80

Sittar hemma vid datan nu och väntar på att åka till plina. Vi ska på 50/80-tals fest idag med Josefin och Hanna. :) Kommer bli riktigt kul! Men fick just ett sms om att jag ska komma om 30 minuter så jag måste skynda mig. Ha det så ra så länge...

Puss <3
                                                                                       

Love till skidor

Älskar verkligen torsdagar! :) Fast inte insidenten idag då men... Att träna småungar är sjukt kul! :) Jag hade bakhalast i vinter idag så jag har typ hängt i armarna. Jag blev faktiskt helt slut av att träna dem på grund av det. :P För er som inte vet hur mina skidor ser ut så lägger jag in en bild. Det är Fischer såklart. Bästa märket ska det vara! ;)



För övrigt har jag pluggat spanska, matte och idrott idag. Har två prov och ett förhör imorgon. Men jag känner att jag är väl påläst och att det kommer att gå bra. Jag tänker ta med mig kameran till skolan imorgon med. Det tror jag kan bli kul... :)

Puss <3
                                                                                       

Fika x 2

Hejsan! :) Idag gick jag, Hanna och Mela till Julius och fikade semla på en av våra håltimmar. Sen kom vi försent till svenskalektionen som vi hade efter det. Men vi hade faktiskt missuppfattat Tobias så det var okej. På svenskan hade jag nationellt prov, och missade bussen såklart. Jag hade lovat att komma hem med bussen direkt efter skolan för att vi skulle fira pappa. Men det blev till att gå hem till Hanna och vänta istället... 20 minuter senare hämtade pappa mig och vi åkte hem.

Väl hemma skulle vi fika. Gissa vad det var. Semlor detklart! :S Jaja, jag kunde inte med att säga att jag redan ätit det idag så jag tog en semla.

Nu sitter jag och pluggar till nationella provet i idrott som vi ska ha imorgon. Verkligen superkul! !!NOT!! Ett jävla häfte som jag måste läsa igenom tusen gånger! Jag är väl halvt klar nu kan man väl säga. Har gjort det viktigaste.

Ne. Nu ska jag titta på AA och plugga... Ha det så bra så ses vi imorgon! :) Pussis<3
                                                                                     

24h med brudarna!

Kom precis hem från Plina. Jag åkte till henne igår klockan typ 22:30. Undrar du varför? Jo, ingen annan kunde tidigare än så, så det fick bli lite sent. Men det gjorde inget. Vi utnyttjade verkligen varenda sekund åt skoj. Vi sjöng blanda annat singstar. (Vilket jag självklart var bäst på då... (a)) Jag gissar på att vi somnade rätt jävla sent. För alla är trötta idag. Dessutom måste vi plugga till massa prov som vi har i veckan. Det blir inte lätt. Därför hinner jag inte sitta här längre. Måste ju hinna gå ut och gå en sväng ikväll också. 

Här är några kort på oss från igårkväll:

                                       Jag, Plina o Hanna
 
                                                 Wiieee... Me ofcourse!
Puss<3
                                                                              

skidträning fast jag är sjuk

Igår var det skidträning och jag var tvungen att åka ner på den fast jag är sjuk. Undrar du varför? Jo, jag är huvudtränare för den minsta gruppen. Därför måste jag alltid komma. Jag kan inte skita i det som man ibland känner för, för då kan ju inte barnen träna...

Igår provade jag en ny övning om balans som man inte anstränger sig när man utövar. Det var ju perfa eftersom jag är sjuk. Det blev väldigt lyckat och barnen ville inte göra något annat. Den gick ut på att alla barnen skulle vara sammanlänkade med stavar. Sedan skulle de ta sig frammåt utan att ramla. Först gick det inte alls, men sedan lärde de sig.

Nackdelen var bara att jag var tvungen att vara med i ledet och hjälpa dem. Så jag stod längstfram och drog dem upp för backarna. Men i den stora nerförsbacken gled vi på som tusan! Efter backen kommer en brant men kort uppförsbacke. När vi skulle uppför den så drog de längst bak tillbaka oss där fram. Så alla ramlade pladask! Inklusive mig...

