Vann skiljefrågan

Hejhej! I söndags visade det sig att jag vann skiljefrågan. jag träffade precis rätt. Svaret var 347 sidor, och det var vad jag gissade. Wohooo!

Idag var jag med mormor på bilbingo med och då vann vi 1000 kronor. Vi fick dock dela det med två andra så vi fick bara 400 kronor i slutändan. Men vi är superglada för det med! Så detta har varit en bra vecka. Riktigt bra! Nu är jag svintrött och vill bara sova.

Jag var med i tidningen idag :D

Puss och godnatt <3


Godkväll

Det blev inte chokladbollar. Istället gjorde jag en Erlakaka som jag bjöd hela familjen på. Mums! Det är som en sockerkaka, men ändå inte. Haha! Det är en smet i mitten osv. Den är god i alla fall. Pappa gillade den nog mest.

Men nu ska jag sova. Jag är sjukt trött. Jag sitter här med huvudvärk och tvingar migsjälv att skriva. Det har inte kommit upp någon outfit på ett tag kom jag på, men det kommer. Jag har inte haft speciellt snygga kläder på mig. Ha!

EN OSMINKAD LITEN BAJSKORV!




Pusspuss och godnatt <3


Långa dagar

Det kommer vara en hel del långa dagar i höst. Men nu har jag varit hemma i lite mer än en timme. Än har jag bara kollat på Ugly Betty, men nu ska jag nog ta och göra lite chokladbollar. Det är alltid kul och gott.

Ha det bra! <3


Tipspromenad

Så himla härligt att få ta en morgonpromenad med Johanna och bara prata om allt mellan True Blood och allmän skit! Haha! Jag vann ingenting. Än. Men Johanna den lyckosten vann som vanligt en chokladbit! Men hon gav mig hälften den lille skitungen. Haha! Det tyckte jag var snällt. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Kanske går ut till hästarna lite senare.

I NEED A HAIRCUT!!





Puss<3


Helt galet!

Nu är jag aldeles nyss hemkommen. Härlig kväll idag igen. Kvällens höjdpunkt var nog att Julia förlovade sig med någon som hette Per. Jag har aldrig sett killen förut, men han verkade ju trevlig. Men Julia var inte så glad nu det sista kah jag ju inte påstå. Haha! Helt totalt galet! Träffade mycket roligt folk idag med. Mer än igår. Jag har även bilder från igår att visa. Men då måste jag lägga över dem från mobilen osv. Eller mobilblogga in dem. Får se när jag orkar det.

Imorgon bitti ska jag ner till stan för att gå tipspromenad med Johanna. Trevligt. Få tala ut om lite allt möjligt. Men nu ska jag kolla på lite olika saker på nätet sen sova om jag ska orka upp imorgon.

Pusspuss<3


Natti era pluttungar...

...för nu ska jag sova. Jag hoppas ni har haft en underbar fredag. Jag sitter här i pyjamas nu och redo att hoppa i säng.



Pyjamasmode!!

Jag är trött med jag är glad ändå.


Puss<3


Matfestivalen - Skövde

Nyss hemkommen. Riktigt rolig kväll på matfestivalen i Skövde med ett antal brudar och killar. Skojskoj! Jag tänkte jag skulle blogga för jag ville visa min fina nya hatt. Vackert blå.



Puss <3


Dagens outfit

  • svart blus, Lindex
  • jeans, Lindex
  • vita Converse
  • jacka, La Redoute
  • samt smycken


BTW! Mitt hår ser sjukt slitet ut på bilden!

Puss<3


Ha en bra fredagskväll!

Ha en bra fredagskväll era underbaringar! För det ska jag ha.

Puss<3

fake

jag bara skojade om rosen för er som inte förstod det. Insåg att vissa inte gjorde det. Jag fick den på stan av någon jag inte alls kände. Haha! Ursäkta missförståndet.

Puss<3

3 timmars hål

Okej, hur hade rektorn tänkt sig det här egentligen? Jag har 3 timmars hål varje fredag. Vad ska man göra mellan dessa två ynka lektioner som jag har idag? Jag skulle ha hälsat på min morfar på KSS, men det visade sig att han fortfarande var kvar i Falköping. Så nu sitter jag och Josefine Hermansson -BÄST- här och har tråkigt... Det var himla tur att vi fick två datorer nu.

