på bussen hem

hallåhallå! jag och julia sitter just nu på bussen hem till tidaholm. Vi har jobbat kväll. Jaja, godnatt på er <3

NCIS

Nu blir det serier som NCIS, Drop Dead Diva (DDD) med flera. Detta ska underhålla mig under kvällen. Jag är trött och ska vila ut mig. Jag har sovmorgon imorgon. Börjar halv 3. Soft. Godnatt!


<3<3<3



Inbakat

Det finns en speciell frisyr som jag haft i en massa dagar nu. Det är en inbakad fläta som jag drar ända bak till toffsen. Inget speciellt. Jag har sett massa massa andra ha så tidigare, men inte riktigt orkat bry mig om att försöka. Sen gjorde jag det häromdagen och det är precis lika lätt som vilken annan vanlig frisyr som helst! Nu är jag kär! Kommer ha så jäääämt!



Puss<3



Bild/text

Om ni undrar varför det antingen är bild eller text ibland i inläggen. Allstå, antingen bara bilder eller bara text. Det är för att då mobilbloggar jag. Det är aldeles för krångligt att sätta dit både text och bild så det får vara antingen eller.

Puss<3


dagens outfit


nu jobbar vi för fullt - not!


på bussen


tisdagmorgon 04.25 - happy face


Amandas hår har blivit låååångt!

Jag insåg ganska nyss att mitt hår blivit sjukt långt/ längre. Det är typ 3 centimeter kvar till rumpan. Då är håret blött och jag står helt rakt. Vattnet tynger ju ner håret så att det blir ganska rakt och exakt.

= JAG BEHÖVER KLIPPA MIG!


det var väl lördag idag?

Eftersom jag jobbar hela helgen så känns det inte som om det är lördag idag. Men jag har hittat lite lösgodis som låg kvar efter att familjen haft myskväll igår utan mig. Men sånt är det när man ska praktisera. "Du får skylla dig själv att du valt OP på en annan ort!" - mammas citat som hon kör. Jag kan väl inte rå för att vi bor på landet? Jag kan väl inte rå för att vi bor utanför en sån liten stad att de inte ens har OP på sta'ns gymnasium? INTE MITT FEL!

Ne nu ska jag äta godis och kolla på serier. Det är väl ändå lördag? Jag borde sova, men vad fan!? Klarade ju hela dagen när jag sov en timme.


Ha en bra lördag, det är ni säkert värda! <3


Sover i min egen säng inatt

Åhh vad skönt! Inatt sover jag i min egen säng! Hemma! Men först ska jag hoppa in i duschen.

Ha det bäst! <3


Är ni lika glada som jag idag?

Det klart man ska vara glad! Nu ska jag mysa med familjen vid matbordet i några minuter innan jag drar ner till den lilla staden igen.



Puss<3


tror ni jag somnade igår sen eller?

Det tro f*n att jag inte gjorde! Men som tur är känner jag en mupp som inte går i skolan som därmed kunde hålla mig sällskap hela natten. Tillslut somnade jag och sov en timme i princip. Inte kul! Skit samma, nu har hela dagen gått och jag har klarat av heeeela arbetsdagen. Skönt! Men i alla fall, tack för att du höll mig sysselsatt med sms.                                                                            

Pusspuss<3


godnatt <3

SOV GOTT OCH MYCKET MER ÄN MIG! HAHA <3

Dagens outfit




Ha en bra dag! <3


Misstag på youtube

Jag förstod att ni inte kunde kolla på videoinlägget jag gjort. Jag har försökt ändra det nu, men det står ju fortfarande "PRIVAT" när man ska starta. Jaja, bara så ni vet så ska jag fixa detta på måndag när jag kommer hem igen. Nu ska jag dra till jobbet.

Puss<3


vafan har du på huvudet?

Jag hittade världens klockrenaste kommentar nyss! Jag var inne på Facebook och kollade bilder när jag hittade denna kommentar. Personen hade en tamburin på huvudet, eller vad det heter. En sån där rund sak som man slår mot handen så att det låter. Jaja, den satt i alla fall på huvudet. Där fanns två kommentarer. En var en fin komplimang och så kommer denna under:

"vafan har du på huvudet?"


Haha! Så klockren! Det var inte illa menat, bara sjukt roligt.

