Nya inköp till sommaren

Jag har kommit på att jag inte har varit så pigg på att skriva här i bloggen på ett tag. Det har varit väldigt stressigt med skolan och har helt enkelt inte hunnit med. :P Men nu sitter jag äntligen här...

Jag har i alla fall beställt lite från H&M nu. Detta är vad jag har beställt:

x Klackar, 349 kr
x Sandaler, 198 kr
x Hatt, 79 kr
x Scarf, 30 kr

Men tyvärr så kommer det inte förrän v.23, och klackarna kommer ännu senare. Nämligen v.27.
Pussis<3
                                                                                        

Män som hatar kvinnor

Kom ganska nyss hem från bion. Jag har sett Män Som Hatar Kvinnor med mamma och moster. Den var mycket läskigare än man kan tro faktiskt. Men den var bra och mycket värd att se. Bion var för övrigt fullproppad med folk. Träffade bland andra min klasskompia Jonas. :P Men nu är jag supertrött och berättar om helgen imorgon...
Pusspuss<3
                                                                             

090328

Idag så bar det av Hanna och Plina :). Handlade inte så värst mycket eftersom jag ska spara pengar till en laptop. Köpte i alla fall denna väska:

och så köpte jag ett par solglasögon som Bella och Edward har i Twilight! Var bara tvungen att ha dem.

 Efter shoppingen gick vi på bio. :) Vi kollade på En Shoppaholics Bekännelser. Verkligen superbra film! Det var typ komedi så man fick sig ett par goda skratt. Ibland kunde man skratta för att någon annan skrattade roligt. :P

Men nu ska jag sova... Klockan är över tolv. Hon är prick ett nu.
Puss och natti! <3
                                                                                      

090325 - MIN FÖDELSEDAG!!

Idag har det varit en underbar dag fylld med presenter och tårta! ;) Men nu så ,måste jag plugga... :/ Jaja, det är bara att sätta fart. :P Idag har jag fått massa roliga saker som dessa till exempel:
x tunika, ginatricot
x örhängen, ginatricit
x hörlurar, vivanco
x pulsvärmare, moster Anna-Karin
x rosa örhängen
x pengar (MKT)






Puss på er för idag! <3
                                                                                        

!!FYLLER 16 IMORGON!!

                                                                           

090324

Ja jag vet! Det är TRE dagar sedan jag uppdaterade min blogg... Men det är inte mitt fel. !!LOVAR!! Jag har verkligen haft fullt upp och orkar verkligen inte berätta om allt. Men jag var i alla fall med Johanna och Paulina i söndags. Vi åt godis, pizza och tittade på Beck. Men när jag och Plina skulle åka hem så gick det inte. Det var världens storm och vi fick stanna hos Johanna den natten. Men det gjorde ju ingenting. Vi bara fortsatte att äta godis och mysa... ;) Sen kom jag hem sent igår och idag så har jag inte hunnit förrän nu. Jag väntar bara på att LOST ska börja just nu. Det börjar 10:40. En jävligt konstig tid! Det brujar vara klockan 21:00. Men men... Är det favvoprogrammet så är det ju lix. :P 

Pussis<3 
                                                                                

090321

Idag så vaknade jag faktiskt ganska tidigt. Redan klockan åtta. Men Jag tyckte bara att det verkade fel så jag försökte somna om. Men klockan nio steg jag upp ur sängen. Jag bestämde mig för att jag skulle ta med moppen ut på första rundan för året. En timme senare var jag i stan och inne på Lindex.

Där inne befann jag mig i evigheter. Jag ville ha en BH som verkligen passade bra, men hittade ingen. Istället så gick jag och kollade på kläder. Jag kom ut från Lindex en stund senare och hade köpt en blå/vitrandig T-shirt. (Mycket stolt).

Sedan åkte jag til ICA och köpte med mig en överraskning till min familj. Jag hade ju trottsallt smittat dem och det är mitt fel att de är sjuka. Därför köpe jag glass, kolasås och tvingade mamma att göra chokladsås.

