Shopping på egen hand :)

Idag efter skolan kände jag för att shoppa lite ;). Därför blev det en impuls och därmed fick jag gå ensam. Men det gör inget. Jag är bara glad att jag hittade lite som jag gillade :). Allt är föresten från H&M. Jag var inne i massa andra affärer, men H&M var den enda affären jag hittade något i idag. Detta blev det:
  • 5 par string trosor i olika färger (blå,rosa,gul,svart,vit)
  • svart plånbok
  • guldigt dubbeldiadem
  • guldiga "ordinary" spännen
  • läppbalsam med lukt av höstfrukter ("autumn fruits")

Allt från H&M...

Allt för nu. Puss<3


Ny halsduk :)

Idag köpte jag denna underbart läckra halsduk. Den på bilden är blå, men min är svart :P. Men köpte den på BikBok och den kostade 149 kronor. Är riktigt glad för den eftersom det är min första riktigt mysiga halsduk för i år. *Stolt MandaLinea*.


Pussis<3



Dansande baby!

Fan vad go' denna videon är eller! Haha. Den är fan störtskön ;).


Puss<3


BAD BAD uppdatering!

Jag vet att jag uppdaterar way för lite. Men jag prioriterar faktiskt läxorna och skolan föra bloggen. Nu ska jag ta och göra min matteläxa.

See Ya! <3

3 med Robert

Här kommer tre videos med allas vår älskade Robert Pattinson! Den översta är absolut bäst ;). Enjoy...!




Puss<3


Kolla skillnaden!

Här ser ni skilnaden på mitt hår. Där strecket går, där slutar det nu. Ca 10 centimeter som är borta.


Puss<3


Viktig fakta!

  • Det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen
  • Människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt
  • Längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme gånger 3
  • Lårbenet är lika hårt som cement
  • Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens
  • På varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier
  • Kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen
  • Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står
Kvinnor har redan läst klart detta medan männen sitter och jämför tummen. ;)


Puss på er alla underbara läsare!<3


Mmmm...

Blir ni sugna nu? (a)


Pussis<3


Är du otålig?

Följer du True Blood, men du är alldeles för otålig för att vänta en hel vecka mellan avsnitten? Det är jag i alla fall så jag kollar på watchxonline.com. Gå in du med och kolla. Både säsong 1 och 2 fins att kolla på där.

Här är avsnittet som ska sändas på kanal 1 klockan 22 på onsdag. True Blood 106 Cold Ground

Puss<3


Kommer någon ihåg dessa?

Asså, när jag var runt 8 år så var dessa skor sjukt populära! Kan ni fatta det? Jag hittade dem undangömda i vår skrubb idag. De är ju fruktansvärda! Jag var verkligen skitstolt över dem eftersom det inte var så många som hade sånna. Jag tyckte att jag var "modern". Haha.


Puss<3


Pizza och Hanna :*

Okväll blev det en mysig kväll ihop med Hanna. Vi skulle egentligen gått ut och gått, men vi köpte pizza istället. Det är ju fredag lix ;).

Puss<3


Träning men inga barn :(

Jag skulle hållit i barnträningen i skidträning idag, men det kom inga barn. Jag vet inte om de har missat det, men inte ens de som brukar komma varje år var där. Jag får se till att annonsera eller något ;).

Nu ska jag kolla på andra sesongen av True Blood. Jag har redan kollat klart på första.

Puss<3!


KLIPPT MIG :*

Idag åkte jag till frisören efter skolan och klippte mig. Det var sjuuuukt länge sedan nu och jag hade väldigt slitet hår. Jag tycker egentligen inte att det är fint när man klipper rakt av, men jag var tvungen att göra det idag. Man kunde inte göra så mycket annat. Jag som helst vill ha det stripigt fick ha det rakt av... Men det enda jag ville var att håret sjulle se frächt ut - vilket det gör nu.


Pratade med Hanna i telefon under tiden jag tog bilderna :).

Puss<3


New jacket :)

Idag kom min jacka från La Redoute! Wiie... Den kommer ha premiär imorgon. Så håll utkik efter någon med en sådan jacka som på bilden under. Men min är inte antracit som den översta utan kaki, som den understa. Alltså grå/grön typ :P. Men vad tkr ni (a)?


