Himlen är oskyldigt blå

Ikväll blev det bio med tre bryyydar. Paulina, Elina och Malin. Vi kollade på Himlen är oskyldigt blå med Bill Skarsgård. Jag älskar honom! Han har ju samma kropp som storebrorsan Alexander. Hoppas Bill når lika långt. Filmen var bra, men det var lite svårt att förstå vissa delar. Bill gjorde hela filmen bra! Haha!

http://www.filmtvp.se/begood/image_db.php?id=326&w=480
ur filmen

Jag har inte uppdaterat på ett tag och det är för att jag inte hunnit. Jag har varit upptagen heeela helgen. Hoppas ni förstår.

Puss på er schnöööööggingar!<3


To Paulinas place!

Nu blir det till att äta ute med tjejerna och sen kommer det ett gäng sköna personer till Paulina. Kanske ses där?

Jag är sjukt blek, men det beror på kamerablixten




Så här ser sminket ut

Puss<3


Paket från H&M

Idag kom ett efterlängtat paket. Men det innehöll endast hälften av det det skulle. Resten kommer 1 december. Men men. Jag blev glad för det som kom idag iaf.

Innehöll:

BLÅTT NAGELLACK


VIT SKJORTA


Puss<3


Vaknade hemma hos Paulina idag!

Jag har sett Paulinas nya lägehet för första gången nu. Det kommer bli riktigt bra! Ikväll har hon bjudit dit folk och jag tror att kvällen kommer bli GREAT! Nu sitter jag och väntar på maten, sen ska jag ta bussen hem. Så skönt! En lektion som är slut nu och snart börjar lovet! Ni får ha det BÄST!


Pusshej! <3

Knästrumpor

Tror jag ska klicka hem dessa imorgon. Jag tycker att det det är riktigt fint med svarta nylonstrumpbyxor och dessa över. JA! Det måste bli dem! Haha! Jättefina ju.

http://files.hm.com/media/products/755/DL755_71255_D1078_99_9999.jpg

Puss<3


Kalas och plugg

Jag har haft kalas ikväll och då jag inte hade kalas har jag pluggat heeeela dagen! En viss uppgift som jag inte förstod tog hela dagen typ. Haha! Men nu ska jag sova. Jag har klarat ut 3 av 5 uppgifter som är tills på fredag. Jag har en sak imorgon med som jag absolut inte kan! Men vi får se hur det går. Jag pluggar bara på bussen imorgon.

Godnatt <3


Julia och Case 39

Igår blev det en myskväll med Julia. Vi kollade på gossip girl och på Case 39. Maja var med också detklart! Haha! Mys blev det i alla fall.

Jag hade även nemnsdag igår. GRATTIS till mig! Vi ska fira det lite idag. För idag är vi lediga. Wohoo! Sjukt skönt så här mitt i veckan. Sen är det två dagar kvar till lovet. MEN! Vi har 5 läxor tills på fredag. Plus en läxa imorgon. Men det ska nog gå bra.



Pusspuss<3


onödigt tidigt

Tjoho! Jag sitter på bussen just nu trots att jag börjar klockan 11! Åh! Men man känner sig hurtigare om man är uppe tidigt. Jag ska ta och köpa mig några clementiner och en ramlösa påvag till skolan. Hoppad att ni får en bra dag! Puss<3

Gratis spotify premium!

Gå in på http://www.gratispremium.com/?ref=679957 och få gratis spotify premium! NU!


Herravdelningen

Vågar man handla på herravdelningen? Hm... Jag skulle himla gärna vilja ha detta i alla fall. Vet man inte att de är från herravdelningen så kan man ju inte se det. Annars får jag väl köpa detta till Carl. Ja! Det skulle vara fint på honom. Haha! Ska jag göra det?

http://files.hm.com/media/products/895/DXL895_80181_09090_38_2019.jpghttp://files.hm.com/media/products/895/DXL895_79126_83001_38_1916.jpg
Denna halsduken är typ 190 cm så den är lååång! Det är så himla fint när det hänger lite mer på ena sidan än på andra även om man dragit den flera varv runt halsen. Åh! Måste ju ha en sån. Eller hur?

Puss<3


Gamla bilder

Här kommer bilder från när Felicia fyllde år. De är rätt gamla asså, men jag hittade dessa på Julias blogg och snodde alla direkt rakt av.


Josefine, Felicia, Elina och jag



Felicia



Julia och jag



Felicia



Julia och Viktoria - en klo bakom där!