Efter myset med familjen så åkte jag till stan och tittade på innebandymatch med Plina och Jossa. Mycket kul eftersom vi vann. :) Jag hann inte mer än handla fika innan jag var tvungen att åka till badhuset för att möta min mamma och lillebror. Jag hade lovat att ta hand om min lilebror i badhuset eftersom mamma och pappa är sjuka och inte kunde vara med. Vi skulle bada med vår släkt, som vi gör årligen. Men det gick bra i badhuset.

Men, jag blev tvungen att åka moped hem med blött hår klockan halv åtta... Det var inte så kul. Mina händer och ben hade förfrusit totalt innan jag kom hem. Men jag kom hem i alla fall.

Sedan har det bara varit mys med familjen hela kvällen. Jättegod mat och godis med mycket bra film :). Men nu ska jag som vanligt lägga mig och läsa i min bok om Edward och Bella. :)



NattiNatti<3
                                                                           

Dagens Outfit

Idag fick det bli ett par vanliga jeans och en T-shirt som jag shoppat på Lindex samma dag. När jag köpte T-shirten hade jag bara linne och kofta. Men jag bytte när jag skulle träffa Plina och Jossa. :)



Pussis<3
                                                                               

090320

Jag vet att jag inte har blogat på länge och är ledsen över detta faktum. Men jag har inte varit hemma alls. Och när jag skulle skriva ett inlägg på Paulinas dator så hackade den. :P men nu sitter jag här i alla fall och det är ju det som räknas.
Jag väntar just nu på att paulina ska ringa och säga om jag kan komma ikväll eller inte. Men hon kanske har fått maginfluensa. Så vi får se... :/



Puss<3
                                                                               

Dagens Outfit

Idag var det
x svarta tights, ginatricot
x klänning, ginatricot
x kofta, ginatricot
(x skor, Vagabond)
som gällde ;). Ungefär samma som vanligt. Jag håller mig till mina älskade 1000 par tights. jag skulle verkligen kunna leva mitt liv utan att ha byxor!



Jag kom på för ett tag sedan att jag har glömt att dokumentera två hårspännen som jag köpt på Lindex. Det är en rosa rosett och en beige blomma. Blomman är en brosche eller ett spänne och rosetten ett annat sorts spänne... ;)


Puss och kram<3

                                                                                        

090318

Jag är ledsen att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har haft miginfluensa och typ sovit bort dagarna. Det började på Carls födelsedag, så jag missade all tårta och sånt! :( Men sen tvingade mamma mig till skolan dagen efter för hon trodde inte att det var maginfluensa. Men jag klarade inte av hela dagen i skolan och blev tvungen att åka hem vid halv tolv. När jag kom hem sv jag typ hela dagen.

Men i morse mådde jag betydligt bättre så jag gick till skolan. Det gick mycket bra och jag orkade göra allt skolan krävde (och lite mer därtill ;)).

Temaveckan är faktiskt riktigt go! Det enda vi gör i skolan är att ta kort typ ;). Haha. Vill inte att det redan ska vara onsdag.
Puss<3
                                                                                          

!!GRATTIS BRORSAN!!

Idag fyller min bror 14 år! Grattis grattis. Jag hoppas att dagen blir bra och om du tänkt dig.

Puss<3
                                                                                        

Mycket motion idag

Efter att jag varit ute och sprungit så såg jag att jag fått ett sms av paulina. Hon ville att vi skulle gå ringleden. Och visst. Det var bara att slänga sig in i duschen, byta om och åka iväg. Det blev typ kaka på kaka... :P Inte långt efter att jag joggt så var jag ute och gick! Haha. Jaja, det lönar sig ju i alla fall :). Nu är jag riktigt nöjd med dagen och ska sova nu. Klockan är ju faktiskt halv tolv så... Jag ska lägga mig och läsa min nya bok ;).