Hoppas ni har bättre lycka, puss<3
                                                                                        

sjuk på josefines födelsedag...!

Jag har varit sjuk i två dagar nu och idag är det Josefines födelsedag! Det är supertråkigt att inte få träffa hene då. Men vi ska nog hitta på något ala fyra imorgon. Hoppas det i alla fall. Jag är på bättringsvägen.

Men Johannas gammelmormor ligger på dödsbädden, så det är inte säkert att hon kan vara med så mycket. Men man kan ju alltid hoppas på att allt löser sig :).

Men Josse, jag önskar dig en underbar födelsedag. !!GRATTIS!! <3
                                                                                     

Hockeymatch

Var och tittade på hockeymatch idag med Plina :). Vi var där för att titta på Arthur, men det var ju fler som man tittade på såklart... Efter matchen blev allt bara skit! När vi skulle ringa för att skaffa skuts hem så laddade Plinas mobil ur (och som ni antagligen vet så är min trasig). Därför gick vi till Haga, men där fanns ingen Åsa. Då gick vi tillbala till ishallen och beslutde att gå till Plinas mormor och morfar.

När vi kom dit så SOV de såklart! Pinsamt var det ju, men vi ringde på. Plinas morfar öppnade och vi kunde ringa. 30 minuter senare var jag hemma, men utan att få någon utskällning alls för att jag inte berättat var jag hållit hus hela dagen... Allt var lungtoch nu sitter jag här klockan 22:59 och skriver.

Jag kan bara sammanfatta dagen med ett ord: !!SUPERKUL!! <3

För er som jag känner som läser detta, ses imorrn i skolan! :)
Pussis<3
                                                                                      

!!Fy vad hemskt!!

Fy vad hemskt! Jag fattar ínte vad de tänkte på. Pappan är 12 år och mamman är 14 år. Han ser ju ffs ut att vara 9 och hon 30! Sånna här saker borde inte tillåtas. De har ju inte ens någon inkommst alls. Jag undrar vad deras föräldrar sa när de berättade om graviditeten? Varför sa inte deras föräldrar stop till deras förhållande? Alla måste väl ha sett att de inte passar ihop.

Jag tror nog inte att han vet riktigt vad som hänt. Han ser ut som om han inte fattat det riktigt. De kunde ju lixom vara barnets syskon. Men de är amerikaner, och jag antar tt allt möjligt händer där...


Puss <3
                                                                                          

!!nationellt prov på min födelsedag!!

Jag har nationellt prov i engelska på min födelsedag! Den 25 mars ska vi tydligen ha nationellt uppsattsskrivande. Fy fan! (Ursäkta språket...) Varför just den dagen på året?? Vilken dag som helst utom den. Men nu är det så och jag får acceptera det helt enkelt.

Våran engelskalärare var på förvånande bra hunör idag... Hon brukar alltid vara lite sträng och ha hårda gränser gällande betygen, men inte idag. Det kanske beror på att hela klassen höjt sitt betyg denhär terminen. Det tycker jag är jättekul :)!

Men nu ska jag sova så PUSS <3
                                                                                          

skola igen

Idag var det skola igen då efter en veckas ledighet. Så himmla trååååååååååkigt...! Har inte vänt tillbaka dygnet helt än heller, så har inte sovit så mycket inatt. Därför är jag supertrött och planerar att sova lite innan jag pluggar till matte-provet som är imorgon.

Vi fick förresten tillbaka engelska-provet idag som vi gjorde fredagen innan sportlovet + betyget på det muntliga provet som vi gjorde typ måndagen innan eller något. Jag är så supernöjd! Fick typ VG+ i snitt. Men jag hade lite MVG:n också. Förra terminens betyg i engelska var bara G, så man kan säga att jag har höjt mig ordentligt.

Annars så har det inte hänt någonting idag... Rätt lam dag, och jag är för trött för att orka hitta på något.
Pussis <3
                                                                                    

Städa...