Nu ska jag sova. Imorgon jobbar jag kväll. Jag hade sån tur att min mamma ska till KSS imorgon så jag åker med henne. Vi ska besöka morfar innan (han ligger där sedan 4 veckor tillbaka) jag börjar. Men det är lugnt. Vi ska inte åka förrän typ halv ett.

Ha det BÄST! <3


Helt kär i Marinas låtar!

Jag spelar dem som tusan och detta är absoluta favoriten! Texten är för härlig! Den finns under videon.


Marina and the Diamonds - Mowgli's Road

Cuckoo!

Ten silver spoons coming after me,
One life with one dream on repeat,
I'll escape if I try hard enough,
Till, King of the Jungle calls my bluff,

Oh Lord, (Oh Lord)
I have been told, (I have been told)
Tha I must take the unforsaken road (Forsaken road)

There's a fork in the road,
I'll do as as I am told,
And I don't know,(Don't know, don't know, don't know, don't know)
Who...I want to be.

Cuckoo!

You say Y-E-S to everything,
Will that guarantee you a win?
Do you think you will be good enough,
To love others and to be loved?

Oh Lord, (Oh Lord)
Now I can see, (Now I can see)
The cutlery will keep on chasing me, (Forsaken road)

There's a fork in the road,
I'll do as as I am told,
And I don't know, (Don't know, don't know, don't know, don't know)
Who...I want to be.

We are the spoons, metal-ly mean
We scooped our way into your dreams,
To knock the knives out bloody cold,
And lead you down the unforsaken road.

There's a fork in the road,
I'll do as as I am told,
And I don't know, (Don't know, don't know, don't know, don't know)
Who...I want to be

Puss <3


Underbara Tindra

Kvalitén är sjukt dålig, men det är bara för att jag spelade in med mammas kamera. Haha!




Tindra är en Grand Danois <3

Puss <3


modegrabben

Var med och tävla! Det är jag i alla fall. OBS! Texten är modegrabbens. Jag snodde bilden rakt av.

http://modegrabben.blogg.se/images/2010/trklack_108517742.jpg

Puss<3


är det lördag idag eller?

Känns som om det är en härlig hemmalördag och imorgon är det söndag igen. Dock börjar måndagen igen på torsdag... Haha! Jobbar ju torsdag - söndag. Så det blir inte precis något roligt som händer denna helgen. Men jag lever i nuet just nu! Det är lööööööördag och jag ska chiiiiiiiiiilla framför tvn!

Pusspuss<3


Åh, sova!

Nu ska jag nog sova tror jag. Har chattat med folk heeeeela kvällen precis över hela nätet. Nu ska jag sova.

Godnatt gullungar!<3


555

INLÄGG NUMMER 555!! OMG! TACK ALLA UNDERBARA LÄSARE FÖR ATT NI HÄNGER MED MIG.


Kenzas kommentarer

Jag kollade nyss på Kenzas blogg och hittade en sjukt rolig grej. Två av hennes vänner skulle svara på frågor om henne. Så här löd den ena frågan med svar.

Hur var Kenza när ni var yngre?

Svar: En liten rebell som sparkade på papperskorgar och sa alltid vad hon tyckte, även om det kunde vara ”håll käften jävla bög” högt i klassrummet eller ”gud i mitt arsle” till kristna bildläraren. Hahaha, vi överdriver inte. Hon var väldigt arg på den tiden.

Haha! "Gud i mitt arsle" till en kristen lärare! Fatta att jag hade skrattat om jag var där då eller! Hon är bara för härlig...

Pussar<3


Daglig promenix

Nu är det dags för det igen ja... Ut och röra på mig. Jag tycker att det är mysigt att vandra omkring i skogen. Så där hittar ni mig om typ 5 minuter.

Pusspuss<3


Marina and the Diamonds

Gillar denna låten sjukt mycket!


Puss<3


Godnatt

Ni får ingen bild för det är nedsläkt i rummet och ni kommer därmed bara se svart.

Pusspuss<3


Följer ni Kenza?

