Bill som Edward - nej tack

Haha. Bill i en intervju. Lite töntigt eller? Jag vill inte ha Bill som Edward. Han kan vara en liten biroll däremot. En vampyr som bryter på tyska typ ;). Här är i alla fall intervjun:

(videon har inget med denna intervjun att göra.)

Not surprisingly, given the inherent crossover in fanbase (and the shared obsession with all things dark and morose), Tokio Hotel supporters have long campaigned to have their favorite band — or, more specifically, frontman Bill Kaulitz — make a cameo in the "Twilight" film series.

 

To further this cause, they've created custom trailers and Kaulitz-ized "New Moon" posters. But they don't need to convince Bill; he'd love to have a hand in the "Twilight" series, and he thinks he'd make a darn good vampire too. He's just waiting for the invitation.

"It would be the perfect role for me," Kaulitz told MTV News. "That's kind of my dream thing, to play a vampire. I always loved vampire movies, but I never had the right script. ... I had a lot of offers from different movies, but they weren't the right things. I think [a 'Twilight' film] would be the perfect movie."

Kauliz's obsession with vampires actually goes beyond "Twilight" and even movies in general. In fact, he connected with them from a pretty early age, and they're actually part of the reason he started his signature look.

"I was at a Halloween party when I was really young, and I was a vampire," he said. "And then I started to wear makeup and stuff. That was the whole beginning. That was the whole story."

So, producers of "Twilight," Bill Kaultiz is interested in appearing in one of your films. He'll bring a legion of devoted fans into the theaters, and his band would even contribute a song to the soundtrack. And if you're worried about him upstaging Robert Pattinson, well, Kaultiz assures you that wouldn't happen either.

"That's the perfect role for me," he said. "I don't know if I'm talented in those things, though. I never tried it. We were in one movie when we were 6 years old, and it was not really good. Robert Pattinson is definitely a better actor than me."

 

Puss<3


Skräck

Åh vad jag tycker det är kul med skräcktemat som är på tv400 nu. Kollar just nu på 28 dagar senare. Den är riktigt bra och handlar om ett virus. Blir man smittad så vill man typ mörda alla man möter xD. Nu ska jag ta och göra mig lite popcorn.

Puss<3


Här är lite bilder ni missat


Johanna

Me



Väntar på bussen

Väntar på bussen

Det är mörkt när jag väntar på bussen (a)

Jossa, Julia och Mican i skolan :)

Nu är ni uppdaterade i bildväg :)

Puss<3


Shopping hela dagen lång!

Idag var det en mysig shoppingdag med Hanna :). Jag handlade för lite över 1000 kronor. Det kommer kanske, men bara kanske, kort på de nya plaggen. (I så fall samtidigt som de från Cubusrean.) Men idag köpte jag i alla fall:

  • Jeans, Vero Moda
  • toffs av sammet, stor som ser ut att vara från 80 eller 90-tal, Lindex
  • 5 tunna tights, Lindex
  • Tights av konstigt material (typ träningstightsmaterial), H&M
  • Julklapp till kusinen, H&M
  • Tokio Hotel - Humanoid, Åhléns
  • Lila sammetsklänning, Bik Bok
  • Soft-Air-Gun-skott till Carl, Teknik Magasinet
  • Linne med nitar, Bik Bok
Det var det ;). Lägg märke till att inget är från ginatricot. Det är för att det inte finns på A6-center.

Puss<3


Jönköping imorgon

Imorgon drar jag och Johanna till Jönköping! :) Wiiie...! Det blir skojskoj. Förhoppningsvis shopping hela dagen. Jag tror jag ska köpa lite julklappar imorgon. Det är ju trots allt bara 2 månadet kvar till jul så... Deprimerande men. ;).


Bild från Google
Nu ska jag ta mig en dusch, sedan mysa framför tvn en liten stund. Jag hör av mig imorgon.

Puss<3

Det blir inga bilder...

Jag fick tillbaka datorn idag, mmen jag kan inte visa inköpen i alla fall... Det är tydligen farligt om jag stoppar i minneskortet i datan nu. Men men. Förhoppningsvis så kommer det lite senare.

Puss<3


Bilder från shoppingen kommer

Bilder på de kläder jag köpte på Cubus igår kommer imorgon. Jag kan inte lägga in dem för tillfället. Jag köpte i alla fall 5 grejer. Mer info om det då.

Puss<3

40% på Cubus

Idag mår jag mycket bättre så jag och mamma ska åka på en rea på Cubus. Den är bara till för de som har en biljet. Den börjar även inte förrän klockan 19.30. Lite sent om man ska hitta på något annat samma dag, men men, jag och mamma ska dit i alla fall. Min mormor hade nämligen fått biljetter. ROLIGT!