Puss <3


Trivs som fan!

Jag bara MÅSTE berätta hur jävla bra jag trivs i den nya skolan och den nya linjen! Det är sjukt kul och alla är verkligen störtsköna. Man kan fan inte få bättre klasskamrater. Humorn i klassen är på topp och det blir äldrig en enda tråkig stund. Tack till alla er underbara klasskompisar! Jag hoppas de tre åren vi har tillsammans kommer bli superbra...

Puss<3


Prat och fika med Hanna :*

Idag blev det att ta en fika med Hanna och bara prata. Mycket mysigt gumman<3.

Puss<3


RÖSTA PÅ TOKIO HOTEL >Muse m ;)<

GÅ IN HÄR för att rösta till MTV EMA (Europe Music Awards)! Ni måste ju såklart rösta på TOKIO HOTEL!! Men rösta även på Muse ;), då blir Johanna glad. Så nu har jag sagt det.

Tokio Hotel
http://2.bp.blogspot.com/_vCSIyT3cQxY/SmnIYPg6ExI/AAAAAAAAEq8/_OD9eP1zxLc/s320/United_States_of_Eurasia_Lyrics_Video_Muse.jpg
Muse

Puss<3


MandaLinea Tippsar!

!OBS!


Nu är det dags för mina alldeles egna tipps. Först kommer en tvål som gör underverk! Den heter Lactacyd och finns att köpa lite varstans. Lactacyd hjälper speciellt mot finnar. Jag har knappt några finnar alls, det tackar jag Lactacyd för :). Så vill di bli kvitt dina finnar? Köp Lactacyd!


Ett annat tipps jag har at ge är FleuroSome. Det är ett sminkborttagningsmedel som tar bort ALLT. Funkar hjättebra! Tyvärr vet jag inte var man kan köpa det eftersom jag fått det som present. Men der ni det någonstans så ger jag er rådet att köpa det.



Mitt tredje och sista råd är Naturelle's balsam med smultrondoft. Det luktar underbart och fungerar jättebra! Sen är det ju alltid olika bra beroende på hårkvalité, men för mig är det det bästa jag haft. Jag kan inte låta bli att lukta på håret + att det äldrig är fett. Du kan köpa det nästan var som helst. Man kan köpa det billigt i till exempel Ge-Kås Ullared. (Jag vet att detta balsam ser sjukt billigt och dåligt ut, men det funkar verkligen för mig! Ge det en chans i alla fall.)


Det var mina råd för denna gången. Hoppas att du har fått något bra råd av dessa tre.

Puss<3


läxaläxaläxa...

Imorgon har vi mattediagnos så jag studar som fan nu. Jag borde gjort det igår, men då städade jag ju (a). Men nu sitter jag här i alla fall. Men jag underhåller mig med True Blood så länge :P. Men det satte sig för mig nyss så jag började blogga istället ;).

Jag vet att jag är värsta ointressant nu för tiden eftersom det nästan inte är några bilder med i inläggen. Men jag ska bättra mig. Det är lite mycket nu bara :P.

Puss<3


Jag gjorde det!

Jag städade! Jag gjorde det! OMG! Jag kan inte fatta det själv. Hahahaha xD. Okej, jag städade, men jag gjorde inte läxorna (a). Men de gör jag imorgon istället ;). De är inte förran tills på tisdag i alla fall. Men nu ska jag sova. Jag lägger in bilder på förändringarna i mitt rum imorgon. Jag har nämligen ändrat lite saker ;).

Puss<3


Duktig MandaLinea!

Nu har jag bestämt mig för att städa mitt rum på riktigt! Jag ska få ordning på skiten! Kom ihåg att jag skriver om detta nu, för jag tror att det slutar med att jag inte gjort något alls xD. Haha. Men NU ska jag göra det! Okej, jag skriver ikväll om jag städat eller inte :). Men jag måste ju kolla klart på filmen jag kollar på först (a). Haha.