Natti så ses vi i morgon. puss och kram<3
                                                                                           

090315

Idag blir det till att stanna hemma och städa garderoben. Min garderob är för tillfället helt igenproppad med saker. Därför hoppas jag kunna hitta något som jag an rensa ut. Jag ska försöka skruva upp några fler krokar och sånt så att det får platts lite mer på väggarna.

Men först måste jag plugga lite engelska... :/ Jag var ju inte i skolan i torsdags för att göra det muntliga förhöret. Jag var ju hemma som ni kanske kommer ihåg. Men jag tror att jag kommer att få göra det imorgon istället. Men eftersom vi har temavecka nästa vecka så vet jag inte. :P Men men... Det är alltid bäst att vara på den säkra sidan. :)

Nej, nu måste jag dra! jag ska hinna med en joggingrunda idag också.
Pusshej<3
                                                                              

MELODIFESTIVALEN

Jag hoppades på att Alcazar skulle vinna men det gjorde de såklart inte... :P Min mamma däremot hejjade på La Voix som sedan vann. :) Men men... Det kunde ju ha varit såmre. Hade till exempel Alla vunnit vet jag inte vad jag hade gjort! Den var ju kassast av dem alla. Nu ska jag lägga mig och sova i alla fall. Och läsa min nya bok ;)!

Vi ses imorgon! Nattinatti <3

                                                                                    

Dagens Outfit

Ni får ursäkta att jag är så lat att jag inte orkar torka av spegeln... Men det sitter hårt så jag kommer få skrubba. :P Jag gör det när jag är på ett bra humör. ;)
Idag hade jag i alla fall:
x tunika från Lager 157
x
tights från ginatricot
x klackar från DinSko


Mycket svart men elegant... ;)

Pussis<3
                                                                                       

090314

Idag drog jag och min familj till JKPG (inte pappa). :) Vi åkte för att köpa ett par joggingskor till mig, men det blev mycket mer shopping än så... Jag köpte:

x mascara, Nivea volume nanodefinition

x matta till mitt rum (kap)

x joggingskor, Puma

x bok, Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer

Boken har jag länge velat läsa, men jag har allrig tagit mig tid att leta upp den. Eftersom jag läser så himla sakta så är det ingen idé att jag lånar några böcker på biblioteket. Så nu är jag nöjd... :)

Men jag måste iväg nu. Ska ut i stallet en stund. Vi kanske ses ikväll ;).
Puss och kram<3

                                                                                          

!!Favourites!!

Jag har hittat mina absoluta favoritskor till sommaren. Gladiator sandalerna är det bestämt att jag ska köpa. Men jag väntar på att min mamma och min moster ska beställa så att vi kan beställa samtidigt... Det kostar ju 100 kr i frakt lix. Jag ska i alla fall köpa dem på H&M.

Sen har jag även fått syn på en supersnygg väska. Den ska jag föröka trycka ner i varukorgen med (utan att mamma säger något...) Men vi får se. :P




Puss så länge<3
                                                                                     

När går fredag den 13?

Jag fattar inte när fredag den 13 går på bio... Är det någon som vet det? Jag trodde att den skulle gå ikväll, men det gjör den tydligen inte. Så vet du något om det så snacka på bara. Ordet är ditt! ;)

kram<3
                                                                                       

Dagens Outfit

Idag har jag bara ett par vanliga jeans från H&M, kofta från ginatricot och T-shirt från ginatricot. jag täckte för mitt ansikte för att jag har glasögon på mig. Det är jättehemskt på mig! Men jag måste ju som sagt stå ut...



Puss<3
                                                                                 

090313

Idag har det varit mitt livs tråkigaste dag! Jag har haft fyra lektioner och fyr prov. Men det sista på matten behövdes inte speciellt så läraren körde en genomgång på tavlan istället. Phuuu... Han tyckte väl synd om oss. Det hoppas jag innerligt att han gjorde!