Rean innebär att allt i butiken har 40% rea. Skojsigt. Jag hade tänkt bjuda Johanna till en liten lugn kväll med prat och film idag. Sjukt länge sedan jag träffade henne nu. Jag har Anna-Karins lilla radhus för mig själv i veckan så varför inte lix.

Puss<3

Sjuk

Det är kass uppdatering på grund av sjukdom. Jag orlar knappt upp ur sängen. Är verkligen skitsvag. Lite läskigt faktiskt. Om jag ska ner för trappan och gå på toaletten eller äta så känns det som om jag ska svimma... :(

Puss från sjuklingen <3

P.S. Nu vet ni att jag lever.

Myskväll hemma med Breaking Dawn

Ikväll orkar jag inte hitta på något annat än att sitta och läsa. Jag har turbofart nu när jag väl gillar böckerna jag läser. Det är inte likt mig att läsa fort, men jag har läst 350 sidor på 4 dagar nu. Så snart är Breaking Dawn slut... :(. Det är cirka 200 sidor kvar. Inte likt mig alls. Johanna tappade hakan igår när jag stolt visade henne hur duktig jag varit med mitt läsande.

Puss<3

Testa detta:

Är ni ett fan av Twilight-bckerna så MÅSTE ni testa detta. Gå in på http://www.accesshollywood.com/new-moon/access-exclusive-trailer-new-moon-edward-and-jacob-battle-over-bella_videotab_1168582 och testa. SJukt kul var det.

Puss<3

Barnvakt

Sitter hemma hos Anna-Karin just nu och är barnvakt. Wilma somnade för en stund sedan så jag sitter själv vid datan. Men Anna kommer snart hem.

För er som bryr er så ä jag inne mycket mer på facebook nu :). Jag har aldrig riktigt fattat det, men nu kommer jag nog besöka det mer. Jag har haft det ett tag, men är som sagt aldrig inne.

Skööööönt med fredag imorgon...

Puss<3

Var bara tvungen

Jag vet att jag sa att det bara skulle bli en uppdatering, men sedan hittade jag denna på fokis.se ovh var bara tvungen att visa er! Haha xD


Puss<3

Min dag... hm

Min dag har varit väääldigt lång känns det som. Hade bara två lektioner i skolan idag, men den verkade aldrig ta slu i alla fall. Nu sitter jag och pluggar till ett samhälls prov som vi har imorgon. Det är om statsskick och sån skit... Men ska sart ner till Anna-Karin i alla fall. Så ni får ha det så bra och nöja er med en uppdatering idag. :P

Puss<3

Helvetets port

Det var det här ögonblicket Robert Pattinson upplevde som att stå inför helvetets portar...
Movie Trailers - Movies Blog

Puss<3

Värda att ses...

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.



Puss<3

Bella som slår till Paul i New Moon

Kolla in denna. Jag kom på mig själv med att sitta och gapa när den var slut xD. Haha. Måste sett sjukt roligt ut. Men denna är sjukt bra BTW.


Här är även lite nya bilder från New Moon:




Puss <3

Funny-day!

Idag  har det varit en riktig funny-day! :) Jag har endast skrattat hela dagen! :). Jag har typ umgåts med Josefine H och Rebecca hela skoldagen. Asså, OMG vad flabb det blev idag... Men nu känner jag bara för att decka! Tyvärr kan jag inte det eftersom jag måste ner till stan senare ikväll och skugga någon unge i natt KM. Men men, det ska bli kul att engagera sig lite i klubben igen :). Var u ett tag sedan.

A moment made this day very BIG!
- Hmm... Undrar vad jag kan mena med det ;).

Puss<3

I AM BACK!

Wiiiee...! I'm back baby! Äntligen har jag fått hem datan igen och jag kan börja uppdatera igen. Som ni vet så har jag haft virus på både min och mammas dator. Men nu så har hon rensat dem :). Däremot är fortfarande mitt USB, min mobil, min kamera och min brors tv utsatta för virus. Jag har som ni märker lyckats få in kort på dagens inköp i alla fall *stolt* ;). Så, här är dagens shopping:

  • L'Oreal brunkräm, w3
  • L'Oreal mascara, extra volume
  • NOUBA negellack, rött

Den absolut bästa mascaran och brunkrämen! :*

Jag har såklart shoppat mera under denna tid som jag inte haft möjligheten att uppdatera, men jag kan inte visa det eftersom jag inte har några kort på vad som hänt. Jag lovar att ta med mig kameran mer än jag gör nu.

Puss på det så ses vi senare! <3

Sitter åter igen i skolan...