Felicia och Elina



Emma, Elina och Julia



Sarah



Emma och Elina




Elina



Sjukt rolig kväll!!


Godnatt <3


Big news!

Nu har jag skrivit det på Facebook och här kommer det även på bloggen. Jag och Julia ska dra till USA på språkresa 2012 när vi tagit studenten! Fy fan vad kul! Inget är säkert eller så, men vi har bestämt att vi ska dit bara! Haha! Åhh. Vi blir helt hyper. Haha!

Puss<3


Other stuff I want






Puss<3


scorett.se

Det finns lite saker från scorett som jag vill ha. Haha! Spana in skönheterna.
http://www.scorett.se/images/stories/flexicontent/m_1021689.jpg
http://www.scorett.se/images/stories/flexicontent/m_6261129.jpghttp://www.scorett.se/images/stories/flexicontent/m_6311089.jpghttp://www.scorett.se/images/stories/flexicontent/m_6341029.jpghttp://www.scorett.se/images/stories/flexicontent/m_6101033.jpghttp://www.scorett.se/images/stories/flexicontent/m_6321005.jpg

Puss<3


Howie Day

Detta är låten som är på REPEAT på min dator idag.



Puss<3


söndagsplugg

Idag är det söndag och jag ska ta och sätta igång med skolböckerna nu. Har ju lite att göra som har med skolan att göra.

Ha det bra! <3


Bra kväll med poker

Kvällen blev sjukt bra med massa skratt och annat. Det fick bli pokerbordet hela kvällen. Har inte mycket annat att skriva, förutom att jag ska sova snart. Ska bara kolla runt lite på nätet först.

Det är sjukt dåliga inlägg nu för tiden utan bilder och allt, men sånt är det. Jag har inte haft orken att ta massa kort och så.. Men det går väl ändå. Kommer ju mer bilder en annan gång.

Puss<3


Dåligt?

Jag märker att det är långt mellan inläggen när de tre sista börjar på NU! Haha! Men sånt är det.


Haha! <3


Nu drar kvällen igång!

Hej alla busfrön! Nu drar jag till Paulina. Vi ska starta kvällen genom att fixa oss hos henne och sedan dra ner till de andra tjejerna. Jag är sen, men skit samma! Det gör väl inget? Haha!

Så puss på er! <3


Nu är det natten!

Nu ska jag snart sova. Ska bara kolla klart på Prom Night. Kvällen blev riktigt bra. Den spenderades med Paulina. Vi fick även med oss Martin och Viktor till restaurangen. Så fort vi sa att Paulina bjöd så var de på! Haha! Men det blev riktigt kul i alla fall.

Imorgon ska jag upp tidigt så nu ska jag sova riktigt ordentligt. Massa saker som väntar imorgon ju. Till exempel lunch med familjen, bio med Wilma, pizza med massa goa tjejer och sen slutar kvällen hos Viktoria med massa tjejor! En toppendag som väntar alltså!

Puss<3


Nu blir det utgång

Sitter hemma hos Max. Nu drar jag och Paulina iväg till en hockeymatch. Sedan blir det till att äta ute.
Vi hörs senare ikväll när jag kommit hem.
Puss<3

Klar för natten

Nu är jag nyduschad, har nymålade naglar och har pyjamasen på. Det är dags att sova!

See you tomorrow! <3


Ear muffs

Keep or toss?



Är öronmuffarna fortfarande stilfulla? De är ju så sjukt sköna! Jag vill kunna ha dem i år igen. Men det är ju inte speciellt snyggt precis. Vad tycker DU?

Ni kan väl vara gulliga och kommentera för en gångs skull?


Puss<3


Bus med kusin



















Puss<3


Nästa inköp?













Vill du veta var man hittar dessa är det bara att kommentera eller skicka ett mail.

Puss<3


They are mine! <3

Idag gick jag raka vägen till skoaffären och köpte dessa snyggingar! Jag spanade in dem på nätet igår som jag visade er och de är precis lika fina i verkligheten. Haha! Du kan köpa dem på DinSko.se.

Sedan köpte jag även en mattmousse. Min gamla är slut snart så jag passade på. Är man på Comerse så... Haha!

Japp, men nu blir det de nya klackarna i skolan imorgon i alla fall.



Puss<3


Fulaste skorna ever?!







Puss<3


Nu blir det sängen

Nu är jag trött och ganska nyduschad så jag ska ta och lägga mig nu. Jag är himla trött och har en huvudvärk som funnits där hela dagen. Hoppas att den är borta tills imorgon.

