Sjuk i värmen

Jag har oturen att vara sjuk i värmen. Fy! Jag vet inte var jag ska ta vägen. Inget kul att hitta på heller. Mobilens skärm är heltrasig nu så jag kan inte smsa alls längre. Sommaren som skulle bli så bra. Gårdagen var ifs suverän som tillbringades med mina änglar Plina och Hanna. Orkar inte skriva mer just nu. Vi ses, PUSS <3
                                                                             

Äntligen slut på skiten!

Nu är det äntligen färdigjobbat :D. Nu börjar mitt sommarjobb. Idag är min första lediga dag, och jag är sjuk. Fan! Men det är i alla fall tur att jag lyckades få ihop alla mina timmar på jobbet. Jaja, orkar verkligen inte skriva mer nu. Mitt huvud dunkar. Natti Natti <3

                                                                                            

Sommarjobb i 2 veckor

Klockan är 01:15 och jag sitter hemma i soffan. Ska sova snart. Orkar inte uppdatera så mycket, men har i alla fall sommarjobbat på solvik, kortvården i 4 dagar nu. Jobbade inte idag eftersom det är midsommarafton. Men ska jobba hela nästa vecka. Jobbigt är det såklart, men det finns även många roliga stunder. Jag jobbar 7-4 så det går inte att nå mig under den tiden. Förutom under lunchen som är mellan 12 och 13 ;). Ngn som vill luncha i veckan? (a)? Men ska kolla på Anne Franks dagbok nu. Vi ses :D.
Pusshej <3
                                                                         

Så, vad ska alla göra på sommarlovet då?

Ja, vad ska ni göra? Smsa ffs! Vill veta, vi kanske kan träffas och hitta på något kul? Jaja, hör av er i alla fall. Mitt nummer är:
0706020332

Pusshej <3
                                                                             

Blondare än aldrig förr!

Jahaja, då var man blondare igen. Jag tycker att det blev MYCKET ljusare, men det syns inte så bra på bild :P. Här är jag i alla fall som jag ser ut idag :P.

Mee ;)

Ha det! Puss <3

Trav i lilla Tidaholm

Nu sitter jag och skriver precis innan jag ska åka ner till travet i Tidaholm. Någon mer som ska dit som man kan träffa? (a) Jaja, jag har mobilen med mig. Jag nås på 0706020332.

Ha det gött alla! Puss <3
                                                                          

6 månader med bloggen!

Den trettionde juni firar jag halvårsjubileum här på bloggen! Redan ett halvår! Jag tkr faktiskt att jag hållt mitt nyårslöfte. Jag lovade nämligen att blogga från och med det nya året, -vilket jag lyckats med ;).

Jag klippte mig idag förresten. -Och färgade slingor. Men jag är jättenöjd med resultatet. Eftersom jag tonade håret flera gånger förra året så blir det inte bra om man bleker hela mitt hår. Då blir vissa delar oranga. Vet inte om jag berättat detta, men jag tonar slingor för att det inte ska bli just så. Gradvis. Så i sommar har jag tonat ner det i ett år och hoppas att jag kan färga hela håret på en gång.

Ville bara säga det innan jag somnar. Är übertrött nu så det är bäst att jag somnar, annars orkar jag inte upp imorgon xD. Pusshej <3

                                                                         

Tommy Bastow

Har ni sett Tommy Bastow? Han är ärligt talat den snyggaste killen i världen! Fast han delar nog i och för sig första plats med Robert Pattinson. Men ändå! Han är så HIMLA snygg! Du kan se honom i filmen 'Angus, Thongs And Perfect Snogging'. I den filmen är även Aaron Johnson med. Han är även han en riktig läckerbit. Därför rekomenderar jag er att se den. Jag tycker inte själva filmen är bra. Men jag kan se på filmen om och om igen för att se på Tommy och Aaron. Här är dem:

              Tommy Bastow

Tommy Bastow

Aaron Johnson

Aaron Johnson

Där ser ni sockertopparna!
Nu ska jag sova faktiskt. PussPuss och Natti<3
                                                                         

Skolavslutning och bal

Jag har nu bestämt mig om hur jag vill ha det. Jag ska visa.

Skolavslutningsklänning

Skolavslutningsskor

Balklänning

Balskor

Nå? Vad tycker du? Tyck till FFS!

Puss<3
                                                                                 

Dagens Outfit



x rosa/persika klänning
x ginatricot-kofta
x väska från Ullared-GeKås
x klackar H&M

Det som är nytt är väskan och klackarna. Klackarna fick jag på postårder igår och väskan köpte jag i Ullared påväg till Varberg. Nå, vad tycks? Själv är jag rätt nöjd med dagens outfit. BTW så är mitt högra knä jättesvullet eftersom jag gjort om min knäskada igen.

Pusshej <3
                                                                          

Fin pic från myspace


Jag försöker fan få tag i Tokio Hotels designade t-shirtfrån H&M, men de är hela tiden slut! Vad ska jag ta mig till? :( Vill verkligen ha den! Jaja jag hör av mig om det :D.

Puss<3
                                                                          

End Of Story

                                                                       

RSS 2.0