Puss<3


Inställda möten

Ikväll var jag egentligen uppbokad, men jag fick vara hemma istället. Ni vet varför. Men jag skulle egentligen fixat Jossas hår till hennes lagfest (de vann serien! GRATTIS GUMMAN! :D) och jag skulle ha träffat Joakim på kvällen. Men så blev det inte och jag ställde in allt. Detta var nog den första helgkvällen på riktigt länge som jag har varit hemma (a)! Asså det har verkligen varit chill! Så jag sitter med myskläder och godis framför en film :).


Natti <3


Var med om en olycka

Idag när jag åkte hem med moppen var jag med om en olycka. Det blev skador både på mig och mopeden, men vi lever ;). Jag skriver inte om det nu. Men jag ville visa att jag lever i alla fall. Ni får vara nyfikna tills dess.

Puss<3


Sitter hos min moster

Just nu sitter jag hos min moster och skriver. Jag kom iht efter att jag träffat Hanna och Jossa. Vi hade verkligen sjukt kul! Men nu sitter jag som sagt hos moster och tar det lugnt. Jag ska sova snart. Jag måste verkligen vila upp mig i helgen.

Puss<3


MysTime!

Nu blir det mystime! Wohoo...! Jag, Jossa och Hanna ska träffas ikväll och hitta på lite av varje ;). Men jag ska dra på mig mjukisarna och dra nu. Det finns inget annat att uppdatera om. Mitt liv går i samma spår som det brukar. Det händer i stort sett nästan ingenting egentligen. Men det ska det bli ändring på ikväll.

Puss<3


090917

Det här är första inlägget för dagen och klockan är halv 11! Jag har verkligen inte haft tid idag. Jag kom inte hem efter skolan. Som ni vet så bor jag en mil utanför Tidaholm så jag kan inte precis gå hem. Kan kan jag väl men... :P. Jag blev i alla fall kvar i stan hos Hanna och kolla de på tv ;). Vi kollade på MTV VMA ikväll till exempel. Asså, jag kunde verkligen inte låta bli att skrika när Robert Pattinson kom upp på scenen. Eller när New Moon-trailern visades. Hannas syster Emelie måste trott att jag var helt knäpp i huvudet xD. Haha. Men nu är jag hemma i alla fall. Jag har inte hunnit göra läxorna jag planerat. Men vafan! Ska duscha och sova nu.

Imorgon ska jag träffa Hanna och Jossa :D. Mycket skoj! Vi ska helt enkelt bara mysa :). Men det var det. Sorry för att det bara blev ett inlägg idag. Det blir heller ingen bild. Sorrysorrysorry!

Puss<3


20 sidor kvar av läxan

Nu har jag läst i Ondskan och jag har 20 sidor kvar till veckans beting. Vilket suger rejält! Jag orkar inte! Fan, det känns som om jag är trött jämt och jag är typ bara osocial hela tiden. Ni som jag smsar eller skriver på msn med får ursäkta om jag har varit tråkig. Men jag ska se till att vila upp mig i helgen.

Jag tar och läser lite till i Ondskan imorgon på bussen. Det blir bäst så :). Jag kan ju alltid låtsas som om jag har läst allt (a). Men grejen är den att man ska ha skrivit en logg om delen man läst med. Men jag hoppas att man kan skriva på lektionen precis som förra veckan.


En osminkad MandaLinea :*


Klockan är mycket och jag måste sova nu.

Puss<3


Skriver inget spec idag

Idag måste jag läsa i ondskan (läxa) så jag kommer inte skriva om något speciellt. Det blir antagligen inget mer idag med andra ord. Tråkigt, jag vet. Men så är det :P. Men jag hinner inte skriva mer. Jag MÅSTE läsa vidare.

Puss<3


Chokladmuffins med glacyr

Idag hade mamma bakat jättefina muffins :). De var verkligen urläckra. I dem finns stora bitar choklad och de är pyntade med glacyr (som smakar kaffe) och strössel (som smakar jordgubb). Vill ni ha receptet så maila på [email protected].

MUMS...!

Puss <3


Dagens Outfit

Idag har jag en enkel outfit. Jag har endast en tunika och ett par tjocka leggins. + en kofta då med såklart ;). Men det var allt jag ville skiva i detta inlägget.


