puss<3


D18

Det var kul att komma ut i skogen igen! Ett tag sedan jag sprang tävling nu. Men det gick hyffsat bra och eftersom det är en liten klubb vi har så var jag ensam i min klass och vann därmed. Annars hade jag nog inte gjort det i och med att jag är otränad. Men det var skönt att jag inte behövde känna mig jättejäktad.

När jag kom på tidigare att det var D18 jag skulle springa fick jag lite panik. Senast jag tävlade (ett år sedan eller något) så var det i D16. Nu har jag klivit upp ett steg och det kändes bra idag även om jag trodde att det skulle bli svårt. Sprint är ju inte svårt.


I   m i n   t ä v l i n g s d r ä k t   : )



Puss<3


Sprint

Tjao!
17.45 ska jag vara på tävling idag. Ett tag sedan och mamma blev helt till sig när jag sa att jag ville med. Det var ett tag sedan jag tävlade för mig själv senast. Jag brukar bara skugga småttingarna i min klubb. Men det är sprint idag och det är det jag tycker är roligast. Plus att det är här i Tidaholm så jag slipper åka långt. Men jag får se om jag ska gå in för det eller inte. Bara för skojs skull ju.

Men nu ska jag äta innan jag gör mig i ordning.

Puss<3


Kvällshälsning

Hellu! Här kommer en liten kväll/nattshälsning. Inte jätteseriös, snarare lite out of controll ;). Ne, men jag ville bara säga att dagen varit mycket bra och att jag ska sova nu. Sov gott nu alla sötnosar där ute! <3

B T W! M a n   b l i r   v ä l d i g t   b l e k   i   m i n   c a m .

Puss<3


Solsemester

Jag kan verkligen inte fatta att jag drar till underbara Grekland om mindre än en vecka. Så underbart det kommer bli! Bara sola, läsa en bok och helt och hållet slappa. Låta timmarna gå helt obekymrat. Eftersom två av mina vänner är en aning arga på mig så känns det lite skönt att komma bort från Tidaholm med. Men jag kommer sakna alla andra, även om jag kommer hem igen efter en vecka.

Hit ska vi. Till en liten ö som heter Zakynthos. Ingen bra bild, men ville bara få känslan ;).


Puss <3


No Make Up!

Varning! No MakeUp! Kidding.. Tja att jag inte har smink är ju sant, men jag ska förhoppningsvis inte behöva varna er. Men idag har jag legat hemma, tränat (kortet är taget med träningskläderna på om ni undrar vad det rosa är. Det är nämligen sportBHn) och sen får vi se vad som händer ikväll.


BTW så har jag fått två små fina paket på posten idag. Iiip! Älskar när jag får saker jag beställt! Den här gången var det Stephenie Meyers nya bok Bree Tanners andra liv. Stephenie har lixom skrivit lite om en av de vampyrer som är med i Eclipse så de ska bli riktigt spännande att läsa den. Beställde den så fort den kom ut på Adlibris. Eller min söta mamma rättare sagt! Tack mamma!

Sen var det också ett par fina sandaler med turkosa stenar på. De visste jag inte ens att de var på väg så det var en liten överaskning från mamma. Tack igen mamma! Jag visar antagligen sandalerna någon gång då jag har på mig dem. Jag har verkligen ingen lust att ta kort på dem bara för att lägga upp dem här. Känns ganska fjompigt nu efter att ha gjort så i 2 år.

Ha det bra tills nästa gång! :) Puss<3


nattbloggning

Klockan är nu 02.40 och jag bloggar! Jag vet, galet! Haha. Men jag kom nyss på att jag inte berättat i bloggen att jag är brunett för tillfället. Oh My God! Men nu vet ni. Här kommer även två bilder på mitt nya jag. Eller nya och nya. Har ju varit brunett förut. Men det känns ju ändå lite annorlunda. Jag är i alla fall positiv till detta och det verkar de flesta i min omgivning också vara. Finfint! Eller hur?




Puss<3


Grekland 22/6-29/6

Okej, om EN vecka åker jag äntligen till Grekland! Underbart! Kommer missa midsommarafton här i sverige, men who cares? Jag brukar aldrig göra något superspeciellt då iaf. Däremot kommer det bli tätt att hinna med premiären av Eclipse som går av stapeln 30 juni. Men det ska nog gå bra om planet lyfter i tid osv.

Ne nu ska jag ta och göra mig iordning för dagens aktiviteter. Ni får ha det så bra och jag kommer troligen att uppatera igen innan jag åker :).

Puss<3


boooooring!

ligger just nu och har fucking boring! Tänkte därför att jag skulle blogga en snabbis. Jag och Hugo pratade nämligen om min blogg igårkväll och det kanske är dags att ta tag i skiten. men nu har jag bloggat lite i alla fall och jag måste dra nu. Ska skjutsa 3 små rumptroll till en äng så att de kan fota. Sen får vi se vad som händer. Pusshej! <3

RSS 2.0