Det är ingen idé med bild för den skullle ändå inte bli bra. Jag sitter här helt osminkad och ser allmänt trött ut. Haha!

Godnatt <3


Känner ni igen mig?









Puss<3


klickat lite på H&M

Då var det beställt! Skickade efter det jag visade igår plus ett blått nagellack. Det blir superbra tror jag allt! Nu ska jag städa, duscha, tvätta och mer tråkiga saker som är helt nödvändigt. Haha! Jag har ju inga läxor i alla fall. Nice!

Ha en bra onsdag! <3


Amandas shoeneeds!

Jag vill ha fler skor!! OMG! Ne, men jag spanar in en massa nya skor och försöker samtidigt komma så billigt undan som möjligt. Haha! Detta är vad jag vill ha i alla fall.




peeptoe!! Ha!

Puss<3


Klickar hem stuff!

Nu funderar jag på att klicka hem denna outfiten. Vacker! Jag vet. I så fall gör jag det imorgon. Men vi får se. Jag skriver väl om det i så fall.

Det gick bra på ambassadör saken. Jag är ju lite feg av mig, men jag sprang runt med lappar och rekommenderade Vård- och omsorgsprogrammet. Ja, det har ju fått ett nytt namn. Förut hette det ju OP, omvårdnadsprogrammet och nu VO. Strange... Ne, men det har blivit lite förändringar för de som ska börja om ett år.





Allt från H&M det klart!

Ha det bra! <3


RÖSTA PÅ MIG!

Ni röstar på mig hoppas jag!


Länk: AMANDAS BÄSTA!

Så det var allt för detta inlägget. Ha!


Puss<3


Ambassadör?

Nu är jag hemma och ska keeeka! Senare ska jag represtentera Omvårdnadsprogrammet på en mässa på Forsenskolan. OPs programledare sa att jag utsetts till ambassadör. What? Haha! men skit samma! Jag vet ju vad jag ska göra där i alla fall.

Puss<3


Medicinsk Grundkurs

Visst, ämnet är det intressantaste i skolan, men det är inte kul att plugga på prov ändå... Jag har studat sedan jag kom hem från mötet idag. Usch! Jag är rätt trött på klaffar och vener osv.

Mötet gick bra annars. De sa att man skulle kunna sjunga om man skulle vara luciakandidat och det var i princip min dödsdom! Haha! Nejdå, men de sa att de visste att alla kunde sjunga och jag typ tappade hakan ända ner till golvet! Men visst, de kan ju tro det då. Haha! Jag tänker inte sjunga så det hörs i alla fall.

Godnatt <3


Det är verkligen inte lätt

Jag gillar inte att man blir så trött dagen efter även om man lägger sig någorlunda i tid. Jag sitter och har Social Omsorg just nu och jag typ somnar med huvudet i boken. Fy! Jag är jättetrött! Men nu slutar vi snart.

Jag måste även ringa och byta tid för "plåtningen"/"fotningen" som jag ska göra idag. Jag hinner verkligen inte med det, ett möte på kvällen OCH att plugga på provet som vi har imorgon. Hoppas att man kan byta. Annars ryker det provet.

Men ha det BÄST sötnosar! <3

varför just vampyrer?

Nu ska jag sova snart. Ska bara kolla klart på Vampire Diaries. Varför är det just vampyrer och varulvar som är så hett? Visst det är en filmtrend just nu, men det är ju faktiskt sjuuukt hett!! Jag ska gifta mig med en vampyr. Haha! Ne, men ni får ha det så bra så hör jag av mig imorgon.

Puss<3


dagens outfit

Idag har dagen tillbringats till största del på berget och varit funktionär vid tipspromenaden. Men mitt i allt kom Hugo och Paulina och gjorde min dag. Vi gick rundan och drog sedan hem till Max. Det var i stora drag min dag. Haha! söndagar ni vet. Ha!

Nu pluggar jag föresten...



Puss<3


Nu måste allt förklaras

Jag måste visst berätta att jag inte är arg på någon. Haha! Julia frågade helt förtvivlad om jag var sur på HENNE elller någon ANNAN. Men nejdå. Jag vara bara tvungen att skriva av mig om att jag tycker det är störande med folk som avbryter eller inte svara när man skriver/pratar med människor. Det var sbsolut inte mot någon person så personligen. Haha!

Knasbollar! <3


Godmorgon!

Nu är det morgon och jag ska ner till duschen. Hör av mig senare igen.

Puspuss<3


amanda talar ut!