Puss<3


Shopping med Hanna! :*

Idag kom Hanna till mig i Skövde :). Det blev mysig fika på Rådhuset (cafét heter så) och en liten sväng inne på Comerse. Jag köpte ett par supersöta vantar. Som ni kanske vet så åker jag moped in till Tidaholm varje dag och det börjar bli väldigt kyligt nu. Därför var det jättebra att jag köpte just ett par vantar.

Vantar från ginatricot

Puss<3


253 inlägg!

Visste ni att detta inlägget är mitt tvåhundrafemtitredje (253) inlägg? Men tro det eller ej, men det är det i alla fall! ;) Inte illa pinkat va? (a)

Puss :*


Fick en TH-tröja idag!<333

Idag skulle vi på kalas hos min mormor, men jag kände mig inte speciellt bra (frös som fan och hade ont i huvudet) så jag följde inte med. Men när mamma kom hem så hade hon med sig tårta hem till mig :). Men hon hade med sig något mer... Nämligen en Tokio Hotel tröja!!!! OMG! Jag trodde jag skulle dö när hon sträckte fram den. Fan vad glad jag blev. Sen sa hon:
- Den är från Walter :).
Fan vad glad jag var asså! Jag har velat ha en hur mycket som helst. Men eftersom vi bor i lilla Tidaholm så finns det ingen chans att de har en butik med TH-tröjor. De har lix inte ens det i Skövde. Vill man ha en får man åka till Göteborg eller Stockholm.

Jag har provat den och jag älskar den! Kolla bara lix ;)

Min nya TH-tröja *stolt*

Puss<3


Den andra funkade ju inte xD

Den andra förlängda New Moon trailern gick ju inte att spela upp längre, så för er som inte hann se på den så har ni den här :).


Puss<3


Robert Pattinsons funtime!

Ni måste kolla in Roberts roliga stunder xD. Haha. Men självklart även videon om Twilight. Men den låten SUCKS!




Puss<3


All Time Low

Tycker om denna låten riktigt mycket. Kolla in den och tyck till vad du tycker om den :).


Puss<3


Boken på bussen :(

Idag hade jag endast en liten väska, typ axelväska, för jag hade inga böcker jag behövde ha med mig. Men så kom jag på att jag var tvungen att ha med mig engelskaboken hem för vi har glosor till imorgon. Men den fick ju självklart inte plats i väskan så jag bar den löst. När jag sedan gick av bussen så visade det sig att den låg kvar i bussen. OMG! Det är sånt man gör när man går på grundskolan ffs!
- Amanda, du går på gymnasiet nu, då kan man inte glömma böckerna i bussen!
Jaja, nu ska jag försöka få tillbaka den. Annars får jag antagligen betala den.

Annars har det varit en skitlam dag. Vi började 11.30 och slutade 12.45. Jag var i skolan 1,25 h = en lektion! Nu sitter jag däremot hemma med ett stort problem. Men det löser sig ;).

Jag sitter även och försöker få tag på Johanna. Jag ska förklara senare idag varför.

Puss<3


Idol 2009!

Detta klippet från Idol 2009 är det bästa någonson! Haha xD. Jag har sett på det flera gånger. Därför tycker jag att ni ska göra det med ;).



Puss<3


Kommer ni ihåg?

Haha xD Kommer ni ihåg Knuts tabbe han gjorde i vintras? Den är så jävla klockren! Haha xD. Här har ni bilderna igen. Asså, jag kommade lite i mitt arkiv och när jag såg dessa började jag flabba direkt!

Här har ni missen


och här är fallet xD

Asså, ärligt talat ser det ju helt sjukt kul ut! Men det är lite synd om honom med. Som ni ser landar han med ansiktet i snön. Och han kom med fart med! Det var lixom racer ner för backen! Haha.

Puss<3


Väntar typ

Nu sitter jag här hemma och väntar på att bion ska börja, eller jag pluggar snarare. Men jag ska iaf gå på Public Enemies med Anna idag! Wiie...! Jag har längtat så länge efter den så det är inte klokt att jag ska gå på den idag. Anna är också ett stort fan till Johnny Depp så vi kommer beundra honom tillsammans i biomörkret ;).

Det var det. Jag har inget mer att säga. Jag har heller ingen rolig bild att visa er nu, för jag orkar inte ladda in någon nu xD Haha. Men men, så är det. Jag hoppas att ni kommer få en lika rolig söndagseftermiddag som jag kommer :).

