Svea

Jag glömde berätta om den nya väskan. I fredags beställde min söta mamma denna fina väska till mig :). Jag har letat efter den ett tag nu. I höstas såg jag den i Jönköping, men jag hade inte pengar för tillfället. Sedan dess har jag inte hittat den. Men Johanna berättade att hon köpt en sådan på Nelly.com och jag blev ju såklart tvungen att göra det med! Lite pinsamt att jag köpte likadan, men jag har faktiskt velat ha den ett tag :P. Sorry Johanna :D! Så här ser den ut.
Classic Bag SEK 399, Svea - NELLY.COM

Bilden är en länk så det är bara att klicka hem den för dig med :). På Nelly.com finns den i rosa med.

Puss<3


Jag glömde!! :(

Jag glömde att uppdatera! Jag lovade ju att jag skulle göra det så fort jag vaknat, men jag glömde av det. Jag har varit upptagen med att fixa frukost till min lillebror, kollat på film med han och städat. Men jag lovar att jag gick upp vid 9. Min bror kan bevisa det eftersom jag hjälpt honom med frukost osv.


Idag ska jag hinna:
  • städa
  • träna
  • duscha
  • plugga
Därför är det bäst att jag sätter igång ;).

Puss<3


Godnatt

Nu ska jag sova. Jag måste. Jag har bestämt att jag ska gå upp klockan 9, alltså om 7,5 timmar. För att se till att det blir så så ska jag blogga imorgon när jag vaknat. Annars kommer jag bara att somna om. Så titta in igen imorgon runt 9.


Puss<3


Vad lat jag är idag!

Idag är en sådan daag som man behöver ibland. Jag har varit hemma hela dagen och det enda jag har gjort är att jag har tränat och tittat på NCIS. Nu ska jag hoppa in i duschen och stanna där ett tag.

Jag vill inte att det ska bli söndag, då måste jag nämligen plugga. Trååååkigt! Jag kommer därför säkert vara uppe så länge jag orkar ikväll.

Puss på er <3


Senaste shoppingen

Här kommer de tre senaste objekten jag shoppat. Jag har inte orkat uppdatera om allt eftersom min kamera varit urladdad. Meeeeeen här kommer ju lite ögongodis ;).

x skor; DinSko
x tunika; ginatricot
x kjol; H&M






Det var allt för tillfället :) Puss<3

Det rullar på...

Skolan ocj allt ståhej rullar på som vanligt igen. Vi har fått två nya ämnen och schemaändringar. De nya ämnena är naturkunskap och medicinsk grundkurs. Naturkunskap kan ju kvitta, men den medicinska grundkursen verkar sjukt rolig! Vår lärare berättade att den kursen är jätteviktig och så vidare.
BTW, jag fick VG i bild! :) Superbra! Jag vet faktiskt ingen som fick MVG. Typ alla kom ut och berättade att de fårtt VG. Därför är jag verkligen nöjd. Det är bara att satsa på. Sitter just nu och pluggar engelska :(.

Puss<3


Skolstarten igen...

Hej hopp!
Nu har skolan dragit igång igen. Jag kan inte precis säga att jag gillar det. Men jag fick reda på att jag fått MVG i datakunskap. Det är slutbetyget i data så jäg är riktigt nöjd. Bilden är också bara 50 poäng så det är slut nu med. Därför kommer jag få betyg i det imorgon. Jag hoppas på det bästa, men jag kommer förmodligen bara att få G eller högst VG. Jag får vara riktigt nöjd med ett VG. Jag tycker att jag har gått in för bilden som man ska, dock tycker nog inte min lärare det. Sist vi pratade betyg så sa hon att jag låg på G/VG-gränsen. Men vad hjälper det om jag ändå bara har G än så länge.

Jag funderar att lägga upp lite videor här på bloggen som jag filmat i skolan. Det har kommit med en hel del roliga kommentarer.

Kortet togs för några dagar sedan, men ni får nöja er med det ;).


Puss<3


Mobilens första uppdatering här på bloggen!


100103

Hej!
Nu har det hänt mycket! Jag har inte bloggat sedan julafton typ tror jag. Det har varit nyår, fler julklappar, mobilköp, shopping, mys med brudarna och massa massa mera. Jag lovar att jag inte kommer orka skriva om allt. Men jag visar nog lite saker en annan dag. Mobilen är i alla fall en Samsung Jet och ser ut såhär.



Puss<3


RSS 2.0