Jag är så sjuuuukt trött på folk som inte svarar när man talar till dem, messar till dem eller skriver med dem på FB osv. Hur svårt kan det vara!? Jag förstår om mobilen laddat ur eller om den ligger hemma, men annars hatar jag det! Så sjukt jobbigt... Åååååhhhh...! Att man inte svara när någon pratar med en muntligt är så JÄVLA oförskämt! Samma sak om man avbryter. Man ska alltid höra på vad en person har att säga. Jag tål bara inte sådana personer och jag blir lätt riktigt irriterad om jag är med om det. Oavsett om det är mig det gäller eller om jag ser någon annan som råkar ut för det.

Därför så säger jag alltid till om någon gör detta. Vissa tycker säkert att jag är skitjobbig då, men jag tål det verkligen inte så jag måste!

Så SVARA när jag pratar med DIG och avbryt ingen i min närvaro!

Haha! Jag låter helt psyko, men jag hoppas att min poäng räckte fram. Jag sitter nämligen just nu och väntar på svar på FB. Jag har bara lust att balla ur! Haha! Nejdå, så illa är det inte.

Nu får ni sova gott! <3


Myser framför data och tv

Sitter just nu i min  nya badrock och bara myser. Jag tar tillvara på denna lördagen som spenderas hemma. Så avslappnande. Jag vet att jag  kommer sova i min egen säng. Sån skön känsla!



Godnatt <3



Gårdagens outfit

Såhär såg jag ut när vi var bjudna till Sarah igår.

  • skjorta, H&M
  • leggings, H&M
  • linne, ginatricot




Sarah lagade sjukt god mat, sen hade vi sms roullette och allt var bara toppen! Tack för en underbar kväll tjejer!

Kvällen avslutades @ Max place med Paulina, Hugo, Adam, Max och Charlie.

Pusspuss<3


Morfars födelsedag

Idag har vi firat min morfar. Det är hans födelsedag. Det gjorde vi med smörgåstårta och vanlig tårta. Mums! Han fick självklart lite paket med. Ha! Men nu är jag hemma. Känns skönt att vara hemma en lördag för en gångs skull. Tror jag ska plugga lite. Eftersom jag är uppbokad imorgon och på måndag så hinner jag inte det annars. Provet är lixom på tisdag.




Puss<3


Luciakandidat

Woho! Jag är utsedd till Luciakandidat här i Tidaholm! Sjukt kul ju. Nu hoppas jag att ALLA NI röstar på mig?


3 av 7 kandidater (jag till höger)




Alla är blonda utom jag, GREAT! Haha! Jag ser inte klok ut ändå.

Puss<3


väntan på bussen

jag sitter just nu och väntar på min buss. jag är verkligen sjukt trött idag! jag hoppas innerligt att jag orkar med dagen som jag planerat den. Puss <3

Snart sängen

Kvällen har spenderats med vänner och jag är kvar fast jag inte skulle varit det egentligen. Men men. Så går det när en lite plutt på P har bra övertalningsförmåga. Så vi är fyra pluttisar som ska sova nu. Jag hoppas ni kommer ha det bra ikväll och imorgon så hör jag av mig.
Jag och Paulina har likadana skjortor. Fast hon har en vit.


Puss<3

Packar

Nu packar jag inför kvällen/natten som ska tillbringas i stan. Därför kommer det blu sjukt dålig uppdatering det närmaste.

Ha det bäst! <3


Shoooooopaholic!

Shiiiiiieeet! Idag kom Johanna till mig i Skövde. Det började med att vi fikade, sen shoppade vi. Jag med... Ha! Jag har haft sjukt kul idag i alla fall! Tack för dagen Johanna <3. Men jag skulle ju inte handlat. Jag försöker ju spara. Men jag tänker hela tiden: "Men EN sak gör väl inget..". Senare: "Jag har ju bara köpt en sak tidigare, en till gör inget..". Haha! Jag är sjuk ju! Haha!

Jag älskar att gå med folk som handlar mycket och det gjorde Johanna idag. Jättekul ju! Jag är även sjuuukt avundsjuk på allt hon köpte och skulle kunna åka hem till henne och sno det just nu. Men men, tyvärr är jag alldeles för snäll för det...

