Feriepraktik

Idag fick jag reda på var jag ska sommarjobba :D. Jag ska vara på Solvik. Det är ett ålderdomshem. Jag ska tydligen vara på kortvården, vilket blir kul! Min morfar var där ett tag efter att han opererat sig. Han kunde därför inte gå och fick bo på ålderdomshem fast han inte behövde. Därför vet jag hur det ser ut där och det ska bli überkul!

Jag har förresten bestämt mig om min klänning nu. Jag ska ha den på balen :). Jag tycker att den är så pass fin. Det blir jättebra! Nu vet jag dock inte vad jag ska ha på mig på sklavslutningen. Men det löser sig. Lindex brukar ha rätt mycket fint till sommaren.

Nu ska jag sova trotts halssmärtorna... Så jag hoppas att vi ses imorgon, men eftersom det är valbrg så kanske jag inte hinner uppdatera. Jag kanske inte ens sover hemma. Men vi får se.

NattiNati <3<3
                                                                     

Mycket på en månad

Från och med idag och cirka en månad framöver händer det hur mycket sm helst och jag vet inte hur jag ska hinna med det. Eller ha råd med det! Detta händer mig framöver:

x valborg (imorgon)
x ha hand om en kiosk med Hanna (fredag)
x crousing (lördag)
x Göteborg med Hanna
x Stockholm med klassen
x Varberg med klassen
x Ullared med klassen
x Liseberg med klassen
x Ullared med familjen
x Varberg med SISU

Nå? Vad sägs? SJU SAKER!! Fattar inte hur man kan klämma in allt på en månad. Men men... Jag har lyckats. Kul ska det ju såklart bli, men HUR ska jag ha råd? Jag har precis gjort slut på en femhundring på en vecka, vilket inte bådar gott. Det är bara att hoppas att man kan sitta barnvakt, klippa gräsmattor eller tvätta bilar med mera. Har förjävla ont i halsen just nu ch hoppas att jag kan klara av skolan imorgon. Imorse var det på gränsen att jag åkte hem. Men DET gjorde jag inte! ;). Jag var redig och stannade kvar i skolan :D.

Jag km för övrigt precis hem från Hanna. Jag och Plina åkte ner till Hanna för att ta en glass. Jag köpte ingen eftersom jag redan ätit glass idag. För mig blev det en Monster istället :P. Mmmm... Därför är jag inte speciellt trött nu fast klckan är 23:32 :P.

Tack för en underbar dag alla! <3 PussPuss<3
                                                                    

2 par nya skor

Jag var med mamma på en tävling idag. Men jag sprang inte... Jag shoppade skor efteråt istället :P. Inte mycket eftersom jag fortfarande har ont i halsen, men det blev två par skor. De vita är från Vagabond. De ska jag ha på skolavslutningen. Gladiatorsandalerna är från Ohio. Nu är jag mycket nöjd med dagen och ska försöka orka fixa lite med mitt rum nu. Orkar inte fixa allt på morgonen imorgon ;).



Pusshej<3
                                                                            

Bal/ skolavslutningsklänning

Jag vet inte om denna klänningen passar till balen eller till skolavslutningen. Vad tycker du? Jag är jätteosäker. Mamma tycker att den är för enkel för balen, men jag vet inte... Jag behöver verkligen dina åsikter! Klänningen ser lång ut på kortet, men den är knälång.


PussPuss<3
                                                                              

Har sjukt ont i halsen!

Jag har inte rkat skriva eftersom jag typ har varit sängliggande. Jag har verkligen haft sjukt ont i halsen! Det hände jätte mycket under natten på sjukhuset, men jag orkar inte berätta om det nu. Det får bli en annan gång.

Jag har även köpt en klänning som jag också visar en annan gång. Orkar verkligen inte nu...

Pusshej<3

Operation imorgon

Imorgon ska jag till KSS klockan 08:00 för operation. Jag ska ta bort mina halsmandlar :S. Jag vet att det kommer göra dunderont! Men men... Jag vet också att jag kommer att få det mycket bättre än nu. Mina kompisar kan ju knappt sova för att jag snarkar så. Min läkare säger att snarkningarna kommer att försvinna efter operationen.  Nu måste jag duscha och sedan sova. Klockan är redan 23:24 :P. Så NattiNatti <3
                                                                     

Balklänningsbekymmer

Jag får ångest för att jag inte lyckas hitta en fin balklänning till mig. Jag vet inte var jag ska leta. Jag vill ha något unikt. Jag har hittat några faktiskt som jag blir sugen på, men jag vet inte. Jag tror att jag ska försöka få farmor att sy en klänning som jag vill ha den. m jag absolut inte hittar en klänning så kommer jag att hyra en. Så här ser klänningen ut som jag vill ha just nu:

Är den inte läcker?! Den ska jag tjata mig till på ett eller annat sätt ;) Men det finns fler jag vill ha. T.ex:

Så, vilken tycker DU att jag ska köpa?

