Nationella prov i drivor

Nu har vi nationella prov i nästan alla ämnen! Usch! Idag var det skriftligt i engelska. Jag vet att jag fick MVG på muntliga nationella i engelska så vi kan bara hoppas att det går lika bra med detta... Men sen kan man ju aldrig veta ;).

Puss<3

Hmm...

England, London sommaren 2010?

softar i skolan

Nu sitter jag i skolan och softar med Josefine H och Rebecca. Finns inte så mycket annat att göra just nu... :P. Ikväll blir det att åka med Paulina till Max H och titta film :). Men tills dess blir det att försöka låta bli att somna.                                                                                                                                                                     Puss!

Tillbaka till vardagen

Efter en fartfylld helg är det dags att komma tillbaka till verkligheten och åka till skolan. Jag måste sova nu så att jag orkar med det. Kände bara för att skriva lite här. Alltid lika kul! :).

Puss<3


Jag idag...

Idag var jag hemma från skolan. Jag orkar inte förklara varför... Men nu ska jag i alla fall förhoppningsvis iväg ifrån detta vansinneshus snart. Jag är nästan färdig, jag ska bara fixa håret med. Här kommer kort.


Ett nytt linne som jag köpte i Göteborg förra onsdagen...

Puss<3


Minishopping

Idag letade jag upp en vit/glittrig ögonskugga från Isadora som jag sedan köpte. När jag kom till Tidaholm så gick jag in en snabbis på Lindex. Det blev så att jag kom ut med ett par nya Reybans-immitationer och en festväska i skin :). Mycket nöjd med köpen åkte jag hem.




Puss<3


Smakat?

Hej!
Har ni någon gång smakat på ugnsvarm brieost med hjortronsylt? Det är sjukt gott! Man värmer bara en brieost i ugnen så att den blir krämigare. Sen lägger man lite på en smörgås (oftast baguettbitar) och klenar på hjortronsylt uppepå. Sjukt gott! Jag och Anna-Karin har ätit sånt då jag ofta sov där. Det hände att vi åt upp en hel brieost! (en sån där kvartsbit).

Jag orkar inte värma baguetter så jag tog en vanlig rostsmörgås.


Puss<3


WHAT?!

Inte nog med att låten är dålig så är videon helt sjuk! :S Vad är detta för video egentligen? OMG! Haha xD



Puss<3


Shopping i GBG

Idag drog jag, Johanna och Paulina till Göteborg för en choppingdag, och bra blev den! Super! Jag handlade massor kändes det då, men nu vet jag inte riktigt... Brukar bli så när man kommer hem. jag hade tänkt visa er vad jag köpt + massa mer imorgon. Jag är inte säker på om jag visade något från förra gången. Men nu kommer det i alla fall.

För övrigt så är jag sjuk igen... jag har ont i halsen och är allmänt lam. Imorgon måste jag städa för vi ska ha kalas på fredag. Kanske borde sova nu? Ne, nu ska jag sätta på Natt på museet 2 och äta äpple. Mmm... :)



men vi hörs imorgon! :)

Puss<3


RSS 2.0