Puss<3


OMGOMGOMG...!

OMG JAG DÖR!!!! Jag och Hanna hittade denna alldeles nyss. Vi ba: OMG!! Ni bara MÅSTE kolla in denna! Jag lovar att ni inte har sett en så lång trailer om New Moon förut. CHECK IT OUT!


Puss<3


Omegle.com

Jag och Hanna sitter just nu och chattar på omegle ;). Vi driver med ALLA! Hahaha xD Kolla in denna konversationen till exempel:

You: hello faggit!
Stranger: how did you know
Stranger: i am a woman
You: ok, and a lesbo?
Stranger: ohh yea fuck u doushe bag!!!!!!!!!!!!!!!!!!
You: fuck you lesbian motherfucker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Stranger: no thanx i dont want 2 fuck a bi person!!!!!!!!!!!!!

Eller denna:

Stranger: hey
You: hello fucker
You: ;)
Stranger: sup bitch
You: fine dick you?
Stranger: I'm good motherfucker
Stranger: what are you up to cocksucker?
You: laughing, and you aslicker
Stranger: lol you forgot an s
You: asslicker*
You: i know
Stranger: I ran out of insults to cleverly integrate into a comment
Stranger: so I'm just waiting on some friends
Stranger: then gonna get some weed
Stranger: then gonna get high

Puss på det eller vad säger ni ;).


Kolla in denna ffs!



Puss<3


Gårdagens Outfit

Glömde att visa gårdagens outfit. Kortet togs några minuter innan jag åkte till Joakim.


Nu gör jag iordning mig för att åka ner till Hanna :). Ni får ha en bra lördag!

Puss<3


Bilder

Här kommer lite bilder jag inte visat i bloggen. Ha överseende med att de är JÄÄÄÄÄTTEgammla! ;)




Haha xD Jag bjuder på dem! ;)

Puss<3


Hemma igen!

Nu har jag nyss kommit hem igen från Joakim :). Men jag ska nog sova snart. Jag orkar inte stanna uppe. Jag vill inte att hela lördagen ska gå till sömn.

På söndag ska jag gå på bio med Anna!! Wiiie...! Det blir Public Enemies med Johnny Depp! OMG! Gud så kul. Ser fram emot det som fan! Men som sagt så ska jag sova nu, pusspuss och natti <3

Hinner inte nu

Nu hinner jag inte uppdatera speciellt eftersom jag ska dra till Joakim snart. Innan det ska jag hinna duscha med. Jaja, jag kan berätta om vad som hände idag imorgon istället. :) Ni får ha det så bra tills dess.

Puss<3


Om mig...

Senaste


Kompis du träffade: Johanna
Personen du pratatade med i telefon: Mamma

Du fick SMS av: Joakim
Du kramade: Josefine


Idag


Är det: Torsdag

Kläder: Klänning
Är bättre än igår: Ja :D


Imorgon

Är det: FREDAG!

Planer : Skolan, träffa Hanna, träffa Joakim
Något tråkigt som händer imorgon : friluftsdag i skolan

Favorit


Nummer: 7
Färg: Rosa

Årstid: Sommar


Frågor och svar


Det första du gjorde I morse?: Fixade håret
Vad åt du sist? Marabou (a)
Vad irriterar du dig på? Skitsnack!

Tror du på distansförållanden? Ne

Vem tänker du på just nu? Min favorit! <3

Tror du att personen tänker på dig nu? kanske :)

Vart reste du sist? Tyskland? (a)
Vad gjorde du igår kväll? Pluggade som ett stud

Liknar du din mamma eller pappa? Mamma i sättet och pappa i utseendet

Ler du ofta? Ohja, man ser bättre ut med ett leende på läpparna ;)
Välj en; kärlek, skönhet eller kreativitet? Kärlek <3
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Vem gör inte det lix ;)
I vems säng sov du i natt? min säng :)

Vilken färg har din tröja?  Har klänning men...