Jag tycker att det kändes som om det gick ganska bra. Jag kan inte klaga över att jag inte kunde lösa något eller så... Men jaja. Jag märker ju hur det gick. Två av proven var nationella i engelska, och det hoppas jag innerligt att det gick bra. Jag vill skicka en hälsning till Josefine med. Hon har blivit förlamad i halva ansiktet. Hon försökte skriva prov så gott hon kunde, men hon slutade tillslut för det gick inte. Du ska veta att jag tänker på dig Jossa... <3

Idag har jag haft mina glasögon i skolan för mina ögon rinner nu när jag är sjuk, så jag kan inte ha mina linser. Jag vet, jag ser hemsk ut i glasögon! Men men... Vad ska man göra. Jag ser nästan inget utan så. ;) Märket på dem är, tro det eller ej, ginatricot! Jag älskar dem. Hade jag bara passat i dem så... :P Jag har köpt dem hos en vanlig optiker. Jag höll på att tappa hakan när jag såg märket på sidan. :)


                                                         ;)
Pussar<3
                                                                                   

!Galen busschaufför!

Hej alla! :) Jag kom precis hem med bussen. Den busschauffören var totalt tokig! Jag har inte åkt buss på länge och under tiden hade det kommit en ny busschaufför. I mitten av resan började barnen i bussen sskrika åt chauffören att sladda. Jag bara lixom "!!??VA??!!". !?SLADDA?! Jaja, jag förstod ju att han hade gjort det förut. Barnen skulle ju aldrig komma på något sånt annars. Men han gjorde som de sa och började sladda. Tänk om barnens föräldrar får nys om att vår busschaufför sladdar.

Pricken över iet var ju när jag gick av bussen. Jag hann typ ta tre steg, sedan hörde jag hur bussen BÖRNADE iväg! Jaja, galen dag med galen busschaufför helt enkelt...

Pussis<3
                                                                                             

!!MÅSTE TILL SKOLAN IMORGON!!

Imorgon bara MÅSTE jag till solan! Jag var inte i skolan idag för jag kände mig inte tillräckligt kry för det. Jag skulle helst inte gå imorgon heller, men jag måste på grund av de tre proven... Ne, jag måste plugga till musiken nu. Ha det så bra ikväll ;).

Pussar<3
                                                                                  

Feber

Var inte i skolan idag heller. Mamma tror att jag har feber, men jag vet inte. Jag bävar för imorgon. Jagmåste ju gå till skolan på grund av ett muntligt förhör. Jag har ju inget val så jag får ju pallra mig dit.

Pussar<3
                                                                                           

!!4 kilo!!

Jag har försökt gå ner lite i vikt de senaste tre veckorna. Eller det är typ två och en halv... Men jag har i alla fall gått ner fyra kilo! Jag har typ höjt mitt självförtroende till max. Nu hoppas jag bara att jag kan fortsätta som jag gör och nå min drömvikt. Men det kan ta tid... Det är cirka tretton veckor till sommarlovet och balen. Delar man det på två kilo i veckan så kommer jag att ha gått ner 24 kilo. Men det är nog omöjligt. Drömma kan man ju alltid! ;)

Pussis<3
                                                                                       

FUCKING sjuk idag!

Jag kände redan igår att jag höll på att bli sjuk. Så jag blev tvungen att stanna hemma idag. Kommer troligen inte till skolan imorgon heller. Men jag MÅSTE pallra mig till skolan på torsdag för då har vi muntlig redovisning i engelska. Är jag inte i skolan då så blir allt mycket mer komplicerat. + att vi har två nationella prov i engelska och ett musikprov på fredag. Veckan är verkligen fullpackad, och det är inte rätt vecka att vara sjuk på. Men det kommer antagligen att lösa sig.


kortet är inte taget idag... hade det varit det så hade ni trott att jag var ett spöke ;)

Pussar<3
                                                                                       

Tokio Hotels nya album

Nu vet jag att Tokio Hotel sitter i studion för sista veckan. De har en tysk och två engelska låtar kvar att spela in. Sen har vi två helt underbara album att lyssna på. Jag kommer slänga mig efter dem :). Vill ha, vill ha, vill ha!!!

