Första advent

Tänk att det redan är första advent! Julen är sjukt nära nu. Jag som knappt köpt några kulklappar alls :S! Men jag har tänkt lösa det i nästa vecka. Antar att jag får stanna kvar en dag efter skolan. Onsdag är en bra dag eftersom vi inte har någon idrott då. Därför slutar jag 12.45. Skööööönt! Annars har jag faktiskt inte planerat något speciellt.

Idag däremot är det lite städdag för mig. Jag båda städar och tvättar. Redig MandaLinea! Eller? Mamma är lite tjurig för att jag har ockuperat tvättstugan för dagen. Men hon tvättar ju fan aldrig mina klädet så då får man ju göra det själv istället. Seriöst, lägger jag ner ett plagg 4 mars så är det tvättat 20 april! Helt sjukt. Bättre jag gör det själv istället. Mamma försvarar sig jämt med att honinte hinner på grund av sitt kransbindande. Nu är första maskinen klar och jag måste gå.

Puss<3

Julmarknad

Idag åkte jag med mamma och lillebror till Jönköping. Vi åkte redan klockan 7 :S. Så jag är sjukt trött nu. Men jag köptei alla fall lite julklappar och det gjorde Knut med. Anledningen till att vi åkte var för att mamma skulle stå på en julmarknad där och sälja kransar. Men nu ska jag sova snart tror jag. Kanske ska kolla på Eragon först :).

Puss<3

Shiiiieet!!

Shiiieet vad bra den var! OMG! Jag älskar den! New Moon: årets bästa film. Punkt slut..

Citat ur filmen:
Edward: Bella, never trust vampires! Trust me..

Haha xD. Underbar humor! jag ska inte berätta mer för er som inte har sett den än.

puss<3

Alexander om intima "saker"



Alexander Skarsgård, 33, har kopplats ihop med både Kate Bosworth, 26, och Evan Rachel Wood, 22, de senaste månaderna. För sajten JustJared berättade han nyligen om sin beundran för dem båda, men ville inte bekräfta några romansrykten. I en intervju med ”P3 Populär” delar den annars så hemlighetsfulla skådespelaren däremot med sig av några andra intima detaljer.

För radioprogrammet berättar Alex bland annat om sin uppväxt i rampljuset. När han som 13-åring slog igenom i filmen ”Hunden som log” visste han inte hur han skulle hantera uppmärksamheten.

— Jag var ju en kid på väg att bli man och du vet lemmar börjar växa och man välter grejer… Då menar jag ju armar och ben när jags äger lemmar. Min penis var fortfarande väldigt, väldigt liten, säger han enligt Aftonbladet.

Alex la av med skådespeleriet på grund av all uppståndelse i media, men när han fyllt 20 och växt klart började han återigen att stå framför kameran.

— Men snoppen var fortfarande väldigt liten, säger han med skämtsam röst.

Källa: msn.com




Puss<3

Slut i hela kroppen

Jag är helt utmattad. Fysiskt. Jag vill bara stanna hemma och sova imorgon. Jag kämpar för att hålla mig vaken just nu. Men jag ska nog kolla lite på AA innan Anna-Karin lägger sig.

För övrogt så ska jag simma imorgon annars inget. Men såklart! New Moon har ju premiär på fredag!! OMG! Jag längtar! Snart är det dags. Snart gäller det, och jag kommer inte under några omständigheter hinna läsa ut New Moon en gång till innan fredag! Forget it! Haha xD. Men spela roll eller. Jag kan ju sagan utantill ffs! ;).

Puss på er sötisar <3

Simning på G

Idag och igår så har jag varit ledig :). Chill. Så jag har såvit ganska mycket de senaste dygnen. Fem minuter efter att jag stigit upp ur sängen så ringde Hanna och undrade om jag ville följa med och simma. Och självklart gör jag det! Så nu ska jag ner till stan om en kvart och simma.

Ha en fortsatt bra tisdag <3

Barry Manilow - Can't Smile Without You

Älskar denna. Det är en låt ur soundtracket från Hellboy. Såg den i helgen med brorsan. Jag föll för denna direkt. Scenen där Red och Abe sjunger denna är underbar! Måste ses om du inte gjort det.



Puss<3

New Moon tickets!

