Fredag blandad med shopping och bio

'I taket lyser atjärnorna' var jättebra! Jag blev bara tårögd när mamman dog, så jag tycker att det gick bra på den fronten. Men det var helt klart supersorgligt. Jag och Hanna hörde hur vissa tjejer lipade så att det lät. Haha. En av dem var tjejen som satt bredvid mig (inte Hanna altså).

Medan vi väntade på att bion skulle börja shoppade vi. Jag köpte:
Stor hårklämma, svart - glitter
BH, rosa - KappAhl
Jacka/tröja, blå - ginatricot

Mångfalldiga pussar <3
                                                                                     

Bytt adress

Jag blev tvungen att byta webadress på grund av att min gamla innehöll hela mitt namn. Men jag har lagt in alla mina gamla inlägg på denna adressen med så det går fortfarande att läsa dem här. Dock står det fel datum nu, men igorera det. Hädanefter kommer jag att fortsätta skriva som vanligt i denna bloggen. :)

Vi ses, puss <3
                                                                                

I taket lyser stjärnorna

Nu kommer äntligen 'I taket lyser stjärnorna' på bio! Jag och Johanna ska såklart till skövde imorgon för att se premiären. Jag läste boken förra sommaren och jag lipade som ***! Jag hoppas bara nu då på att den inte är riktigt så gripande gällande hennes mamma (som har cancer). Men jag tror att det är en superfilm!

Vi får se vad jag får med mig hem för övrigt. Det kanske blir något från ginatricot eller så. Det skulle i alla fall inte förvåna mig...

Pusspuss <3
                                                                         

utedag

Imorgon, fredag, har vi utedag med skolan. Boooooooooooring...! Eftersom mitt knä aldrig skulle palla med Branäs så ska jag istället åka längdskidor på berget. Jag ser inte precis fram emot det. Men man var tvungen. Jag och Johanna övervägde att skita i det, men vi insåg att det bara är att fejka lite så kommer det att bli en rätt slapp dag.

Till alla er som har valt pulka/skiidor-gruppen: Vi ses imorgon! :)
Puss på er alla så länge <3
                                                                           

FotoDreamz

Jag hoppas att du inte har glömt att titta in i min fotoblogg?? Om du har det så hittar du en länk nederst i inlägget.
   I min fotoblogg, som jag kallar FotoDreamz, kan du se endel av mina kort :). Man kan säga att det är mitt personlga galleri. Jag har inte jättemånga kort där än, men jag lovar att det kommer att ta sig. Så kika in NU!! Jag lovar att du inte kommer att ångra dig...

http://myfotodreamz.blogspot.com/



Pusspuss <3
                                                                             

!!Läxfri vecka!!

Vi har inga läxor på hela veckan! Kan ni fatta det?? På fredag är det även utedag. Slappaste veckan i hela nian skulle jag tro... :) Men det sätter väl fart snart igen antar jag. Fast jag har en grej jag ligger efter med som jag måse göra ikväll. Man jag tror att det kommer att gå lätt. 
   Så nu ska jag ha riktigt kul denna veckan! Jag och Johanna ska på I taket lyser stjärnorna på bio i Skövde på fredag Det är i alla fall vad vi har planerat. Det finns ju MÄNGDER med roliga filmer man skulle vilja se nu ju! Och alla har premiär på fredag. Haha... Jag antar att det kommer fler tillfällen att gå på bio.
   Ne, måste skriva... Pusspuss <3
                                                                              

22:27

Klockan är 22:27 och jag sitter här och pluggar. Jag frächar upp engelskan lite tills imorrn, det är matte mm. Jag kommer inte komma i säng än på ett tag, så jag tog en paus och skrev ett litet inlägg i min blogg :).

Idag har det inte hänt något speciellt precis... Wilma och Anna var här typ hela dagen. Jag och Wilma har typ hittat på massa roliga saker hela dagen. När hon och Anna skulle åka hem vägrade Wilma och det blev ite konflikter. Men det löste jag och Anna på ett effektivt sätt :).

Jag tycker att du ska kolla in min fotoblogg också :). http://myfotodreamz.blogspot.com. Där lägger jag upp alla mina kort jag tar. Så, vi kanske ses där.