Jag hoppas innerligt att ni har en bättre dag än jag. Jag kommer nog bli gladare i eftermiddag på matfestivalen. Men jag har inte riktigt bestämt mig om jag orkar gå dit eller inte. Jag har bultande huvudvärk, känner att jag håller på att bli sjuk, och jag har så fullt upp att jag inte hinner hem innan jag ska tillbaka till Skövde igen.

Pusshej<3

Jesefine Hermansson är bäst


Amanda heart cam

Som vanligt leker jag med camen så fort jag får på den! Haha! Jag måste ju lägga ut bilderna eftersom jag vill visa er hur otroligt mogen jag är och så... Ne, men mina läsare har rätt att få ta del av min galna sida.




PussPuss<3


röd ros

Fick en fin röd ros idag av en väldigt speciell person...



LOVE<3


Back to the ordinairy life

Nu är allt skoj och bus över för denna gången. Sommaren är slut. Vilket innebär att man måste tillbaka till skolan. Idag var det andra dagen i skolan och allt är precis som vanligt. Lektionerna rullar på och skolan är smockfull med nya 94or.

Men imorgon är det matfestivalen! Kvällen ska tillbringas med Julia och Micaela och det kommer bli great! Men mellan 12 - 14 ska jag och Sofie Andersson i min parallellklass stå i ett tält och göra någonting. Jag vet fortfarande inte vad det är vi ska göra. Jag vet bara att vi ska representera OP. Men men, det löser sig imorgon.


Skojhälsning från mig <3

Ha det underbar sötnosar! <3


Nyinköpta jeans

Idag for jag fram på stan och köpte mig ett par fina jeans såhär precis innan skolstarten. Jag är inte precis någon jeansmänniska och föredrar jeans. Men min mamma tycker att jag ser lite lodisaktig ut om jag ska ha leggins hela tiden. Därför Bestämde jag mig för att köpa dessa idag. Nu kan hon vara tyst tycker jag! Haha! Ne, man ska lyssna på vad mamma har att säga! Alltid!


F r å n   L i n d e x          3 9 9   k r o n e r

Puss<3


Knas!

Jag knaslekte lite med camen förut. Ha! Här är tre av resultaten.





NI FÅR ABSOLUT INTE TRO ATT JAG GÅR RUNT OCH SER UT SÅ! HAHA!!

Puss gullungar<3


Lunch

Hejhej! Idag lunchade jag med Johanna på stan. Mysigt. Innan dess hann jag med en runda inne i några av våra små affärer här i Tidaholm. Det blev ett armband från Lindex.



Puss<3


Amandas Autumn 2010


Ellos 249:-         Ellos 249:-         H&M 19.50:-               H&M 49.50:-

H&M 59.50:-                 H&M 69.50:-               H&M 99:-                H&M 249:-

H&M 149:-                     H&M 179:-            H&M 499:-           Bubbleroom 499:-

H&M 59.50:-                       Lindex 79.50:-           Lindex 149:-

Lindex 199:-                         Lindex 199:-             Lindex 199:-

Lindex 199:-                        Lindex 299:-

Ulla red till Ullared

Ehm...? Haha! Jag kunde inte låta bli att skratta när jag hittade dessa.

OBS! DE ÄR INTE LIKADANA!!





Puss<3


Amanda wants

Här är en sak till jag gärna skulle vilja ha. Jag tror faktiskt att jag får ta och köpa den. Eller? Jag har letat skolväska ett tag nu och denna verkar passa fint. Finns hos Ellos.se för 249 kronor. Riktigt billigt tycker jag.


Puss<3


Ny skinjacka

Hejhej!
Jag klickade nyss hem denna från Bubbleroom. Har letat jacka ett tag nu och bestämde mig för denna. Min gamla skinjacka tycker jag är hemsk nu. Ha! Jag älskade den när den var ny. Men i höst kommer det vara denna det gäller.



Puss<3


outfits that Amanda wants

OUTFIT 1


Skirtie Ex Dress SEK 119, Only - NELLY.COM
Henry Holland Lace Panel SEK 99, Pretty Polly - NELLY.COM
Rilla SEK 1529, Friis & Company - NELLY.COM



OUTFIT 2

Lan Jacket SEK 489, Gestuz - NELLY.COM

Lush Tunic SEK 139, Vila - NELLY.COM

Sub Block Leggings SEK 69, Vila - NELLY.COM
Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM



OUTFIT 3


Nelly Mesh Dress SEK 99, Only - NELLY.COM

PP Opaque Tight 60 Den SEK 89, Pretty Polly - NELLY.COM

Engineer Mid 40 SEK 2795, Prime Boots - NELLY.COM

Well? What do you think?