Jag måste verkligen städa idag! Är det någon mer som känner så? Det ligger verkligen kläder i hela mitt rum. Det är inte för att jag är slarvig, utan för att jag har gjort saker varenda dag på sportlovet. Jag har inte haft tid att hänga upp sakerna efter mig. Nu sitter jag till exempel med datorn i knät fast jag skäller på mamma och Carl om att de inte ska ha det. Haha :). Men istället för att städa sitter jag istället och skriver mitt andra inlägg idag... Men jag måste sätta igång NU!

För er som inte vet hur mitt rum ser ut så lägger jag ut en bild på det :). Och jag vet, det är rosa. Men jag tjatar just nu på mamma om att få måla om. Jag vill ha beigea väggar med en fondvägg som är brun. På den bruna väggen vill jag ha en enorm TH-symbol i guld. Det kommer i så fall vara på väggen som jag just nu har alla plancher på. Mer om det en annan gång.

Pussssssss <3
                                                                                         

Gick upp tidigt

Idag blv jag tvungen att gå upp tidigt för att jag lovat att hela familjen skulle fika med morfar. Är verkligen supertrött, men ska hålla mig vaken tills melodifestivalen är slut. Sitter just nu och hjälper brorsan med att spela Lomax. Vi sk baka Erlakaka senare. Jag lovar att det är MYCKET lättare att baka med Knut eller Wilma än att baka med andra i min ålder... Hm... Vad menar jag med det tro? Haha :). De som var med fattar.

Puss <3
                                                                                     

Örebro

Idag var jag i Örebro och badade i Gustafsvikbadet. Vi hade superkul! Jag sov hos Plina inatt så jag vaknade supertröt(man sover ju aldrig då). Jag sov i bilen både dit och tillbaka... :P jag tog såklart inte med mig kameran in i badhuset, så det har jag tyvärr inga bilder på. Men jag lovar att det kommer andra foton på http://mandalinnea.blogg.se/myfotoz.
  Ne, nu ska jag kolla på Twilight för 1000de gången. :)

Ha det bra, pussis <3
                                                                                     

Skidtävling

Idag var jag och hejade på Knut när han åkte skidtävling. Jag tog över 500 kort! Haha :). Man kan säga at´t jag fotade allt och alla, men jag lär ju få kolla igenom alla ikväll. Om ni vill se foton från min vardag så finns det på http://mandalinnea.blogg.se/myfotoz.
Min bror:

                   Missen                                                                         Fallet

Ses, puss <3
                                                                                             

Tjejkväll

Idag har jag varit på resturang med Johanna och Paulina. Varför Josefine inte kunde vet jag faktiskt inte... Men vi hade i alla fall superkul! Jag lägger in kort på det på min bilddagbok: http://mandalinea.bilddagboken.se. Du kan väl titta in och kommentera lite :). Efter det gick vi hem till Johanna och tittade på skräckis lite. Eller det stod att det skulle vara en skräckis, men vi tycker inte att det var  det. Vi tyckte alla lite olika om den också. Johanna sa "KASS".jag tyckte inte om början men slutet var bra och Paulina tror jag tyckte om den. 
   Måste sova nu, för jag ska till doktorn imorgon och få reda på om jag ska operera bort mina halsmandlar eller inte. Förra gången en doktor tittade ner i min hals så blev han chockad. Jag har ju superstora mandlar. Dem är typ alltid svullna och så... 


                    Jag och Johanna :) (Ursäkta kvalitén...)

                                        Jag och Paulina :)
Godnatt och sov så gott ;) PUSSAR <3 
                                                                                    

Australia

Idag var jag på bio igen... Idag kollade jag p Australia. Den var jättebra den med :). Det var en implsreaktion att jag följde med på den. Jag hörde att mamma och pappa sa att de skulle på den med Anna, så jag bad om att få följa med. Nu tittar jag på Beck. Men reklamen är slut nu så jag måste sticka... ;)

Puss o Kramis <3
                                                                                     

BIO

Idag gick jag med Wilma på Bolt. Den var mycket sorglig. Eftersom jag är blödig så var det jättesvårt att hålla tillbaka tårarna... :P Wilma krampade om min hand när det var spännande :).
   Nu har jag varit på fyra filmer på bio på tre veckor, och jag vill helst gå på Austraylia imorrn med. Då blir det fe filmer på tre veckor. Så det om ni kan! Haha ^^. Ska sova nu...