Olala! Någon som vill ha? Det får du inte! Dessa tillhör mig, Hanna, Julia, Micaela och Felicia! ;). Avundsjuka? Jag skulle dö om jag inte hade dessa skönheter.



Köss! <3

Inglorius Basterds

Jag kollade på bio idag med :). Men idag fick det bli Inglorius Basterds med Hanna :). Den var sjukt kul! Haha xD.

2012 var också fiktigt bra. Den var verkligen tagande på något sätt. Kolla på den!

Puss<3

2012

Idag ska jag gå på bio med pappa och bror :). Vi var alla sugna på att se 2012 aå det är den vi ska se. Som ni säkert redan vet så är det filmen som handlar om jordens undergång. Den hade premiär igår och förväntas bli årets bästa film. Det tror jag dock inte på. New Moon kommer ju skälvklart bli 2009 års bästa film! Helt klart. Och 2010 kommer Eclipse bli det :). Olala!

För övrigt så ska jag läsa i New Moon tills pappa kommer hem. Jag har hämtat den engelska versionen på biblioteket idag. Jag har nämligen köat på den i flera veckor, men nu har jag den i alla fall. Jag hoppas att jag hinner läsa ut den innan New Moon har premiär på bio nästa vecka. Skynda skynda! ;).


2012 - utsedd till årets bästa film.

Ha en underbar helg! <3


Vill ha!

Åh vad jag vill ha denna! Den är ju skukt kul. Men man fattar det bara om man har läst New Moon. Haha xD. Skitkul ju! ;)



Puss<3


APFLABB

Sitter i skolan med två små busfrön. (Josefine Hermansson och Rebecca Larsson). Skolan går fort med dessa två som sällskap! De busar hela tiden! OMG! Haha xD. Men nu måste jag försöka koncentrera mig och arbeta lite mer. Det är inte lätt när en viss Josefine slår på dataskärmen hela tiden.

Puss<3

Sugit

Denna veckan sover jag endast hemma torsdag till frdag... Jag måste sova i stan när jag ska upp till sjubussen och det måste jag alla dagar utom fredag denna veckan. Jaja, Det är bara att hänga i.

BTW, imorgon har vi BAD! Usch och fy och bläää!! Jag hatar bad. en jag ska vara med i allla fall. Som en god elev :D. Tänkte vara lite duktig... ;). Ne, nu ska jag discha sedan ska jag ner till stan för att sova hos min moster as usual.

Puss puss<3

Relaxing

Sitter i soffan och relaxar efter en lååååång dag..! Men det har varit sjukt kul. Imorgon blir det förhoppningsvis tipspromenad med Hanna. Så jag ska sova snart och ladda upp inför den.

Just nu kollar jag på reprisen av EMA. Det är ju sjukt kul att kolla på fast man sett det förut.

Puss<3


TH fick pris!

Kollade du på MTV EMA igår nu då? Det gjorde jag i alla fall. Åh WWIIIIIEEE vad glad jag blev när Tokio Hotel vann sin nominering. Best Band. De slog storband som Green Day! Grattis killar!! Jag är så glad.



Puss<3


Tokio Hotel TV



Puss<3


Nu blir det MTV EMA om 90 minuter

Åh, jag ser fram emot EMA såååå mycket. Kanske för att Tokio Hotel är nominerade i en kategori, eller kanske för att Tokio Hotel uppträder. Hmm? Eller båda? Båda såklart! Men det finns andra jag hejar på som Green Day, Muse och Lady Gaga. Ska du kolla?

Puss<3

Jag ska på premiären!

Idag fick Julia ett sms om att man kunde beställa biljetter till New Moon IDAG! Jag bah: WHAT?! Sen flög vi på en dator när vi fick tillfälle och skulle beställa. Men när vi tryckte på KÖP-knappen så gick det inte. Fan typ! Så då började vi ringa runt. Vi var ju TVUGNA att ha biljetterna. Och medan vi kollade på vilka platser som fanns kvar så försvann dem. Vi visste att det var bråttom om vi ville få platser. Då ringde jag alla min mammas nummer men hon svarade inte. Men efter 30 minuter så svarade hon på hemtelefonen.