Puss så länge <3
                                                                                

gratismakeup.se

På gratismakeup får du gratis smink mm. Bli medlem på gratismakeup via denna länken:

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=140219
                                                                             

En av freckisarna från fredagen

Under festen i fredags berättades mängder med fräckisar. Om att en kvinnas bröstvårta är blindskrift för "sug här" OSV. Men den bästa av dem alla var denna:
  
En nunna gick en dag till gynekologen för att hon tyckte att det kliade så hemskt mellan benen. Väl där och med trosorna neddragna såg gynekologen att det fanns kryp där nere. Gynekologen konstaterade att det var flatlöss nunnan hade. Men det var ju omöjligt påpekade nunnan. Hon var ju trotsallt nunna. Så gynekologen tittade närmade. Efter en riktigt nära titt sa han till nunnan:
- Det är visst bananflugor...
                                                                                   

Videor

Glöm inte att titta längst ner på min startsida. Där lägger jag nämligen ut de allra bästa videorna. Och med det så menar jag inte kvaliteten, utan handlingen... :) Så rulla genast ner till videorna!

Pusspuss <3
                                                                           

Skövde med mamma <3

Idag hade jag och mamma en mysig dag genom att vi åkte till Skövde ihop och shoppade lite... :) Det blev självklart mest saker till mig, men mamma handlade också.
   Jag köpte i alla fall:
svarta leggins - 99 kr ginatricot
svart/vitrandig tröja men trekvartsärmar - 49 kr ginatricot
rosa kofta - 99 kr ginatricot
brun klänning - 49 kr ginatricot
gildhalsband med vita pärlor - 39 kr H&M
grå/brunt långt pärlhalsband - 20 kr glitter
vita pärlörhängen - 26 kr glitter
OKEJ - 39 kr ICA
svart armband - med i OKEJ

skola igen!

Det har bara gått en vecka på terminen och jag vill helst inte gå till skolan imorgon. Det är väl hemskt. Jag måste verkligen skärpa till mig... Jag har faktiskt gjort en massa läxor idag och en massa andra sysslor. Det fast jag inte varit riktigt pigg idag. Jag och min familj har drabbats av någon influensa... Men den är nog över snart. Jag måste tänka possitivt, annars skiter allt sig. Jag skriver detta under nyheterna i en  paus i filmen National Treasure. Såg den på bio när den kom, men den är vrd att ses igen. Måste kila. Filmen har börjat.

Puss <3

en dag i skövde

Det var mycket kul på Västerhöjd i Skövde! Jag träffade bland andra Joanna. Efter skolan gick vi till ginatricot. Där det var STOR rea! Allt kostade typ 50 kronor! Jag köpte en superfin klänning för 49 kronor och Josefin köpte en blus för samma pris. Verkligen en lyckad dag enligt mig.



Puss <3

Djävulen bär prada

Har du inte sett Djävulen bär prada så är det ett måste! Två av skådespelarna är Meryl Strep och Anne Hathaway. Meryl spelar en chef på tidningen Runway där hon bossar över allt och alla. Anne spelar en ung tjej som söker jobb på Runway och får det fast ho inte är det minsta intresserad av mode. I filmen jobbar "Anne" 24/7 och man bara hoppas att hon ska klara det... En film värd att ses.

Puss <3

P.S. Kommentera vad du tycker om den filmen när du sett den, eller om du sett den! :) D.S

Skadat knä...

Precis innan jullovet skadade jag mitt knä och jag blev tvungen att hoppa på kryckor i två veckor. Det är ca fyra veckor sedan nu. Jag trodde att jag kunde vara med på idrotten i skolan igår, men det gick inte. Det small till i mitt knä och jag kunde inte stö på det benet. Men nu, efter 24 timmar kan jag gå, men jag haltar. Det är jävligt tråkigt säger jag bara! Jag kan inte springa eller porta på något sätt. Jag har faktiskt åkt lite längdskidor idag med barnen jag är tränare för. Nu ska jag sova för ska upp extra tidigt imorrn för att hinna med en tidig buss till Skövde. Jag ska på studiebesök på Västerhöjdgymnasiet.



Pusshej <3

!!HEJ!!

Hejsan! :)
Jag har haft en annan blogg här på blogg.se, men tog bort den... Nu har jag startat en ny och hoppas att många kommer att besöka den. Därför vore det jättekul om du kunde komma tillbaka snart igen och kolla mina nya inlägg. Jag kommer bland annat att skriva om det mesta som jag gillar. Till exempel kläder, mina inköp, kändisar etc.
  Jag startar denna bloggen 09-01-2009

Puss så länge <3

Välkommen till min nya blogg!

!!This is me!!


RSS 2.0