Gör ni det? För om inte så borde ni verkligen det! Hon är sjukt vacker och har urkul humor. Jag har en historia som jag skrytit om till typ alla jag känner. Haha! Men så här är det:

För cirkus två/tre år sedan var jag väldigt aktiv på bilddagboken.se med ett konto som bara handlade om Tokio Hotel. Där skrev jag med en massamassamassa andra TH fantaster och Kenza var en av dem som jag skrev mest med. Vi skrev ofta på MSN om Tokio Hotels konserter osv. Nu två/tre år senare är hon stor känd bloggare. Hon är samma person, men har förändrats sjukt mycket i utseendet. När jag skrev med henne hade hon kort svart hår (typ som Bill Kaulitz - sångaren i Tokio Hotel) och hade en helt annan stil. Vi har inte kvar kontakten då hon bytte MSN och slutade med Bilddagboken när hon blev allt kändare.

Ingen big deal för er, men för mig. LOVE<3


Tjejkväll

Nu väntar en tjejkväll ikväll. Myyys! Men eftersom det fortfarande är mitt på dagen så finns det massa mer att vänta av mig.

Jag kom ganska nyss tillbaka efter en lång promenix i alla fall. Jag tycker det är så sjukt kul och skönt att gå en sväng i skogarna här hemma.

Pusspuss<3


ögoninflammation?

Uuuuusch! Mitt öga är aldeles rött! Inte kul... Jag ska ta ur linsen nu och se om det blir bättre idag. Det är ju inte speciellt snyggt precis. Haha! Det känns inte. Bara syns och är fult. Jahaja.

By the way, det blir ingen stuga alls i helgen. Julia orkade inte krångla och jag förstår henne. Mycket att tänka på ju. Men men. Jag hoppades på bio ikväll istället. Men det verkar som om det inte blir det heller. Tråååkigt. Vad ska jag göra ikväll då? Bara sitta? Det duger det med! Eller hur?


Som sagt vääääldigt rött!


Jag önskar er en härlig lördag! <3


jag sover inte än!

jEftersom jag ska bort imorgon så borde jag ha sovit sedan länge, men här sitter jag. Borde nog gå bort till anna snart och lägga mig. menmen... Inte då!
Godnatt <3

väntan på mat

Nu sitter jag bara och väntar på att en liten kock ska laga mat till tre andra små fågelungar. Haha! Ne, jag skojjar bara. By the way så körde jag ner till sta'n idag igen - som vanligt. Jag äger ut alla andra på vägen. Totally! Ne, det var nog sista inlägget för idag. Nu ska jag bara ta det lugnt ed vänner.
Pusshej sötnosar!<3

Kluvet

Nu ska jag aldeles strax dra ner till stan för att umgås med vänner. En av dem är vegetarian och ska därför laga en vegetariskt middag till oss. Spännande och säkert sjukt gott! Jag tycker ofta att det vegetariska är godare än vanliga maten man får på exempelvis resturang.

Dock skulle jag kanske åkt till Julias sommarstuga, men vi bestämde att eftersom båda jag och Micaela har att göra ikväll så åker vi imorgon istället. Kommer bli en toppenhelg!

Puss<3


Vad händer ikväll nu då?

Nu vet jag inte riktigt vad som ska hända ikväll. Det hade ju kanske blivit Julias sommarstuga med henne och Cela i helgen, men det är osäkert. Eller så blir det en filmkväll med andra vänner. Hmm... Vi får se hur kvällen slutar. Det kanske slutar med att jag blir sittande hemma i alla fall. Haha! Men nu ska jag hoppa in i duschen och mysa fram till kvällen.


Specialeffekt på min cam :)

Pusspuss<3


Godnatt era små rumptroll <3



// en nedbäddad Amanda som gick upp 04.00 på morgonen och är sjukt trött! <3


Torsdagsmys

Ikväll har jag kollat på Vampires Suck med bror min. Han hade inte sett den innan så jag fixade så att han fick det. Han fattade dock inte det roliga så det var bara jag som skrattade då och då. Inte hans humor alltså.

BTW! På korten ser ena ögonbrynet ut att börja längre ut än det andra. Haha! Men det är ljuset från lampan som gör att det blir så.



Godnatt godingar! <3


Kom på en sak som stör mig

Jag kom på en sak att skriva om... Jag är sjukt förbannad nu för tiden! Alla är bara förjävliga! Just nu stör jag mig mer än vanligt på elaka personer. Om jag typ märker att någon snäser åt någon annan får jag typ ryck! Det räcker att det är på tv lix. Det var en överviktig kvinna i ett program som någon annan var på. Sånna människor tål jag bara inte! Varför ska man vara elak mot någon annan för?! Åååååhh...!