Puss och godnatt<3
                                                                                   

091604

Idag är det bara en vanlig torsdag som som vanligt är übertråkig! Jag har verkligen ingenting att göra dagar som dessa. Piggade upp stämningen lite när jag följde med brudarna och åt glass efter skolan. Men sedan bar det av hemåt.

Imorgon ska jag först till Oscar en stund efter skolan, sedan hämta Alice. Jag ska hjälpa henne me Polly. Hon ska nämligen rida en sväng. Sedan är det bara att byta om och åka ner till stan igen. Ska till Oscar igen.

Jag och Plina planerade att jag, Oscar, Plina ch Christoffer kunde åkt till skövde och tittat på bio, men det blir tyvärr inte så... :/ Därför ska jag åka till Oscar på kvällen istället ;)

Men nu ska se om jag kan spanska-glosorna till imorgon. Ska faktiskt att försöka lägga mig i tid idag.
Pusshej så länge<3
                                                                   

Blev ett möte med Marie idag

Idag var det tänkt att jag skulle åka till Oscar, men kom senare på att jag skulle ha möte med Marie om en tävling som Tidaholms SOK sisu ska arrangera. Jag ska sitta i knatteknatet. För er som inte vet vad det är så är det orientering för de allra minsta. Men men... Ska diskutera det med Marie nu. Vi ses, pussis<3
                                                                           

Äter inte ordentligt

Jag har kommit på migsjälv med att inte äta ordentligt. Jag har inte tänkt på det, men jag typ tar en tugga, sen mår jag illa och skiter i maten. När jag kom på det funderade jag på när jag sist åt utan att må illa och det är ett tag sedan. Typ två veckor eller något. Vad ska jag göra åt det? Hanna säger att det kan ha med stress att göra. Hon har fått magkatarr på grund av att hon stressar och hon har samma symptom. Men jag vet inte. Får se om det går över snart.

Men jag kan faktiskt äta ordentligt ibland. Kan typ äta ordentligt en måltid om dagen och är ständigt hungrig. Någon som känner igen sig? (a). Berätta i så fall hur du löste det. Skriv till mig på min msn eller mail: [email protected].

Jag har gått ner typ fem kilo de två veckorna. Jag är såklart jätteglad över att tappa fem kilo, men jag vet att det inte är hällsosamt att gå ner i vikt på det sättet. Nu ska jag verkligen sova.

Puss Puss<3
                                                                       

BOOOOOOOORING.................!

Idag vaknade jag hos Hanna och bestämde mig för att åka hem för att vinna tid. Jag hade planerat att jag skulle hinna städa lite innan min och min mosters familj skulle äta hos oss. Men när jag kom hem så visade det sig att det är imorgon som vi ska äta ihop. Jag vet att det är över tolv så datumet under stämmer inte... Besviken så satte jag mig vid tvn och satt där ett tag. Men tillslut bestämde jag mig för att taa tag i skiten och göra något. Jag frågade om mamma behövde handla något och att jag gärna åkte ner till stan för att handla något. Men hon hade såklart redan varit redig och gjort det. Jag bestämde mig då för att åka ner till stan för att lämna lite saker till Hanna som hon glömt i min väska och sedan åka och handla lite påskgodis. När jag kom till ICA struntade jag i det och åkte hem istället. Orkade inte gå in. Sen har jag bara tittat på tv hela kvällen och har verkligen inte fått någonting gjort.

Men men... jag får ta tag i det imorgon. Jag ska se om mitt knä klarar en ridtur imorgon. Jag har inte vågat pröva, för mitt knä typ viker sig och så. Men imorgon ska jag allt försöka. Ni får ha det så bra. Uppdaterar imoron om hur det gick med ridturen.

Puss Puss och NattiNatti <3<3
                                                                       

090409

Sitter hos Hanna just nu. Vi har ätit Thaimat ikväll och kikat lite film ;). Mycket mys... Plina hade tyvärr inte någon skjuts ner till stan så hon kunde inte, men hon får vara med någon annan gång istället. Nu ska vi sova...

NattiNatti<33
                                                                                      

090408

Världens underbaraste sportlov någonsin! Jag har verkligen haft sjukt kul hela ledigheten och det har bara gått halva! Fatta! Jag hoppas att jag kommer att ha lika kul resten av lovet med, och det tror jag att jag kommer att ha. Lär tyvärr inte träffa Richard och Oscar något mer detta lovet. Men men... Vi ses ju snart igen :). Det är Oscar, Richard och Plina som gjort lovet så roligt som det hitils har varit. Ett STORT tack till er tre, men även till de andra som jag träffat.