Saknar du någon? Ja :(


Sorg


Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut?  Kan de ta slut?! (a)
Har du någonsin gråtit dig till sömns?  Mm. :P

Gråter du när du skadar dig? Ne, faktiskt inte. Då svär jag bara! ;)


Lycka

Är du en glad person? Alltid! :D

Vad gör dig glad? umgänget ;), filmer, musik

Önskar du att du var lyckligare? Ja, det gör nog alla ngn gång :P

Kan musik göra dig glad?  Ohja! Skulle inte leva utan musik! ;)



Kärlek


Har någon annan än din familj sagt jag älskar dig till dig? Jag vet inte :S

Har du sagt jag älskar dig till någon annan än din familj? Ja :D

Vem sa jag älskar dig sist? Jag isf

Har du varit otrogen någon gång? Nej!

Relationer



Vad ser du hos en partner? Kollar på allt typ ;) Men mest kroppshållningen

Till vem sa du jag älskar dig senast? vet inte. Det var grymt länge sedan...

Känner du att du älskar dina närmaste vänner? Absolut! Vi atäller alltid upp för varandra.

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år? Beror på hur man ser det

Älskar du båda dina föräldrar ? Ja
Hur länge har du känt din bästa vän? Lääänge ;)

Anser du att man kan ha samma relation med ett husdjur som en vän? Ne, husdjur kan ju inte svara en. Men de kan ge kärlek.

Har du varit i fler än fem förhållanden de senaste två åren? Nej

Vilken relation har du till dina klasskamrater?  Mkt bra. Har lärt känna de flesta nu.

Anser du att det är fel med kärleksrelationer på jobbet? Nej

Läppar eller ögon? ögon

Kortare eller längre? Absolut längre!

Snygg mage eller snygga armar? Armar


Har du någonsin


Druckit bubblor?  ja :)
Tappat bort glasögon/linser? Ja

Brutit ett ben?  Nej

Röntgats? Ja

Krossat någons hjärta? Kanske

Gråtit när någon nära dött? Ingen har nära dött :P



Personer




Vad tycker du egentligen om kungen? Jo, men han är ju världens sexigaste,  NOT!!! Hahaha xD
Tycker du att prinsessan Madeleine är snygg? Eh...

Vem vill du se som julvärd julen 2009? Kollar inte på det längre så det spelar ingen roll

Vem är den bästa läraren du någonsin haft? Vet inte

Vilka är dina förebilder? Robert Pattinson och Selena Gomez :D

Kan du nämna fem stadsministrar under 1900-talet i Sverige? Tror ni verkligen jag kan det?! :O ;)

 

Det var allt!

Puss<3


Kläder från La Redoute!

Idag kom kläder som jag beställt från La Redoute! Wie...! Är värsta glad nu. inte nog med att T-shirtarna kom, så följde det även med smink, bag och en tidning. KulKulKul! Kolla in dem:



2 T-shirtar från La Redoute

Puss<3


090909

Idag är det 090909! Rätt coolt eller! Det händer ju lixom aldrig igen. Nästa gång blir det 101010, men det är ju över ett år dit.

Förövrigt sitter jag just nu och skriver läslogg innan True Blod börjar. Tråååkigt! Men men, det måste göras...

Puss<3


Dagens Outfit

Kanske är löjligt att ha 'Dagens MandaLinea' och 'Dagens Outfit', men jag vill lägga upp ett kort på min outfit. Jag fick inte med det i förra inlägget.



Puss<3


Dagens MandaLinea :*

Idag blev det vanliga svarta kläder som jag använt en miljon gånger tidigare. Men det roliga och intressanta jag ska berätta idag är att jag använde min VolumeMaster för första gången på riktigt länge ;). Jag är stolt över resultatet, men när jag kom hem så var det inte precis likadant som när jag åkte. Jag skulle tro att det är mopedhjälmen som sabbat den ;). Men det var fint när jag kom hem med tycker jag. Vilket var finast? När jag kom hem eller när jag åkte?



Puss<3


Nailtime :*

Jag sitter just nu framför tvn och tittar på Heroes. Jag har precis gjort klart mina naglar :). Jag tycket att det blev riktigt snyggt denna gången. Jag tror inte att jag har lagt upp några bilder på dem än, så detta blir nog första gången :).

Efter att jag bloggat ska jag lägga mig. Jag ska med bussen klockan 10:40 imorgon, så jag känner ingen press att jag måste lägga mig idag ;). Fast jag ska göra det nu i alla fall.