Ja jag är så sjukt trött på elaka människor i alla fall! Jag fick ett litet utbrott via sms häromdagen. Dagen efter tänkte jag typ: "Tänk om jag tog i?!". Men jag berättade för två andra och de sa att det inte verkade klokt så jag gjorde nog rätt i att få ett utbrott i alla fall. Haha! Personen kanske fick sig en tankeställare. Men antagligen kommer hon göra om det.

Hoppas ni har det BÄST! <3


Jag har inget att skriva om...

Eftersom det enda jag hinner med nu för tiden är att jobba så finns det inget att skriva om. Jag kan ju berätta om att jag fick ta blodprov för första gången igår. Det gick riktigt bra! Jag är sjukt stolt över migsjälv. Jag träffade blodådran perfekt och det sprutade in blod i provröret. Är jag bra eller?! Haha!

Annars är det inget jag har att skriva om. Idag har jag bara sovit hela dagen, kollat på två filmer - G.I. Joe och Death Race - och båda var riktigt bra! Jag vet att jag är sent ute, men jag är ingen sån filmfantast att jag ser alla filmer precis när de kommer ut. Med undantag för The Twilight Saga då. Haha!

Pusspuss<3


J***A skitdag!!

Detta är nog den värsta dagen jag kommer ha hela mitt liv! Det låter inte så kul va? Ne, det är det inte heller. Men såhär mycket kan jag säga er: "I'll be back on track tomorrow!". Japp, så är det. I helgen ska jag ha det super och mysa skiten ur allt! Jag är ledig fredag, lördag och söndag. Skööööönt! Jag bryr mig faktiskt inte om vad som kommer hända i helgen. Bara jag får vila mig lite. Nu ska jag kolla på film eller någon serie eller något.

Ha det bäst!<3


Låååååång promenix

I brist av saker att göra så tog jag en liten promenad här i Daretorpsskogarna. Samma runda som alltid, men den verkade sjuuuukt mycket längre än vanligt! Haha! What the..? Det var typ knappt att jag orkade hem. Nu ska jag hoppa in i duschen och ladda inför imorgon. Det blir tidiga morgonar och sena kvällar resten av veckan.



Puss <3


Hemma i Mellanhultet igen

Kom aldeles nyss hem till huset igen. Så skönt! Jag är riktigt trött nu igen. Bah! Jag gick upp alldeles för tidigt med tanke på att jag somnade runt 2 inatt.

När jag klev innanför dörren här hemma var jag sjukt hungrig och tänkte att jag skulle göra nudlar och sätta på typ Ugly Betty, OC eller True Blood eller något annat. Men då hade vi bara nudlar med biffsmak och de är sjukt äckliga. Visst kan man skita i smaken, men det är ju inte heller gott! Så nu äter jag frukt. Haha! Jag orkar verkligen inte laga mat.

Men puss på er<3


härlig kväll!

Ikväll blev det till att äta tacos och se på film med tre små troll som jag inte träffat på länge i alla fall. Trodde inte det skulle bli något, men det blev det. men nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och gå promenad med Johanna. Trevligt! PussPuss

Ha en toppenkväll alla! <3

Puss Amanda <3

jahapp...

... vad ska man göra idag då? Eller resten av dagen. Jag har ju sovit bort halva. Haha! Jag var så sjukt trött igår. Det är helt konstigt för jag kommer faktiskt inte ihåg allt. Jag har minnesluckor. Gick jag i sömnen? Haha!

Jag tog bort ett inlägg nyss föresten. Det var någon som inte gillade att pratade om mina vänner i bloggen så jag får väl försöka låta bli med det då. Jag brukar fråga först om det är okej att de är med, men igår var det ju ingen som svarade så wtf? Jaja, det är borta nu i alla fall och jag ber om ursäkt för att jag gjorde er upprörda.

Men nu ska jag nog ta och göra mig iordning utifall att någon skulle höra av sig och det blir utgång.

Vaknar självklart med ett leende på läpparna!

Pusspuss <3


chillidill

Ikväll har det varit lugnt och det har inte hänt något alls. Väldigt skönt faktiskt. Jag tror att jag ska sova nu. Jag är fortfarande jättetrött även om jag sovit en stund. Men som vanligt kommer jag säkert inte i säng än på ett tag.

Morgondagens planer: ingenting! Fan vad skönt! En hel dag utan något alls. Olala! Haha. Jag tror Paulina sa att vi skulle göra något imorgon men jag tror inte jag vill det. Orkar inte det efter hur det blev idag. 