Nu sitter jag här i skolan igen och är olydig. Jag får ju inte blogga under lektionstid!!Haha xD. Men det gör jag i alla fall, tihi. Jag ska klaga idag igen så förbered er. Jag ska klaga över att jag inte hinner med bussen hem till daretorp. Fan! Jag hade planerat perfekt igår ju. Jag skulle ta länspendeln hem till Tidaholm 14.45. Men nu så visar det sig att jag inte hinner med den bussen och därmed hinner jag inte med bussen hem till Daretorp. FAN FAN FAN! Så nu kan inte Hanna komma hem till mig idag... :(. Men så är det. Vägrar Ulla att släppa mig så får jag stå ut.

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Puss <3

Fittmoped!

Jag bokstvligt talat HATAR min moped. Det har jag gjort ända från att den var ny. Det är bara en massa fel på den hela tiden! Den startar aldrig när man vill att den ska det. Jag köpte den 2008 och då var den helt ny, men nu är den helt paj. Så efter ett år så höll den inte mer. Jag kan inte starta den själv ens och det är precis att min pappa kan få igång den. Så nu sitter jag här och måste ha skjuts vart jag än ska. Ja, det är en baotian (jag vet inte ens hur skiten stavas!). KÖP INTE EN BAOTIAN!! *grinar nästan av förargelse*

//en fruktansvärt förbannad MandaLinea!

50 virus - kanske därför...

Idag kollade mamma upp min dator. Hon jobbar med IT så hon tog bara med den till jobbet.  Men jag hade i alla fall över 50 virus. Det kan ha varit anledningen till att den inte funkat som den ska... ;). Men nu har hon fixat den tror jag. Hon kommer hem med den senare. Just nu är hon och permanentar sitt hår. Hon ska bli lite krullig ;).

Jag är också sjuk... Precis som min dator. Så jag åkte hem efter halva dagen i skolan. Kände mig stolt över att jag orkat vara med på de lektioner som jag gick på. Men med hjälp av skratt på lektionerna så gick det lättare. Tack tjejer! <3

Puss<3

Jerry - den nya praktikanten

Klockren! Måste checkas ffs! Men jag funderar på om den är lite rassistisk kanske... Vad tkr ni?

 

Puss<3


NEJ! Statistiken sjunker!

NEJ!!! Ni måste värva folk till min blogg. Snart sitter jag här och bloggar för mig själv. Det blir ju inget roligt för då blir det ju som en dagbok... :(. Jag vet att jag inte kan uppdatera lika mycket nu som förr, men det kommer igen. Jag LOVAR. Så värva folk med en gång! Bdb, facebook, twitter eller vad fan ni vill. Men jag vill ha tillbaka mina läsare.

Snälla förbättra min vardag. Den som länkar mig får en stor köss!

Puss<3

Mys med Eclipse och Ben & Jerry's

Myspys med Ljudet av ditt hjärta (Eclipse) och Ben & Jerry's!


Puss <3

Krasslig i helgen

Jag sitter hemma ikväll för jag känner mig riktigt krasslig nu. Jag har typ huvudvärk och fryser som fan. Tråkigt, men det är så det blir ibland. Förmiddagen spenderade jag med åt att göra läxor. Jag har som jag kanske sagt en läslogg som ska in varje lördag. Men nu är den femte inne och det är slut med den skiten. Så nu kan jag fortsätta att läsa twilight-serien. Jag är som ni kanske vet i mitten på den tredje.

Just nu väntar jag bara på att kvällsmaten blr klar. Mamma lagar pizza. Och jag kan bara säga en sak, mammas pizza är G O D! ;)

Puss<3

Dagens MandaLinea :*

Jag känner att jag är tvungen att ladda upp ett kort på mig nu. Känns ju som om vem som helst skulle kunnat skriva denna bloggen. Finns ju ffs inga kort på mig på framsidan typ :S.

Klicka på bilden så kommer det upp en annan :). Smart va? (a) ;)

Här har ni MandaLinea :*

Puss<3

Gulligt eller vad!

Fan vad gullig jag var som liten eller! Den här lappen är över tio år och skriven av mig. Gissa vilken Johanna det är ;). Jo, just det! Haha xD. Emelie är Johannas storasyster som jag också "lekte" med när jag var liten. Sen överst har jag skrivit deras telefonnummer :). Asså OMG! För er som inte kan läsa min underbara skrivstil så står det:

71726
Emelie
Johanna
Amanda



Jag hittade denna på en hög från "skrubben" där vi slänger in allt vi vill ha undan. Men nu tycker mamma att vi ska rensa den efter 14 år i huset så, visst. Men det var väl bra, för då kom denna skönheten fram :).

Puss<3

Skriver sista loggen om Ondskan!

Nu sitter jag i datasalen i skolan och skriver sista loggen om Ondskan! Wiiie...! Så jävla skönt att det snart är över. Efter denna lektionen ska jag fan lämna tillbaka den där javla boken och aldrig mer läsa en enda rad i den. Hatar den boken mest!