Jag har kollat igenom en massa kort på Bill i hans dreads och jag älskar det! Han ser lixom äldre ut på något vis... :P Jag tycker han gjorde helt rätt i att göra dreads. Han har bytt lite stil också. :) Men det är inte stor skilnad. Nu vill vi se dem i Sverige snart!


SNYGGINGAR <3

Puss <3
                                                                                       

Initialer på ett av mina örngott :)

Det här är ett av mina kudfodral. Jag kände att jag ville visa er det för jag tycker att det är ursnyggt. Det är min gammelmormors initialer. :) Hon jobbade typ på ett sånt ställe där man tilll verkade sånna saker. Detta örngottet är altså urgammelt men ändå kritvitt. Det har inte blivit det minsta gult eller beiget.


Puss <3
                                                                                        

Lam dag idag med :)

Jag har typ bara tränat och pluggat idag :). Sitter och pluggar just nu. Ska kolla på Beck om hen halvtimma. Annars så kommer det nog inte hända något speciellt senare heller. Jag ska försöka lägga mig lite tidigare idag. Brukar typ somna vad 12-tiden på varagar och det är precis att jag orkar med fredagarna. Jag får ta mig i kragen...

Har ni något förslag på musik man kan ladda ner? Jag måste uuppdatera mitt iTunesbibliotek. Jag lyssnar typ på Suddenly I See av KT Tunstall hela tiden! Jag hörde låten i filmen Djävulen bär prada och blev förälskad :). Jag har även skaffat melodifestivalenlåtarna nu. Men vill ha mer! Jag har inte ens fyllt min iPod än... Typ bara 75% av den.


En bild på mig från konfirmationslägret. Var brunett då ;)

Pussis<3
                                                                                          

Storm Warning

Filmen var typ lika bra! :) Fast mördarna var inte missbildade. Det var nästan typ den enda skilnaden. :P Men jag tror att Wrong Turn är lite läskigare... Denna var skräckis för de som är lite "svagare" för sånt. Men den får 3/5. :) Absolut värd att se igen. Så se den med en gång! Har ni sett den så kommentera vad ni tycker om den :).





Puss <3
                                                                                           

Bill Kaulitz dissar lejonfrisyren!

Bill Kaulitz har gjort dreads istället för sin berömda man! Nu har han och brorsan samma frisyr. Men lejonmanen var lite av Bills grej. Men han är fortfarande lika underbar i dreads.

Förrästen så har jag med Bills nya tottoo på bild. Tror att det är en drake. Bill har altså gjort sin fjärde tatuering nu. :) Jag älskar det! :) <3


I Miami med dreads


Bill nu med sina dreads och sin nya tatuering


Gammal bild på Bill <3

Den nya frissan får 4/5


Puzzzzzz<3
                                                                              

Lam dag idag

Idag har det inte hänt något speciellt... Jag vaknade typ vid halv två, åt och gick ut och sprang. Inget speciellt. Sulle egentligen tittat på melodifestivalen med brudarna men varken jag eller Plina hade någon skuts. Därför blev det till att stanna hemma. Kollade på melodifestivalen med pappa istället och smsade med lite folk. Har precis gått ifrån rambo tre som går på tv4 film just nu. Jag ska istället se en film på datorn som Carl och Affe lånat av Lukas Österlunds mamma. Den heter Storm Warning och ska tydligen påminna om Wrong Turn ett och två. :) Två superbra fiilmer! Hoppas att denna är lika bra :).

Ni får ha det så bra :)

Puss<3
                                                                                

Dagens outfit

Idag hade jag:
Leggins från ginatricot
Tight klänning från ginatricot
Vitt linne från b.young
Vit kofta från Vackpot



                             Meeeee... :)



Pussis<3
                                                                               

Sov efter skolan

Jag har inte sovit ordentligt på hela veckan. Så idag skulle jag egentligen följt med tjejerna fram på stan men jag var aldeles för trött för det. Istället åkte jag hem och kollade på Twilight. Men jag hann inte komma långt i filmen förrän jag somnade. Jag vaknade sedan av att filmen kom till basebalscenen. Där började låten spela supperhögt. Men jag somnade om. Jag vaknade vid halv sex då mamma ropade om att maten var klar. Sitter och ser ut som ett levande spöke ugefär och kollar på de tolv apornas armé. En film med Bruce Willis och Brad Pitt. Jag har sett den förut men... :P 