Godnatt gullungar! <3


långa mellanrum i bloggen

jag vet att det blir långa mellanrum mellan inläggen och att jag därmed tappar läsare. Men men. Jag kan ju inte precis skita i att praktisera. Nu blir det som vanligt ett kort inlägg för jag måste sova - som vanligt. Det typ svider i ögonen och har dunkande huvudvärk. Men skit samma! Eller hur? Jag är glad för att jag har så himla bra handledare och att det är så pass kul på praktiken som det är.


En nyduschad och tedrickande Amanda. jag lyckades i alla fall fixa en bild :)

Pusspuss på er! Jag hoppas vi möts någon dag :)<3


jobbat kväll

hejhej! Jag har inte kunnat uppdatera idag för jag sov till 13, sedan jobbade jag till 22 och nu är jag hos mormor och ska sova. Jag är jättetrött! GODNATT!

natti sötisar <3

Nu ska jag se till att få lite sömn. Eftersom jag börjar så pass sent imorgon så är det nog ingen fara, men jag börjar bli sjukt trött.

STORA BLÖTA KYSSAR PÅ ER <3


grovstädning

Idag hade jag tänkt ta tag i mitt stökiga rum igen. Det var ju inte länge sedan jag bloggade om att jag hade stökigt, men jag är totalt kass på att hålla det fint. Så idag ska jag grovstäda så att det inte blir lika stökigt lika lätt. Jag har ändå inget för mig idag så.. Och eftersom jag inte börjar jobba förrän 14.30 imorgon så behöver jag inte lägga mig särskilt tidigt heller.

Puss på er godingar<3


på bussen till första praktikdagen


vila vila vila

Jag måste lägga mig nu tycker jag allt. Jag ska upp och jobba på KSS klockan 10 så jag behöver vila mig ordentligt. Men det ska faktiskt bli sjukt roligt! Lite jobbigt bara iom att jag ska ta bussen 05.20 vissa dagar.



En trött Amanda säger godnatt. Puss<3


Minnen <3

Jag ska visa er lite minnen. Jag har varit väldigt dålig på att fota mina minnen och får därför minnas dem i huvudet istället. Men här är några som jag lyckats fota.


Min 15-årsdag


balen


balklänningen


En riktigt busig kväll med Mikaela Johansson Fröjd


Balvagnen


bruuuuuuuuudar i sexan


En annan buskväll med Mikaela Johansson Fröjd


varberg -07 spenderades med Elin Nilsson och Josefine Stensson


Felicia Österlunds 80-talsfest med Paulina Faxe


Har många minnen med Johanna Karlén


En av flera fotoshoots som ballat ur med Paulina Faxe


Helt sjukt vad det regnade denna dagen med Anna Adolfsson


Tjejkväll hos mig -06


Konfaläger -08


Släkten på årlig träff


jag och Oscar -08


Fotoshoot med Paulina Faxe och Hugo Hultgren


Dagen då jag plockade fram volumemeastern igen

Puss<3


dagens outfit

Nu kommer det två "dagens outfit" inpå varandra. Men skit samma!

  • linne, Lindex
  • skjorts, ginatricot
  • boots, skopunkten
  • jacka, Bubbleroom

P.S. Jag har inget smink än på bilderna. Ha!




Pusspuss<3


Dagens outfit

  • linne, BikBok
  • jeans, Lindex
  • cofta, H&M



Puss<3


Ledig heldag = fler körlektioner

Jag vet inte hur många gånger jag har:

  • lagt i backen
  • backat
  • stannat
  • lagt i ettan
  • kört framåt
  • parkerat
idag. Typ en miljon gånger. Ändå så får jag kärrinstopp var femte gång ungefär. Fan! Jag lär mig ju aldrig! Men jag är ändå positiv och fortsätter att träna. Det roligaste är att jag klarar det fint när jag ska stanna i en stoppkorsning, men när jag är hemma och övar blir det bara BAJS! Haha. Sickest thing!

Nu ska jag kolla på Pontypool, sen sova. Jag är ledig imorgon. Wohoo!