Puss <3
                                                                                      

Fredagkväll hemma

Ikväll var det filmen 'riding in cars with boys', popcorn och ett glas vatten som gjort min kväll. Låter urtrist, men det var skönt att softa lite...

Filmen var jättebra btw. Det var Drew Barrymoore som hade huvudrollen. Mycket bra film. Har du sett den så kommentera gärna erat betyg. Jag vill ha MYCKET mer kommentarer.

Pussar <3
                                                                               

Bakat :)

Idag bakade jag med Wilma :). Jag gick aldrig och lade mig... Haha. Istället bakade vi Erlakaka. Jag tar för givet att de flesta inte vet vad det är, men strunt samma. Den blev i alla fall SUPERGOD! Alla åt tills den tog slut. Jag sa att det mest var Wilma som bakat den för att hon skulle bli stolt. Det kan man verkligen säga att hon blev med :).

Puss <3
                                                                                

!!MKT LÄXOR!!

Idag hade vi massor med läxor! Ett prov ovh två läxförhör. Men de kallar det bara för läxförhör för att vi ska tro att det inte är så många prov... Så jag är verkligen utmattad nu så jag ska sova lite. Min bror har precis jagat mig och Affe i hela huset med en soft airgun.

P.S. Så himla skönt med fredag och sportlov!!

Puss och Kram <3
                                                                              

Sabbat mobilen...

Idag när jag cyklade med Wilma så tappade jag mobilen... Jag hör bara att den dunsar i marken. Då vänder jag mig om och ser mobilen ligga på marken låååååååååångt bort (jag hade en väldig fart). Så jag stannar. När jag stannat tittar jag bakåt igen och ser hur en bil kör ut från parkeringen och över MIN MOBIL!! Jag bara skrek NEEEEEEEJ!!! Men to late. Den klarade det ganska bra i alla fall. Det var bara skärmen som spräcktes... Så den kan man lätt skrota nu. :(



Pusspuss <3
                                                                           

!!Månadens fynd!!

Idag tror jag att jag har gjort månadens fynd! Jag gick in på Lindex och kom ut med fyra accesoarer för 60 kr. Ett halsband, ett "diadem" (som man sätter runt huvudet) och fyra stora spännen. Varav två var guld och två var silver. Hade jag betalat fullt pris hade det kostat 239 kr!!BILLIGT!! Så nu är jag MYCKET nöjd. Ska kolla på Andra Avenyn om en timme. Någon mer som ska ;)? Därför ska jag ner och äta lite innan...

Puss o Kram <3
                                                                                   

Nationella prov

Imorrn (tisdag) har vi nationellt prov i svenska... Jag får ångest när jag tänker på det. Hur kommer det att gå? Vi har även ett till i svenska på torsdag. Men jag hoppas att det kommer att gå bra. Man kan lätt säga att det kommer att bli e riktigt j***a jobbig vecka. Vi har även engelska prov på fredag, SO förhör på fredag och teknik på onsdag. Idag skulle vi ha en massa engeska planering också, men det gick bra. Jag hade faktiskt gått in till 110% med det. Nu ska jag kolla på Andra Avenyn och äta popcorn... !!Haha!!

Pussar <3
                                                                                       

Twilight

Idag såg jag Twilight med Anna. Har sett den förut, men då fattades vissa specialeffekter. Som när Edward visar sig i solljuset för Bella. Har inte sett tidigare hur han såg ut... Men nu så är jag nöjd och längtar tills jag får se New Moon (tvåan). Men tyvärr kan jag inte se den förrän 2011. Men längtan efter filmen gör den bättre.



Puss <3
                                                                                       

RSS 2.0