Det här köpte jag tillslut i alla fall:


Lacket är mer grön/blått i verkligheten

Pusspuss<3


Dagens outfit

  • Jeans, Lindex
  • Långärmad T-shirt, H&M
  • Smycke, Ge-Kås Ullared


Puss<3


Laga mat med lillebror

Igår lagade jag och Knut en middag till hela familjen. Vi var typ BÄST på det! Det blev en vegetarisk sak som jag tyckte mycket om första gången jag smakade det. På bilden syns ingredienserna. Man bara blandar allt typ. Haha! Jag och Knut berättade inte förrän efter för min andra bror och pappa att det inte var kyckling utan qourn. Så de sa ju att det var jättegott osv. BUSTED! De hade inte gillat det om jag sagt vad det var från början. Haha!





Pusspuss<3


gina - höst









ginatricot


Marina and the Diamonds - obsessions


fika, nu plugga

Efter skolan fikade jag med två härliga tjejer. Nämligen Paulina och Johanna. Jag träffar ju inte dessa underbara tjejer så ofta längre och det är skitsynd! Men så idag kom vi ikapp lite med allt vi har att berätta för varandra.

Nu däremot sitter jag och pluggar lite. Jag tror jag somnar snart. Är sjuuukt trött! Men jag måste läsa lite till.









Galet!!


Knasmorgon

Inatt har vi inte sovit ett piss! Jaja, det är bara att ta tag i det och åka till skolan. När man går på här så får man ju inga sittplatser heller. Vi får se hur denna dagen slutar. Haha!



Ha det bäst! <3

@ Julias place

Nu befinner jag mig hos Julia. Vi har spelat spel hela kvällen med Felicia och Elina. Nu ska vi kolla på Case 39 och somna. Eller så fort Julia kommit ut ur duschen då detklart.

Ha en bra söndagskväll <3

Godmorgon!

Nu är jag ganska nyvaken. Vaknade för en timma typ. Dagens planer är att åka ner till stan snart och titta på Micaela som ska spela innebandymatch. Sen ska jag följa med Julia hem och sova där. Wiie! Vi ses sen. Jag kanske slänger upp en dagens outfit innan jag drar.

Puss<3


busiga Amanda!

Klockan är 05.23 och jag ligger vaken! What!? Busigt som tusan. Men jag sov så länge idag så jag är inte trött. Nu har jag vänt på dygnet ordentligt den här helgen. Oops!

Spöket Amanda




Haha!

Godnatt med er! Puss<3


det blev en riktigt härlig kväll!

Sitter hemma just nu och gör ingenting... Kvällen med tjejerna blev bra, inte som vi tänkt men ändå bäst! Vi åkte bil och gjorde atllt annat än kollade på Glee. Haha!

Godnatt<3


outfit 101009

Såhär har jag sprungit runt och sett ut idag.


Nya skjortan

Puss<3


sitter hos Julia

Nu sitter jag hos Julia med Micaela. Vi ska kolla på Glee nu. Men eftersom jag typ sett ett avsnitt och Mican och Julia nördar det så kommer jag inte fatta något. Haha!

Ha en bra lördagskväll <3


äter ute med paulina

Jag står just nu och väntar på Paulina. vi ska äta ute ikväll. Senare blir det Julia och Micaela med en hel drös av Glee. Kommer säkert bli en toppenkväll! Jag hoppas ni har det bra! Puss <3

Dagens outfit

  • tröja, H&M
  • glansiga leggins, H&M
  • linne, ginatricot
  • halsband, Glitter

Asså, ni får nöja er med mobilbilder. Jag har inte lagat min systemkamera än så det kommer inga bra bilder på ett tag.

Ha det bra! Puss<3


Sisu ikväll

Ikväll var jag vid sisustugan (vår orienteringsklubbs klubbstuga) och hjälpte till med barnen. Det är nämligen läger där. Men jag får tack och lov sova hemma. Phu! Ibland kan det bli för mycket.. Haha! Men det var kul. Jag har ju självklart nya jackan på mig.




Puss<3


Skolfoto

Vi tog kort igår i skolan och då bad han oss att vara galna på det ena kortet. Detta blev resultatet. Så jävla härlig klass jag har eller!



Puss<3


Shoppa jacka

Idag gick ju jag på stan med Julia och det börjar faktiskt bli löjligt nu! Jag kan inte sluta handla ju. Bara för att man går in i en affär så måste man väl inte handla eller? Ne! Men men... Gissa vad jag kom hem med idag då. Jo en jacka!! Den som jag hade med i inlägget med alla H&M prylarna. Fast jag köpte en svart istället för grön. Den var finare i verkligheten.



Fin va?

Puss<3


idag har jag och Julia haft jätteskoj!


Mishka

Detta är nog den sötaste hunden i världen! - Efter Tindra såklart. Haha. Helt underbar ju!