Pusspuss<3


Fler skor

Jag har typ gjort en miljon skor på Nellys.se så in och rösta typ NU!

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

 

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

 

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

 

Där fick ni tre smakprov.

 

Puss<3


Nellys nya sko

Ni röstar på mig va?
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

Puss<3


närmar sig

tjao! Jag har uppdaterat dåligt, men skit samma! Eller hur? Nu närmar det sig onsdag och Vampires Suck. Vill se den sjuuuuukt mycket! Haha. Annars har det inte hänt något specielt i helgen. Morfar är i och för sig på sjukhus, men han kommer snart hem. När gamla människor får inflamationer så får de ju bo på sjukhus.

Ni får ha en fortsatt underbar måndagskväll! <3


gårdagens inköp

Jag visade ju aldrig mina nya saker som jag köpte igår. Det blev tre biobiljetter till onsdag, två ringar och en rosett som man har i midjan.







Pusspuss<3


Bloggtorka, sorry...

Jag har varit så upptagen att jag knappt inte hunnit blogga alls det sista och jag är ledsen för det. Jag hade ju fått upp farten nu igen. Ha! Men jag har varit sjukt upptagen och mitt internet på mobilen har varit segt så jag har inte orkat bry mig.

Jag har varit i Göteborg idag föresten. Jag visar imorgon vad det blev. Men nu ska jag sova för imorgon ska jag meta kräftor med lillebröderna framme på stan. Mys!

Sov gott underbaringar! <3


Vampires suck

Okej, nu har jag precis bokat 4 biljetter till Vampires Suck i Göteborg då den inte går i Skövde... Vad fan eller?! Remember Me gick inte här heller! Men det ska inte stoppa mig denna gången. Nu har jag beställt så att vi kan åka och se den på premiären.



Ha en bra dag! <3


Bilbingo

Hallå! nu kom jag nyss hem från bilbingo. Riktigt kul att umgås med mormor lite. Mamma, moster, lillebror och kusin satt i bilen bredvid medan jag fick hedersplatsen hos mormor. Vi var sjukt nära att vinna en massa pengar tre gånger. Men det slutade med att vi inte vann något alls... men jag har haft kul i alla fall.

Puss och godnatt <3


Isle Esme - Breaking Dawn



Puss<3


60 seconds with Robert, Kristen and Taylor



Puss<3


Breaking Dawn



Bilden talar för sigsjälv...

Puss<3


Vampires suck! - NOT!!

Haha! Den här är sjukt kul! Även om vampyrer inte suger så verkar den hur kul som helst.






Puss<3


Godnatt

Nu är jag helt slut och ska sova. Godnatt godingar! <3


övningskört

Idag har dagen gått åt till att övningsköra. Jag haar kört min bror skrotbil, eftersom den inte är så ömtålig. Haha. Jag körde såklart mammas V70 med. men det var roligare och lättare att köra den gamla. Den är sjukt ful dock...

Btw så är jag ledsen för jag kanske inte kan åka till liseberg på onsdag som jag planerat. Jag har sådana problem med min tå att jag inte kan gå ordentligt och Liseberg skulle därför antagligen inte bli så kul.


Puss<3


Dagens outfit


X tröja,
H&M
X leggins, Bik Bok
X bälte, Lindex
X smycken, massa...




Puss<3


väntrum

Jag sitter just nu i väntrummet med en massa gamlingar... haha! 

Farbror doktor

Imorgon ska jag till doktorn igen. Eller snarare sköterskan, och nu ska jag sova. Godnatt på er sötisar och jag hoppas ni får en bra dag imorgon. Jag lovar att jag återkommer.

Pusspuss<3


Calling You

En av låtarna som spelas på min iPod just nu.