Men ni får ha en bra dag :)

Puss<3

Ständigt upptagen

Asså, jag är fan ständigt upptagen! Jag har hela tiden något inbokat. Jag kan inte rå för det. Men det kommer liksom allt eftersom. Det matas på hela tiden ;). Men visst är det kul att man har ngot att göra hela tiden. Det håller en sysselsatt - vilket leder till att man inte ligger hemma och äter så mycket godis längre. Jag måste ändå säga att jag är mycket hälsosammare nu för tiden. Jag får daglig motion och jag har trappat ner på sötsakerna. (Men ibland förtjänar jag dem faktiskt...)
   Jag tycker att alla ni läsare som fortfarande läser min blogg trotts de dåliga uppdateringarna för tillfallet är underbara! Visst besöksantalet minskar, men många är fortfarande kvar.

Puss<3

Jag hatar "Ondskan"!

Asså, boken "Ondskan" gör över med mig! Jag hatar den! Visst, storyn är bra och så, men fan vad jobbigt det är att läsa en bok i läxa. Jag ska läsa 150 sidor tills på onsdag och det går inte! Boken har superliten text s kom inte och säg att "det går snabbt", för det gör det inte. Nu ska jag gå och bråka med min mamma. Hon är bara FÖR mycket idag asså! Åh...! Passa er för mig idag ;). Haha xD

Puss<3

New Moon Trailer #3

För er som inte sett denna tidigare så finns här New Moon trailern nummer 3.


Puss<3

Tipspromenad

Idag blev det tipspromenad med Johanna! Vi var rediga och gick upp tidigt i morse. Vi gick upp vid halv 10 typ. Wiie... Så det har blivit en lång söndag för mig. För tillfället gör jag ingenting. Jag ska fika med äppelkaka som mamma gjort snart :). Mmm... Sorry för den dåliga uppdateringen och för att det inte blir några bilder, men det är min cp-data det är fel på. Ni får hålla er. Jag är väldigt glad för att ni fortfarande kollar på min blogg. Besöksantalet har endast minskat med någon person :).

Puss<3


Roligt vecka 40

Asså, 2 ggr denna veckan har jag varit nära på att flabba på mig. Detta hände första ggn:

Jag och Rebecka (i min nya klass) var påväg till Arenan för att ha gymnastik. Vi pratade lite om mopeder då jag säger:
- Fan! Min moped är så JÄVLA seg i uppförsbackar! Det suger.
- Men prova att ha lite fart innan då, svarar Rebecka.
- WTF Rebecka! Tror du att jag står stilla innan varje backe eller!? *asflabb från mig, Rebecka och Josefine (som gick bredvid och lyssnade)*
- Men ta lite sats istället då om det verkar bättre.
- Men vafan!? *ännu mer asflabb!*

Ikväll hände detta:

Jag och hanna satt och spela spel när Johanna utbrister:
- Jag behöver inte hoppa alls för jag är bäst i världen ändå!!!
- *:O* - jag

Puss för ikväll <3

Jag lever! OBS!

Hej alla underbara läsare!
Jag har inte kunnat blogga på två dygn pga att min dator inte hittar internet. Vi har en reuter (eller hur det nu stavas) och min dator hittar det inte lixom. Och jag som skulle visa er det jag shoppade i torsdags när mamma kom till skövde på utvecklingssamtal... Men men. Jag får helt enkelt visa det när det funkar igen.

För er som undrar skriver jag på mammas dator nu. Men jag tänker absolut inte använda den till riktig bloggning. Den är fan segare än en snigel! Haha xD.

För övrigt sitter jag just nu och väntar på att Johanna ska komma hem från Ullared. Men jag fördriver tiden med en fruktansvärd svenska läxa som det känns som om jag aldrig kommer bli klar med. När Hanna kommer hem ska jag åka ner till henne :). Egentligen var det ju inplanerat en klassfest idag, men den blev inte av. Istället ska vi tjejer i klassen ha en tjejkväll i Julias sommarstuga nästa lördag :). Det kommer bli super!

Puss <3


Svenska lektion

Sitter just nu i skolan och har tråkigt. Har 100 sidor i boken som jag skulle läst, men som jag inte gjort xD. Så nu sitter jag här och har inget att göra på lektionen...

Förövrigt är jag så hungrig att jag håller på att dö! Jag mår skitilla och längtar tills vi slutar. Vi slutar inte förrän om 30 minuter! OMG! Jag klarar inte det... Klockan 10.50 slutar vi, sen börjar vi bilden 11.00. Jag har ingen tid att äta på. Jaja, ni märker ju ikväll om jag lever eller inte.

Puss<3


RSS 2.0