Puss <3


Hurts - Stay

Lyssna på denna låten. Sluta inte lyssna för att det går långsamt i början. Den blir sjuuuuukt bra i refrängen!



Puss<3


Torsdag 7/10 2010

Idag är jag helt totalt slut! Nu ska jag duscha och sen hoppa ner i sängen för att somna tidigt. Puss på er sötnosar och sov så gott <3


H&M stuff

Här är en massa saker som jag kollat in på H&M idag. Skulle kunna klicka hem alltihop!



(nattlinne om det inte syns)




















Det var allt. Haha!


Puss<3


Mer beställningar

Idag skickade jag efter två saker till på H&M. Det blev en cardigan och en badrock. Riktigt fina grejer! Jag har bara handlat på H&M det sista. Typ min favoritaffär nu ju. Haha!



Ha det bäst! <3


shoppingrunda

Idag blev det en shoppinrunda i skövde med två underbara tjejer. Jag skulle ju som vanligt absolut inte köpa något, men detklart att jag var tvungen ändå! Shit eller! Haha... Men Julia handlade mest! Hon var helt vild. haha. men felicia var inte dålig hon heller. jag handlade i alla fall minst och det är jag stolt över. jag brukar handla mest annars ju. godnatt på er <3

nytt till garderoben


dagens outfit


Hälsning från sleaping Amanda!

Godnatt. Jag är jättetrött!



Puss <3


Bygget som kan bli mitt

Pappa håller just nu på att bygga ett hus här ute. Mamma säger att det blir mitt om jag bloderar håret och pappa säger att det inte spelar någon roll för han ska ha det till verkstad. What?! Haha. Men mamma har planerat massa och skit så det lutar år mammas förslag. Pappa har ju redan en verkstad, det är ju inte precis som om jag får ha två rum sen.

Aja, det kommer i alla fall bli så stort att det får plats toalett, kök och ett rum till. Woho! Om jag ska bo där sen så ska allt gå i vitt och jag vill bara ha enstaka färgdetaljer. Jag är så sjuuuuukt trött på den här rosa färgen som jag har i mitt rum. Vill bara ut.

Men vi får se. Känner jag mina föräldrar rätt så blir inte bygget klart. Haha!

Puss på er <3


outfit 5/10-10


Tjejer!!

Detta har varit en helt underbar dag! Jag har haft så himla kul och dagen har tyvärr gått alldeles för fort. Så fort jag klev av bussen så gick jag och Johanna på sta'n och hade lite roligt. Jag köpte till exempel en ring. Sen var vi ju skälvklart tvugna att köpa var sin kanelbulle eftersom det är kanelbullens dag! Sen vart det vattenpipa och pepsi. Haha! Galet!

Efter allt bus med Johanna blev det tjejmiddag med Julia, Felicia och Micaela. Mysigt som alltid! Och kvällen avslutades sedan med en sväng tillbaka till Johanna och mer snackelisnacksnack!

Det är inte ofta jag berättar om vad jag gjort precis heeeela dagen, men idag har jag inte haft en ledig stund och jag har haft sjuuukt kul hela dagen! Något jag kommer leva på länge.

Jag har en liten krullig bulle mitt i toffsen idag. Haha!

Tack tjejer! <3


Lite höstinköp idag

Stackars Josefine Hermansson! Hon tycker det är såååååå tråkigt att shoppa och så tvingar jag med henne. Haha! Men det var gulligt att du följde med i alla fall. Puss på dig.

Efter många om och men så blev det två saker.



Fast det var ingen klänning utan en tröja bara. Inte så lång som på bilden.


Jag ska nog ha detta till skolan imorgon. Vi får se vad jag får ihop för outfit. Imorgon är det sovmorgon! Wohoo!

Pusspuss<3


dagens outfit


Sov sött <3

Nu ska jag försöka somna - vilket är alldeles för sent. Haha! Men sov gott nu era små bloggläsande grisar!


<3<3<3


Gårdagens outfit

Igår var det utgång och då var jag klädd i detta.



Puss<3


Söndag 3 oktober 2010

Idag har det bara varit mys hemma. Men imorgon börjar skolan igen. Ganska jobbigt, men det ska nog gå bra. Har längtat lite efter att kunna slappna av på bussen varje morgon.



Såhär går jag runt och ser ut idag.

Puss<3


Godnatt

Hoppas ni haft en bra lördagskväll! Nu ska jag sova.



Mitt nya nagellack är GUUUUULD! Woho..!

Puss<3


Oops!


RSS 2.0