Ha det bäst! <3


Jönköping idag

Idag har jag spenderat i princip hela dagen i Jönköping. Jag har absolut inte köpt något! Jag måste sluta handla så mycket skit. Haha! Så, en stolt Amanda kommer hem utan något alls. Ett under... Dagens höjdpunkt var nog allt körande. Det är ju jätteroligt att köra bil. Jag måste dock öva på att starta från stillastående till åkande. Haha! Jag har fått ett antal käringastopp nu. Menmen, det är ju så man lär sig.

Pusspuss<3


vad ska jag skriva som överskrift?

Hejhej! Nu kom jag alldeles nyss hem och jag ska nog hoppa direkt i säng för imorgon blir det tipspromenad med Johanna på morgonen. Mys! Sen får det nog bli läxläsning på eftermiddagen. Så...


GODNATT *PUNKT!* <3


Good morni'n

Nu sitter jag och käkar lite, jag vet inte riktigt vad som ska hända ikväll. Antingen blir det kanske hemmakväll med godis och så, eller så hittar jag på något annat roligt. Men det är som sagt oklart än.

Nu ska jag försöka se på "The Human Centipe". Julia tipsade igår så jag ska se om den är bra.

Jag bara MÅSTE visa denna bilden. Så klockren. Ni ser varför jag har ett avstånd till Micaela va? Hon ser ju knäpp ut! Haha. Ne, men bilden blev sjukt rolig. Tagen igår på Skövde resecentrum.



Underbar bild!



Puus och ha en bra dag<3


Natti

Goodnight you good looking bastards! Haha! Nu ska jag sova iaf. Är verkligen skittrött.

Filmen var bra föresten. Bill Skarsgård är verkligen en sjukt bra skådespelare! Han har en sjukt snygg kroppsbyggnad med. Han ser ut som Alexander i kroppen. Love him<3






Godnatt snyggingar<3


Drar om 10

Om 10 minuter så drar jag. Ni får en lite hälsning innan jag åker.






Puss<3


I rymden finns inga känslor

Nu är jag hemkommer från skolan igen och ska käka lunch. Sedan är det bara att dra ner till stan igen för att ta bussen tillbaka Skövde. Det blir bio med tjejor. Vi ska se " I rymden finns inga känslor" med Bill Skarsgård. Toppen!


Ha en bra kväll! <3


sov lite länge idag

Idag sov jag en aning för länge och hann därmed inte med min buss till Skövde. Så nu sitter jag och väntar på att jag ska åka med en senare buss. Vi har en lektion till idag och jag vill inte missa den med. Så Amanda är lite trött idag.

Puss<3


en bok innan jag somnar

Nu ska jag lägga mig alldeles strax. Ser just nu fram emot att lägga mig ner med min nya bok som jag lånat på Engelska B-kursen. Den verkar sjukt bra! Så GODNATT på er sötisar!

Pusspuss och dröm underbara drömmar nu <3


Veckans låt

Dethär är nog veckans mest spelade låt. Jag kan ju inte spela massa olika låtar utan gillar en låt i taget typ. Haha! Men denna är det som gäller nu iaf.

'

Puss<3


Lautner and Pattinson

Ni MÅSTE kolla på denna!

http://www.mtv.se/videor/les-grossman-takes-on-robert-pattinson-taylor-lautner-will-and-jaden-smith-525105/



Puss<3


Just nu

Jag sitter just nu och mumsar på choklad även om jag vet att jag inte borde. Men jag måste för att komma igenom läxorna. Ha!



Jag vet! Jag ÄR galen! ;)



Puss<3


första pluggandet

Igår började första pluggandet på denna terminen och idag fortsätter det. Sjukt jobbigt med tanke på att vi bara gått i skolan i en vecka. Jag trodde vi skulle ta det lugnt nu eftersom vi bara går i skolan i en vecka för att sedan praktisera på KSS i fyra veckor. Men visst skulle Mona hinna med att ge oss läxor! Phuu...

Men som jag skrev på Facebook så kommer det nya ljusa dagar igen utan plugg. Det blir ju fyra sjukt jobbiga veckor framöver nu. Jag kommer att gå upp klockan 04.00 och komma hem runt 07.00 på kvällen. Sen ska jag upp nästa morgon igen vid samma tid lix! Hemskt! Och jag som har så svårt att komma till stan med. Men det ordnar sig nog. Man ska vara positiv. Jag tror att det kommer bli jätteintressant. Jag ska vara på avdelning 32 vilket är kardiologiavdelningen. Blir nog spännande.

Ha det bäst! <3


RSS 2.0