Puss så ses vi imorgon igen! <3


OMGOMGOMGOMGOMGOMG!

Ni MÅSTE lyssna på detta! Det är Tokio Hotel i Sverige IDAG!


Tokio hotel på radion!!!!!!!!


True Blood - introsoundtrack

Här är introlåten till True Blood. :) Vad tycker ni om den. Jag tycker om den (a). ;)



Puss<3


Bilder från skolan

Idag var det som sagt en riktigt slapp dag i skolan med endast tre lektioner. Sista lektionen skulle jag smyga upp telefonen för att ta kort på oss som satt runt vårat bord, men det visade sig att jag bara fick med Julia, Josefine och John. Men men, här ser ni i alla fall föremålen vi skulle måla av som står på mitten av bordet ;). Jag tror att det var John som ställde fram den där jävla propellern som sitter fast i en taggig sten. Det var ju omöjligt att måla av den.

Idag köpte jag även en miniräknare :). Det var bäst så. Vår mattelärare sa att man inte var tvungen att köpa en dyr förrän man börjar med matte B, men att det var bra om man köpte en redan nu. Det fanns även två olika priser:
Ny; 300 kronor
Begagnad; 150 kronor.

Jag köpte självklart den begagnade! Det finns ju ingen anledning till att köpa en split ny. De begagnade var ändå bara ett år gamla.

I bilden

Ny miniräknare

Puss<3


Det är chill ffs!

Nu är det verkligen chill! Jag har nästan inga läxor och dagarna är korta. Livet rullar på bra nu :). Är det ditt första år på gymnasiet med? Hur är din skola? Vill du inte svara genom en kommentar (vilket de flesta inte brukar vilja) så är det som vanligt bara att maila mig på: [email protected].




MandaLinea frågar: hur är din skola?
Puss <3


Minus två lektioner

Idag slapp vi de två sista lektionerna. Yipiii! Vi skulle ha slutat klockan fyra men slutade istället klockan tolv! Så jävla nice! Jag var altså hemma hela fyra timmar tidigare.

När jag väl var i Tidaholm så kom mamma och hämtade mig :). Vi åkte till ICA för att handla och till Tidaholms leksaksaffär för att Knut ville det xD. På ICA hittade jag två drickyogurtar till extrapris så jag köpte dem. Väl hemma smakade jag på den med jordgubb, och den var fruktansvärt äclig! Den brände typ i halsen. Haha xD. Jaja, alla gör vi dåliga fynd. Nu ska jag sätta mig ner och läsa 50 sidor i boken Ondskan. Vi har nämligen det till läxa. Jag hör av mig senare ikväll.



Puss<3


Taylor Lautner

Hahaahaha xD Denna video måste kollas om ni inte gjort det!


Puss<3

Hampus trick

Min klasskompis Hampus avslöjade idag att han kan dra en kondom in i näsan och ut ur munnen. Så jävla vidrigt! Haha xD Men det var sjukt kul! Kolla själv, det var jag som spelade in det.



Puss<3

Nytt i bloggen!

Nu har jag lagt till låtar på högra sidan om bloggen. Precis under länkarna och över New Moon-nedräkningen. Där kan du välja vilka låtar du vill lyssna på när du läser min blogg. Det startar altså inte automatiskt, utan du måste starta den var för sig. Så läser du detta under tystnad? Starta då en av mina låtar FFS! Som sagt, höger på bloggen.



Nu ska jag sova för klockan är mycket och jag ska upp tidigt. Därför önskar jag alla mina underbara läsare en god natts sömn.

Puss<3


Mitt mediabibliotek

Hej!
Nu har jag bildat ett riktigt mediabibliotek som ni kan titta in i och titta på mina absoluta favoritvideos! Jag kommer uppdatera det mer. Det är långt ifrån fyllt. Men då berättar jag om det kommer något nytt. Om ni vill titta in nu så är bilden en länk.
http://mandalinnea.blogg.se/video/images/2009/aesrdctfvygbok-_50401673.jpg

Puss!<3

Powerwalk

Gör en liten snabb uppdatering innan jag drar iväg på powerwalk. Läxorna är klara så nu är det min tid som är kvar av veckan. Senare ikväll bler det antagligen TVn som gäller :P.
Puss<3

Fan vad tråkigt!