Ha det så roligt ikväll! 
Pussar<3
                                                                                         
 

Falskt alarm

Johannas hand var inte bruten. Hon hade bara fått en blödning inutti handen. Tur var väl det. Annars hade hon ju inte kunnat skriva på fem veckor. Men nu vet ni det så att ingen oroar sig :).

Jag vet att jag har varit dålig på att lägga ut foton som jag tar. Det är ju lite av en hobby. Därför kommer det några här ;).


Taget med mobilen

Taget med Nikon D60

Pussar<3
                                                                                      

!Bröt handen på Hanna!

Idag lyckades jag på något vänster bryta Hannas hand! Jag var på toaletten. När jag skulle gå ut så stod Hanna utanför och höll emot. Då tryckte jag ner handtaget och tryckte ut dörren samtidigt i en snabb rörelse och lyckades komma ut. Men Hanna var inte lika nöjd som mig... Hon skrek typ aj och gick iväg och höll sig för handen. Men on sa att det inte var så farligt och jag trodde henne.

Efter svenskan frågade våran lärare varför vi kom försent till lektionen. Vi tog då hjälp av att Hanna skadat sig och ljög till med att vi varit hos skolsköterskan med Hannas hand. Då frågade han hur det var med den. Hanna visade upp handen och läraren konstaterade direkt att den var bruten. VA!! Det trodde varken jag eller Hanna. Men han tvingade henne att åka till doktorn.

Efter det gick jag och Hanna fram till Julius och fikade. På vägen hem tog Hanna ur handen ur fickan. Den var helt blå och ISKALL!! Vi skyndade oss hem. Väl hemma hos Hanna ringde hennes pappa till sjukhuset. De skulle få åka till Falköping först och sedan kanske till Skövde. Men fem minuter innan de skulle åka så ringde sjukhuset och frågade om handen var kall, och det var den ju. Då blev de skickade direkt till Skövde för att röntga.

Jag har inte hört av henne sedan dess. Jag hoppas hoppas hoppas att den inte är bruten. Det är högerhanden också! Stackare...


                                   fina Johanna <3
puss <3
                                                                                

Dagens outfit

Idag blev det en lite kortare klänning till tights och klackar + den nya väskan. Jag är faktiskt riktigt nöjd med  att jag hade den röda tröjan. Det blev lixom en färgklick mitt i det svarta. Superfint! :) Sen hade vi bad i morse med så jag orkade inte fixa håret speciellt. Därför blev det en vanlig knut, men det passade bra tycker jag. :)

Ni får ursäkta dammet på spegeln. Jag hade ingen annan stor spegel och efterssom denna spegelns fötter är trsiga så har den stått i min garderåb ett tag ;).




min lite slarviga hårknut :)

Puss <3
                                                                                         

Lämnade in mobilen

Idag lämnade jag in mobilen för en gångs skull. Äntligen! :) Jag har haft den liggande jättelänge. När jag väl är där och lämnar in den så klämmer han fram att jag kan få låna en mobil så  länge! Nu slipper jag betala Carl för att få låna hans telefon. I går betalade jag hela 21 kronor för en dag!