Kat De Luna - Calling You

Puss<3


Dagens outfit

X t-shirt, Lindex
X scarf, lager 157
X linne, ginatricot
X skjorts, ginatricot
X skärp, Ge-Kås Ullared



Puss<3


knas

Dessa har jag tillverkat. Inget att skryta med eller så, men jag tycker att de blev riktigt häftiga. De får karaktär även om de inte har ansikte när man målar dem i en pose. Ni kan ju gissa vilka det ska föreställa. Han till vänster ser man ju vem det är på håret. Kanske på henne med.



Pusshej<3


Mamma Hammar

Jag ville bara säga att min mamma är sjukt bra på att inreda! Vi har en sån där mysig gammaldags anda här hemma. Hela gården är i samma stil och det passar så bra här på landet. Det är faktiskt finare med gammaldags på landet än försöka vara modern. Det passar liksom bättre. Vad jag tycker i alla fall.

En av mammas fina dekorationer

Puss<3


Outfit a la saturday!

Finns inget mer att säga. Ska ju bara visa dagens outfit. Såhär ser den ut!


Pusspuss<3


Tokio Hotel i GBG

Allt känns som en dröm. Som om det aldrig hänt.. Det enda som kan påminna mig är korten och videorna som jag spelade in. Här är en som jag tänkte bjuda på. Det är introt och jag trodde bokstavligt talat att jag skulle dö just då!

Tokio Hotel Scandinavium Göteborg

Puss<3


Amanda i Skövde = shopping!

När jag är i närheten av affärer så kan jag ju så klart inte låta bli... Illa! Idag blev det ett par gröna skjorts. Jag köpte dem i mega storlek så att de ska bli "oversize". SÅ fint med en skärp som trycker ihop dem!

Köpta på ginatricot

Pusshej! <3


Tokio Hotel-Naglar

Dessa  har jag skapat idag. Fina eller vad? De är Tokio Hotel-inspirerade. Bill har sina naglar målade så här in videon till Monsoon. Sjukt fint!




Puss<3


Fredagsoutfit

Godmorning everyone! Nu ska jag snart åka till doktorn. Jag har ont i tå. Mer säger jag inte så att ni får en chans att behålla frukosten i magen. Haha! Ne, men jag har sjukt ont i en tå och doktorn ska kolla på den idag. Vi får se hur det går.

Idag har jag i alla fall snott en outfit från H&Ms senaste nummer. Höstspecialen. Mest på grund av dålig fantasi i dag.

X leggins, H&M
X t-shirt, Lindex
X linne, ginatricot
X skärp, Ge-Kås Ullared




Puss<3


do i still look the same?

#A

Galen!

På grund av brist på saker att göra så har Amanda för tillfället blivit galen! Det är så här hon håller på framför datorn när hon lyssnar på musik. Jag tror att Lady Gaga har hjärntvättat henne! Oh My Good! Ha!



Vi får se när hon mår så pass bra mentalt att hon kan blogga igen...


Lugn torsdag

Hallåhallå!
Idag tänkte jag att jag skulle till Hjo och se på Neverstore, men jag ångrade mig. Orkar inte. jag känner mig sjukt lat idag. Ha!

Vad gömmer sig innanför luvan?



Vad finns det där inne?



Tada!!!!


Hahaha! Är som sagt trött idag.

Puss godingar! <3


COZY



Amanda likes candles. ALOT!


Todays outfit

Today I've been wearing this! Jag fick bara ta på en del eftersom det är mörkt ute och man ser inget om man använder blixt i kameran, så... Men skit samma! eller hur? Ha! grejen är ju kompinationen.


Godnatt godingar<3


Ansluter mig till vegeterianerna!

Okej, denna filmen lär jag inte glömma! Fy i helvetes jävlar! Nu svär jag en massa. Men se på filmen så kanske ni håller med...

Ett liv som gris from Djurrättsalliansen on Vimeo.

 

TOTALLY FUCKING DISGUSTING!


kommer ikapp

Nu tänkte jag komma ikapp lite och gottgöra er för all den dåliga bloggning som skett under våren. Nu ska jag visa massa saker som jag köpt under sommaren. Långt ifrån allt, men lite i alla fall. Ser ni det inte nu så kommer det säkert att visas upp någon annan gång när jag har på mig det.


De nya vita Cenversen


Nya klackar som ska ha den sköna känslan som väntar i höst.


Vad vore sommaren utan ett par vanliga blå tygskor?


Jag måst ju som alla andra ha ett par högklackade träskor!


Köpt ett vitt linne som är likadant som det svarta jag har.