Alla andra i min familj är och shoppar och jag sitter vid mina läxor. :(. Usch! Men de måste göras och söndagar är ju perfekta för det ;). Så egentligen ska jag inte klaga. Alla andra har väl samma problem på söndagar? Eller? Haha. ag MÅSTE fortsätta med matten nu.



Puss<3


Plugg

Idag blir det plugg för hela slanten. Jag har en hel hög med böcker som väntar på mig, så det är bäst att jag sätter igång.

Just nu ligger jag nämligen bara och lyssnar på musik xD.



Puss<3

Om designen

Jag valde en gammal pic på mig för att jag inte orkat ta några närbildskort på länge. Ni får ursäkta. Jag vet att ni säkert redan är urlessna på det, men ni får faktiskt stå ut ;).

För övrigt så ska jag sova nu.
Puss<3

Kör försiktigt!

Det här får mig att vara rädd för att köra min moped. Snodde den från poljupac.blogg.se. Så jävla hemsk!


Puss<3

Automatisch Official Video

OMG!



Puss<3


Team America

Sitter just nu och kolla på film med Hanna. Vi kollar på Team America ;). Den är verkligen sjukt rolig! Har ni inte sett den så gör det. Haha xD.Men nu är jag osocial mot Hanna så jag ska kolla klart.
http://imagecache2.allposters.com/images/pic/153/988278~Team-America-World-Police-Posters.jpg

Puss <3


Siamesiska tvillingar

Titta vad hemskt! Jag ska ju förhoppningsvis bli barnmorksa och det värsta jag måste gå igenom är siamesiska tvillingar. Jag tycker verkligen att det är hemskt. Inte för att det ser läskigt ut eller något, men jag tycker så fruktansvärt synd om barnen! Varför blir det så till exempel. Men huvudsaken är att de överlever. Här har ni lite läskiga bilder på stackarna.




Puss<3

NY BLOGGDESIGN

Nu har jag skapat en ny bloggdesign. Jag är nästan säker på att ni inte kan se den än, men den kommer att komma upp en dag när du tar upp min blogg. Jag kör med svart/vitt denna gången och är faktiskt väldigt nöjd. När ni väl ser hur den nya designen ser ut kan ni väl kommentera och tycka till. Tycker ni absolut inte om den så byter jag såklart! Allt för mina underbara läsare.

Puss<3

BLÄ!



FY! Kommentera om du varit med om något liknande!

Puss<3


NY MAIL

Nu är det så att min gamla msn har fått ett virus eller någon sån skit. Därför har jag skaffat en ny som jag tycker att ALLA mina underbara läsare ska adda :). Den heter [email protected].

Puss<3


Tokio Hotel fan?

OMG! Nu kan man vara med på en tävling i Kenzas.se där man vinner en träff med TOKIO HOTEL! Kolla in det med samma om du är ett Tokio Hotel fan. Men får helt enkelt följa med Kenza på en träff med mina underbara änglar. Så skynda er till universalmusic.se och delta i tävlingen. Det har jag OFC redan gjort ;). Svaret på vem som vunnit kommer på måndag och träffen är redan på tisdag. Men det är det värt eller? JA DETKLART!!


Tokio Hotel

Nu ska jag snart ner till stan för att skugga Knut på ett klubbmästerskap i orientering. Annars händer ingenting ikväll.

Puss<3


Fika med Anna!

Idag blev det fika igen. Jag vet, jag tjockar mig som fan! Men jag var jättehungrig och kände för att prata med Anna lite. Har inte gjort det på riktigt länge. Ha det bra alla underbara läsare :)! <3

Puss<3


Dagens Outfit

Idag blev det de nya byxorna tillsammans med pappas mysiga skjorta. Tack för komplimangen tjejer! Jag fick världens goaste komplimang idag. Therese, Anna och Tove sa att jag alltid klädde mig fint! Åååhh, vad jag blev glad!! :D Tack så hemskt mycket :)! <3


Puss<3


Fika med Hanna!

Idag fikade jag med Hanna efter skolan. Nu kollar jag på film. Men orkar inte uppdatera mer.

Puss<3


RSS 2.0