Kom hem för ett tag sedan från Plina. Lämnade henne där mysande med Christoffer ;). Jag lovade att jag skulle ta kort på de två så det var just det jag var där och gjorde :P. Men nu ska jag sova.



NattiNatti <3
                                                                                 

090406

Jag har kommit på att jag aldrig är hemma! Bokstavligt talat. Jag sover typ alltid någon annanstans. I torsdags sov jag hos Plina, i fredags sov jag hos Plina och i lördags sov jag på läger (även om det inte blev så värst mycket sömn då men... :P) Nu ska jag i alla fall sova hemma. Men ska kolla på film lite först ;). Sen så. Har ju sovit länge natten innan då. Haha. Så vi ses.


har provat camen på nya datan ;)

Pussis<3
                                                                                

Skit också!

Igår när vi hade kalas var jag så himla trött att jag knappt kunde hålla mig vaken. Jag hade varit på ett orienteringsläger dagen innan och inte fått en blund den natten. Mamma och Farmor bad mig gå och lägga mig lite. Så jag gjorde ju skälvklart det. Men jag vaknade lixom klockan sju i morse. Hur kul är det på en skala? Men jag ver med på kalaset en hel del ändå... Jag hoppas att de som var med på kalaset förlåter mig. Jag hann ju i alla fall fika och få presenterna innan jag försvann för gott. Men idag är jag ju på bra humör då ju i alla fall. Jag har lix sovit i 14 timmar! Det ni, slå det!! Haha.

För mig hoppas jag att det blir en sväng till Plina. Men jag får se... Det är inte såkert att hon kan det. Hoppas, hoppas, hoppas!

PussPuss<3
                                                                                    

Kalas Kalas Kalas !

Sitter ust nu och har kalas men min farmor, farfar och faster. De bor i Jönköping så de kommer inte hit så ofta. Men nu har vi i alla fall kalas med dem med. Ska visa lite presenter senare. Måste dra!
Pusshej<3
                                                                                   

090403

Kom hem för cirka en halvtimma sedan. Jag och Plina körde lite i stan innan vi åkte hem. Men nu så är jag äntligen hemma. Efter ett och ett halvt dygn. Men men... Jag har haft superkul. Somnade typ skrattandes igårkväll hos Plina. :). Ska duscha och göra mig iordning nu. Senare ska jag ner till Hanna med Plina och titta på film. Fredagsmys med tjejorna. Men Jossa kunde inte. Hon ska på fotbollsläger i helggen. Men men, det är inget att göra åt. Vi andra kommer ha kul ändå :). Vi ska nog hyra filmen Barnhemmet. Har velat se den många ggr. Men det är inte kul att se den ensam så det har inte blivit av lixom.

Idag är det underbart väder här i Tidaholm. Solen skiner och det är 18.4 grader ute :). Men vi ses kanske ikväll. Det beror på hur mkt tid jag får över. :)

PussPuss<3
                                                                                    

Köpte tights med idag :)

Jag glömde att säga det förut, men idag köpte jag mitt tredje par tights från ginatricot. Det är för att de går sönder jämt och ständigt och jag tvingas att sy ihop dem igen tills det inte går mer och tvingas att köpa nya. De sitter ju inte uppe! Därför drar jag i dem vid skrevet och de spricker. Men nu ska jag försöka att inte dra i skrevet utan lite diskretare dra längst upp vid linningen. Men men... Jag slår vad om att jag kommer att köpa ett par till ganska snart.

Jag berättade inte heller att jag köpte EN VÄSKA TILL LAPTOPEN! Fatta! Det blir ju perfa! Nu måste jag skriva lite svenska i min svenskabok. Vii ses antagligen imorgon. Inte mer idag i alla fall.

Puss<3
                                                                                    

!!NY DATOR!!

Nu är den min!! Jag kan knappt fatta det. Köte en ny dator idag då för er som inte fattade överskriften... :P Den är grå på översidan, svart på undersidan och vit inuti! Übergullig!! Vad tycker du? Tyck till ffs! Jag är i alla fall nöjd med den. + att den är jätteliten och superlätt att bära med sig :).


min nya dator :)

Pussis<3

                                                                                          


Köpa dator imorgon!

Imorgon ska jag försöka få med mamma till Skövde och köpa en laptop. En liten en.. :P Men vi får se. Nu ska jah i alla fall plugga spanska. Vi har muntligt förhör på Chile imorgon. Som tur är så är det på svenska, så det är ganska lätt. Annars kommer alla läxor på torsdag och fredag. Men men... De bekymmren får jag oroa mig om imorgon.



Pussis<3
                                                                                  

RSS 2.0