När hon svarade fullständigt dkrek jag till henne att hon var TVUNGEN att beställa biljetter till oss NU! Det gick inte att reservera så hon var tvungen att köpa biljetter. En timme senare ringde hon och berättade att hon hade beställt 5 biljetter på rad 3. OMG! Jag hoppade av glädje.

Om ni undrar varför det var 5 biljetter så är det jag, Julia Månsson, Micaela Anderson, Johanna Karlén och Felicia Österlund som ska gå på den. Kommer bli sjukt kul!

Denna veckan kan inte bli bättre. Först får jag åka på Tokio Hotels konsert och nu får jag åka på New Moon!! Asså FUCK! Nu klarar jag inte mer spänning.

Nu ska jag varva ner och lägga mig. Men innan DU gör det så vill jag att du kollar på denna videon: http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=6af79937-fa4b-4843-ae5f-199e59877784&from=SVSE_msnvideo&tab=m1223030652028

Den tillägnas Johanna för det är med en scen i den som hon inte har sett, plus att det handlar mest om Wolfpack - vilka hon ÄLSKAR! ;) Du kan tacka mig nästa gång vi ses Hanna ;).

Puss<3

Bapelsin!

Haha xD. Snodde denna från Renees Dagbok. Checka ffs!


Puss<3


The Butterfly Effect

Jag fastnade framför en film som mamma och pappa satt och tittade på. Den var sjukt bra! Jag kände igen den och är säker på att jag sett den förut, men kom bara ihåg början typ. Den är verkligen värd att ses om man inte redan gjort det. Det var Ashton Kutchen som hade huvudrollen.

Pussis<3


Fortsätter underbart!

Veckan fortsätter i samma takt. Undertbart kul under skoldagen. Pga sällskapet såklart, inte skolan. En lite läskig grej hände på bilden dock... Haha xD. Säger inte vad det var, men vissa vet ;). Jag hoppas veckan fortsätter såhär resten av veckan.

Den kommer bli ganska bra i vilket fall. Imorgon har vi teori på idrotten (YAY) och på fredag har vi ingen idrott som vi brukar (YAYAY)! Sköööönt. Och på torsdag är det MTV EMA klockan 21.00. Nackdelen med veckan är att jag har 2 prov på fredag... De enda lektionerna jag har. Så där är ett plus till! ;)

Men nu ska jag seriöst försöka komma i säng. Jag har lånat en ny bok på bibblan idag så jag antar att jag inte kommer kunna låta bli att läsa lite.

Puss<3


Bilder från Eclipse


Familjen Cullens hus



Jacob och Billy Blacks hus



Bellas hus under täckmantel



Bellas hus under inspelning



Och så ser det ut när det sätts upp eller filmas

Där fick ni lite att titta på ;)

Måste hålla bättre i pengarna!

Herregud!
Jag måste verklligen bli bättre på att hålla i mina pengar! Förra veckan spenderade jag 2200 kronor. OMG! Visst, jag och Hanna hade sjukt kul, men va fan. Nu är jag pank igen! Haha xD. Men det kommer nog lösa sig :). Det gör det alltid.

Puss<3


Jag ska på TH's konsert!!!

OMG! Mamma beställde biljetter till Scandinavium i GBG 5/3 2010. Vad händer då? Jo, Tokio Hotel spelar!! OMG! Jag och Hanna ska dit! Jag vill bara skrika högt! Jag är lyckligast i världen just nu. Äntligen! Jag har väntat i 3 år. De spelar nästan 2 år efter det att de skulle spelat i Sverige förra gången. Men nu, äntligen!

Herregud. Jag måste lugna ner mig nu. Därför ska jag kolla på Djävulen bär prada och äta popcorn :). Låter bra i mina öron i alla fall.

Puss<3


Matte

Tja, vad gör man en söndag som denna? Den som avslutar ett toppenlov. Jag valde att kolla på matteprovet vi har på fredag. Inte för att jag lärde mig något specielt men... :P Jag fastnar hela tiden och ska man be mamma om hjälp så kan hon ändå inte xD. Jag får ta tag i skiten på allvar i veckan.

Puss<3


Kesha - Tik Tok

Gillar verkligen denna. Har typ printat in den i huvudet vid detta laget xD.


Vad tkr du om den?

Puss<3


Tokio Hotel - Noise

Olala! LYSSNA! I LOVE IT!



Puss<3


RSS 2.0