Två par olika skitsnygga udda leggins!


Tunika och linne, somriga.

Det var lite smått av det nyaste i min uppgraderade garderob. Hoppas att ni gillade något av det jag lagt händerna på. Kanske visar mer av vad sommaren gett mig imorgon. Nu ska jag snart sova. Är supertrött! Men först ska jag kolla på The Vampire Assistant.

Natti <3


Dages outfit

Dagens outfit består av:


X blå skjorta, ärvd av mamma
X slippery leggins, H&M
X brillor, Bik Bok
X 5 armband,
olika ursprung
X 3 ringar, Ullared, pappas, Grekland
X bälte, medhörande en rosa/vit topp från H&M
X nagellack, Depend
X örhängen, födelsedagspresent från Knut <3


Det var jag idag det ;)

Puss<3


impulsköp som vanligt!

Hejhej! Jag kom hem från Skövde för cirkus en 1,5 timme sedan. Jag och Johanna åkte dit för att se om det fanns något värt att köpa. Vi stannade inte kvar i centrum utan drog oss mot Elins Esplanad. Där köpte jag en jeansklänning och Johanna en rutig skjorta. Jag rea-handlade som vanligt. Något som jag är expert på! Haha!

För en gångs skull ska jag visa er hur inköpet ser ut!


Puss<3


på McDonald's

Sitter just nu på McDonald's och käkar med Johanna. Vi väntar på bussen som ska ta oss till centrum.   

Sjuk sate!

Okej, jag går runt och är förbannad på en sak just nu! Jag kan bara inte förstå mig på vad en viss person tänker på. Här i Tidaholm springer det runt en idiot som skär i andras djur! What the fuck man!? Han skär dem i könsorganet med! Disgusting! This freaks me out! Det allra värsta är att det hänt i närheten av våran gård. Hästar i Daretorp (där jag bor) och kor i Agnetorp (nära) har blivit drabbade. Jag pratade med Paulina om detta i onsdags, sen i söndags så fick jag reda på att en av hennes hästar blivit utsatta! Så hemskt att något sånt ska behöva inträffa... Det är verkligen en sjuk jävel som härjar här.

Paulinas häst kommer att bli bra har hon sagt vilket lugnat mig, men tänk om det hänt fler djur som inte jag vet om? Djur som mår riktigt dåligt...

Ne, inte tänka mer på det nu. Polisen får faktiskt få lite fart och ta honom/henne!

//uppgiven Amanda!


The Runaways

Hejhej! jag tänkte bara rekommendera en film. Det är The Runaways. Den ska ni absolut se! Det är Joan Jetts självbiografi och hela filmen är super. Har du inte sett den så se den!


Kristen Stewart i The Runaways

Puss<3


Söndag

I dag har det varit en sån där söndag som jag inte gör något alls på. Skönt med sådana dagar ibland. Detta var dock inte direkt en slapp dag kanske i och med att jag har städat mitt rum. Det regnade ju som vanligt så.. Städning och massa tv har det varit. Man har verkligen ingen lust att sätta sig på mopeden och åka ner till stan när det regnar.

Imorgon skulle jag åkt till Skövde med minsta lillebrorsan Knut, men han ångrade sig ikväll så nu ska vi inte åka. Då ville min andra lillebror Carl åka med mig istället. Sen ångrade han sig med! Vad är detta? Undviker dem mig? Haha. Nejdå! De är bara rädda för att tillbringa en dag i ett köpcentra med mig. Haha.

Nu när jag bloggat för kvällen vill jag lägga till en bra låt.

Veronica Maggio - Nöjd?

Låten är rätt gammal, men svenska låtar som man lär sig varenda ord av släpper jag inte. Ni kan tänka er mig gå runt i mitt rum och sjunga på Veronica Maggio-låtar hela dagen medan jag städar med hörlurar. Haha. Inget vackert! Carl brukar skrika att jag ska stänga dörren... Ha!

Men nu ska jag som sagt sova.

Puss puss och godnatt på er! <3


Är sommaren borta?

Var tog sommaren vägen?! Är den borta? Det regnar precis hela tiden här i Tidaholm, eller Daretorp, och deet verkar inte sluta än på ett tag. Det har varit kasst väder i en vecka nu med enstaka upehåll. Så tråkigt! Jag är trött på det nu...



Puss<3


RSS 2.0