Jag fick med mig min mosters gamla mobil hem igår. Men när jag skulle starta den i morse så funkade den inte! Grrrr.........! Men nu så är jag räddad. Jag lånar en svart Nokia. :) Inte speciellt vacker, men det går att skicka sms iaf. Den är så fruktansvärt klumpig så det är inte sant! Haha :D


                                           Min lånemobil
Puss<3
                                                                             

Bytte väskan

Idag när jag kom ner för trappen och skulle åka till skolan så gick min nya väska sönder! Vad fan! Jag hade ju inte ens använt den än. Men jag pallrade mig fram till stan på min håltimma (2,5 timmar BTW) och bytte väskan. Jag behövde inte ens visa kvittot så det var ju lätt löst. Det expediten inte vet är att jag kanske, men bara kanske, hade lite för mycket saker i väskan... ;) Det var nämligen axelbandet som gick sönder. Haha :D

Men nu så är jag mycket nöjd över att ha fått en ny. Men min mamma hann ju få spader i morse. Det tyckte hon att jag kunde fattat. Man packar inte en väska så full. Men så full tycker jag inte att den var. Men men. Min mamma är ju lite sånn. ;) Haha :D

Har förövrigt lovat mamma att städa idag, så det är väl det som dagen kommer att gå till. Efter det, om jag får tid, så måste jag plugga. Jag har ganska så mycket saker till imorgon.

Ne, nu måste jag sätta fart...

Pussis<3
                                                                                         

I<3YOU

!!LOOK AT ME!!
I Love You...
Don't You See?
I Wish It Was You And Me.

                                                                                             


Ny väska

Idag var jag p Lindex med Wilma. Jag fick ett presentkort av mamma på 100 kronor i morse så jag bestämde mig för att investera en BH. Men när jag väl var på Lindex så ångrade jag mig... Istället köpte jag en skolväska för 199 kronor. :)



Betyg:

                                                           5/5
Puss <3
                                                                                      

<3TACK FÖR ATT DU STÄLLER UPP OCH LYSSNAR<3

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
                                                                                     

Mitt rum på bild

Här kommer för er som inte varit hemma hos mig en bild på mitt rum. Jag vet, det är mycket plancher. Men gillar man ett band så gör man. Eller hur?



Puss<3
                                                                                        

barnvakt

Idag har jag varit barnvakt åt min kusin. Vi har varit i stan och fikat i ovädret. Det är värsta snöstormen ute här. Jag ringde till Johanna för att se om hon ville följa med. Men hon var tydligen i Skövde med Paulina... Sedan gick vi och hyrade en film.

När vi kom hem så gjorde vi varm o'boy och tittade på filmen. Mycket mysigt en så kall och snöig dag. Tack till er som smsat med mig hela dagen :). Ett stort + till er.

Puss <3
                                                                                           

URSÄKTA

Förlåt till er som tycker att jag har misslyckats som vän. Jag trodde fortfarande att vi var vänner. Men ni vill tydligen inte det... Varför? Är jag så hemsk? Eller är det verkligen mitt fel allting. Har ni tänkt på att ni kanske måste ändra på er någon gång? Ne, det är mitt fel allting. Jag vet! Vi skyller allt på Amanda när vi tar upp det.

Jag vet det! Jag kommer att få all skit. Det är ingen idé att säga något. Det skutar alltid med att jag framstår som en komplett idiot. Men visst. Mobba sönder mig. Då kanske ni mår bättre. Vem vet...
                                                                                          

Fyller snart år!

Nu fyller jag ju snart år ffs! Det är svårt att tänka sig. Jag blir 16 den 25 mars. Sjukt kul! Jag tänker hela tiden på vad jag ska önska mig, men det är inte lätt. Tror jag bara vill ha pengar, men vi får se. Det är ju trotsallt typ 24 dagar kvar. Min bror fyller den 16 mars så han får det roliga föra mig. Han blir 14. Men jag har ju faktiskt mitt roliga kvar då ju :). Jag vill ha ett stort GRATTIS från alla mina bloggläsare på min födelsedag! Annars...! ;)

Pussar<3
                                                                                       

Sjukt kul i fredags

Vi hade en sjukt kul fredag! Måste verkligen göras om. Jag tror inte att det gick två minuter utan att vi srattade åt eller med någon. Jag tror att det var den roligaste festen på länge...

Det tro fan att det är jag och Plina som blir kvar ensamma. Vi har otur med sånt. Det är på något konstigt vis alltid jag och Plina som vandrar i natten. Det är tur jag har dig gumms! <3



Pussis<3
                                                                                  

RSS 2.0